+1 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından

3.kez hamıle kaldım planlarmzda vardı hamıellık ama beklenmedık bır anda oldu ve 3 kez düşük yapoyorum esım baglattralım doguramıyosun dedı :( çok moralım bozuldu ben kızım olsun istyrm bende istyrm ama sen doguramıuosun dedı 😭

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(5,722 puan) tarafından

Fesupanallah daha neler duyacağız yaa eşin şükretmeyi bilmiyor elhamdülillah iki tane evlat vermişsin sanırım daha ne istiyor peki olmayanlar ne yapsın üzme tatlı canını her şerde vardır hayır

(6,309 puan) tarafından

post kapanmis buraya yaziyirum . hamileyken baglatilmazki zaten dusuk yaparken yapinca baglattiralim tekrar hamile kalma diyosa demekki istemio. bende baglattirdim ikinciyi dogururken . bilsem birinciyi dogurunca baglatirdim. cunku zaten ikinci plansiz ve istemeden oldu. esin demekki istemiyor.ama dusuk yoarkende bu denmez yani patavatsizlik bu

(5,722 puan) tarafından

Bence de bide hee şimdi fark ettim teşekkürler canısı 

(88 puan) tarafından

Dıger ıkısınıde kaybettim dengesız işte bırde kvrıo istemesin bende istemiyorum

(5,722 puan) tarafından

Sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun inşallah kardeşim benim Allah büyüktür erteliyorsa elbet vardır bir bildiği 

(88 puan) tarafından

Aynn cnm hayrlısı 

(5,722 puan) tarafından

☺️💜🩷

-Reklam-

İlgili sorular

412,301 soru

12,411,475 cevap

44,861 kullanıcı

Kategoriler

...