Her ne kadar ilk bahar sevsem de yaz kadınıyım ya, erik çağla zamanı en sevdiğim, soğuk hic sevmiyorum, sizler, sıkılıyorum da 😁
ilkbahar ve yazi seviyorum da ilkbahar cok zor geciyor benim alerjiden dolayı
İlk bahar son bahar
Kış insanıyım sonbahar her anlamdaaa :)
Valla bacım Kars'ta yaşadığımız için yazı çok az görüyoruz çok şükür😅
Ne kadar sıcak olursa olsun yazı seviyorum ya
Kesinlikle yaz. Nefret ederim kıştan
Valla kış kadınıyım , Adana'nın sıcağında yapış yapış nasıl sevebilirim ki🫤
Ne sıcak sıcak severim neden çok soğuk
Sonbahar seviyorum 🍂
Gündüz hafif sıcak gece hafif soğuk 😌
Kullanıcı ismimden belli olduğu üzere sonbahar 🥰
Çocuktan önce kış kadiniyim diyebilirdim kulakliklarimi takip yağmur çamur yürümeyi çok severdim.😅 Ama malum çocuktan sonra yaz tabiki daha rahat çıkabilmek için 😅 hatta ortası ilkbahar daha iyi benim için çok sıcakta bunaltiyor insanı ☺️
Ben seviyorum hepsini de
Her mevsimin ayrı bi güzelliği var
Ben sonbahar kadınıyım. Gele böyle içini titretmeyecek bi rüzgar oluyor ya bayılıyorum o havalara. Kızım olmasa o havada çıkıp bi yürüyüş yapmak çok isterim çok.da severim
Yaz kadınıyım. Kışın doğmuşum ama yazları çok severim
Ben yağmur ve kapalı havanın aşığıyım ama bugün güneşliydi bi mutlu oldum yalan yok 😂😂😂
Turkiyede yaşarken kış adamıydım orda kış 2 3 ay sürer o da sert bir kış olmuyordu (istanbul). Mayısta Almanyaya taşındım montsuz evden çıkamadık haziran temmuz ağustos bu 3 ay dışında hep kış 😂 şimdide yaz adamı oldum 8 aydır buradayım hep kış soğuk hic bitmiyor. Gun sayıyorum mayısa kadar
Bir Adanalı olarak Giresun kışını hiç sevmediğim için tabiki de yaz ☺️ yaz gelince birde memleket yolu gözüküyor ondan da Yaz ayını seviyor olabilirim 😅
Giresun kışı mı sen bi de niğdeye gel kuru ayazdan başka ne var
Canım Adana'dan çıkıp direkt Giresun'a gelince çok soğuk geliyor buralar başka memleketi bilmem ama her yerin bir soğuk havası var kendine has🤗
Sıcağa hiç gelemem kışın bile gömlek giyerim o derece ama dışarı çıkmam kısıtlandığı için kışı sevmem yazsa her haliyle mükemmel ter dışında
İnsanoğlu işte ne yaptığı belli değil
Yaz,mevsimini seviyorum ama soğuğu daha çok seviyorum.Yazın,her yer yeşillik falan hoşuma gidiyor kışın da terlemiyoruz o yüzden seviyorum
Yazın eve girmez haftasonu iple çekeriz ailece. Netflix, Tv asla aklımıza gelmez hatta o odaya girmez balkon sefası yaparız oh
Kış çok uzun sürüyor, geceler çok uzun evde olmak çok uzun bir süre 🙃
Tabiki yaz 💚
412,139 soru
12,407,202 cevap
44,658 kullanıcı