Her ne kadar ilk bahar sevsem de yaz kadınıyım ya, erik çağla zamanı en sevdiğim, soğuk hic sevmiyorum, sizler, sıkılıyorum da 😁
Ben kış insanıyım yaa, sıcağı sevmiyorum yapış yapış oluyor insan
Orası öylede bu şekil de dışarı çıkmak da zor
yaz gelince kışı,kış gelince yazı seven garip bir insanım
Genelimiz öyle ama 😁
yaz yaz yaz adanada yaşıyor olsam bile yaz
Adananın yazı da zor ama ya haberlerde gördüğüm kadarıyla güneşe kurşun sıkan da var 😁
😂😂😂😂 güneşe kurşun sıkmak iyiymiss
valla kış yaşamadık daha, dün gece hafid pencere açtım. geçen haftalarda termometre 30 derece gösterdi. öğlen tişörtle geziyoruz. bu yaz çok fena geçecek
Vay be Niğde donuyor valla ya
ablam sivasta yaşıyor, bazen gideriz arabayla. toroslar ın adana girişiyle Niğde tarafı o kadar farklı ki. çıkarken yeşillik, Niğde tarafında inerken bozkır ve soğuk. yazın bile sıcaklık acayip farkediyor
İkiside değil sanırım 😒
Kesinlikle ilkbahar ve yaz insaniyim. Soguk havalari sevmiyorum.
Dimii her yer sıcak her yer cicek🥰
Kesinlikle, kapali havada ruhum daraliyo :)
yaz insaniyim
Aynı Aynı soğuk da sabah dışarı çıkınca burnum yok oluyo 😁
Kışı çok seviyorum ama sadece lapa lapa kar yağdığı anı :) gerisi için ara mevsim çok sıcakta sevmem. Belki havuzlu villamda güneşlensem farklı düşünürdüm ama yazın terlemek ve ter kokan insanları çekmek dışında bir esprisi yok
Dimii üzülsemde villamda üzüleyim diyen kadın gibi 😁 yine sefasını onlar sürüyo 😁
Yaaazz tabiikide
Aynen ya yaz candır 😍
Evim sobali olmasa aslinda kisi daha cok seviyorum.ama bu soba yuzunden nefret ettim.insallah en kisa zamanda kurtulurum
Yaa inşallah gercekten soba zor sabah buz gibi bide karbonmonoksit korkusu
Evet malesef pisligide cabasi.cok zoaniyorm.ve mutfagim buz gibi ne banyo yapabiliyoruz soguktam nede mutfakta adam gibj yemek yapabiliyorm.
Yazın kış ayını kışın da yaz ayını seviyorum 😂😂şaka bi yana ilkbahar ve sonbahar severim ben o havalar tam benlik
Doğru ama yazında kış gelsin deriz 😁
Evet şuan yaz istiyorum mesela 😂
Tabiki de yaz insanıyım ya😍
Kış tabiki de 🙃☃️❄️🌨️🏔️
Kış tabikisi 🥶🤣
Çok sıcağı sevmem baharlar ve kış benim mevsimim. Çok sıcaklarım terlerim hiç sevmem yapış yapış
Yazz çok seviyorum
Ben sonbahar kış kadınıyım. Böyle şimşekler çaksın gök gürlesin şakir şakir yağmur yağsın benden mutlusu olmaz hemen dışarıya çıkar yürürüm. Ya da böyle lapa lapa kar yağacak her yer bem beyaz misss
Tabikide yaz ben seviyorum sıcağı ne kadar isyan bayrağını ceksemde seviyorumm allahim affeylesin kışın hiç ısınamıyorum
Yazı seviyorummm
Hepsini seviyom ben
Bekarken köyde sobalı evde yaşarken yazı severdim. Evlendim sıcak memlekete geldim yazın evde kavruluyoruz o yüzden artık kışı seviyom
412,797 soru
12,428,095 cevap
45,564 kullanıcı