2. Normal doğum yaptım arka arkaya aferdersiniz ama vajinadamdan gaz çıkıyor sebebi nedir bu durumu yasayanlar var mı
Özellikle iliskiden sonra 🙈🙈
Geçici canım . Benimde olmuştu baya da sürdü 2 yıl kadar. Sonradan geçti .
Normal birşey genişliyor ondan çıkıyo bende 3 ayda geçmişti
Benim ilk doğumumda olmuştu
Çok utanırdım kalabalıkta
Zamanla geçmişti çok şükür ya
Kegel egzersizi yap çok iyi
Çok normal cnm bende 5 yılda 3 normal doğum yaptım en son 9 ay önce yaptım azaldı ama inşallah zamnla tamamen geçer genişlemeden oluyor
Benimde oluyo oğlum normal doğum kızım sezaryan ama
Valla oluyor normal doğumda ben kahkaha atiyom:)
Doğum ve ilişki yeri genişliyor hava giriyor ses cıkıyor
Ben sezeryan oldum üst üste bende de oldu bi ara . Üşütünce oluyor dikkatimi çekti. Kaynar suya kekik koyup üzerinde oturur gibi yapuyorum çok iyi geliyor mor kekik
Egeli misiniz ege tarafında yetişir diyo
Orda yaşıyordum. Aynen orda çok oluyor damıtma usulüyle kekik suyu yapıyorlar. Ama doğu da da var.
Bende izmirdeyimde duymadım yada ismi farklida olabiliyor ama kekik suyunu biliyorum pazarda falan yapıp satıyorlar mideye çok iyi geliyormuş
Evet mideye iyi geliyor. Ama ben yuvarlak bi kaba koyuyorum sıcak su döküyorum üzerine klozetin içine oturtuyorum üzerine de oturuyorum gerçekten çok iyi geliyor.
Anladım sağolun denerim alınca artık
Bende yasamstm ama geçti çok şükür isteksiz vajinadan gaz geliyordu yaa utanıyordum
Ben sexeryan oldum bendede oluyordu ilk zamanlar canm sonra geçti
Genişleme olduğu için ilişki sırasında hava kaçıyor normal olarak gaz çıkıyor canım benim ilk doğumundan sonra ilişki esnasında bile çıkıyordu hemde baya fazlaydı ilk doğumumda genişleme dikiş fazlaydı ikinci de düzeldi ama dikiş de genişleme de azdı şimdi hiç olmuyor zamanla düzelir
bollasmadan deniyor normal doguranlarda olma ihtimali yuksekmis
Geçici mi acaba
Benim ilk doğumdan sonra oluyordu öyle bayag takmistm kafama utanıyordum ikinci doğumu yaptım beş ay oldu şuan için yok ama olabiliyor normal yani
Genişlediği için olabilir nekadar oldu doğum yapalı
3 ay oldu
Ayy benim dee iki ay önce doğum yaptım 2. Bebek pırt dye ses geliyor bende korktum acaba niye
Çok normal bol bol kegel egzersizi yapın toparlasin
5 yıl oluyor doğum yapalı çözüm bulamadım doktor normal dedi özellikle cinsel ilişkiden sonra oluyor bazen utanıyorum eşimden 🙂↕️
411,468 soru
12,386,236 cevap
43,536 kullanıcı