+4 oy
647 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından

Nişanlımla beraberken başka kadınlara baktığını gördüm. üç kere rastladım hepsinde inkar etti. Ben yanındayken özellikle bakması çok kötü hissettiriyor. Nasıl tepki vermeliyim soruyorum cevabı her zaman bakmadım oluyor tabi ki ama sıkıldım artık. Biraz sert mi konuşmam lazım 

38 Cevaplar

+18 oy
önce (253 puan) tarafından

Artik nişanlım olmazdı buyuk ihtimal. 

önce (334 puan) tarafından

Yapıştır bacım 👏🏻👏🏻👏🏻

önce (6,207 puan) tarafından

bende artik eski nisanlim oldu demeye posta girmistim:)

-Reklam-
+6 oy
önce (108 puan) tarafından

Valla canım gözü fildir fildirlar ne yap ne et düzelmez seni üzmek istemem ama . 

+5 oy
önce (8,859 puan) tarafından

Ayrılırım büyük ihtimal beni aldatan kişiyi napayım ben

+4 oy
önce (720 puan) tarafından

Ağzının ortasına iki tane çak ancak anlar 🤨

önce (19 puan) tarafından

Hakediyor gercekten 

+4 oy
önce (5,267 puan) tarafından

Güzelce yüzüğü atardım yol verir yoluma bakardım napcam başka 

+4 oy
önce (706 puan) tarafından

Eski nişanlım olur 😂 şaka biryana da nasıl baktığı önemli bence bilmiyorum gözü çarpıp çekiyorsa neyse dik dik bakıp inceliyorsa sıkıntı eski nişanlım olurdu 

Dik dik bakmıyor da mesela güzel biri denk geldi sanki bi gözüyle anlık bakıp kafasını çeviriyor 

İllaki olur ya ben ona takilmam illaki gözü carpiyordur geri çeviriyor da sıkıntı yok 

Öyle mi dersiniz herkes ayrıl diyor da 😂

Yok canım ya. Çocuk dik dik baksa süzse tamam. Ama yolda giderken benim de gözüm çarpar birilerine hemen ceviririm mesela. Bu sapıklık değil ki 

+3 oy
önce (3,421 puan) tarafından

Nisanliyken bunu yapan ileri de ne yapmaz ...

Eşime kaç defa dikkat ettim yanımızdan çok dikkat çekici biri de geçse kafasını çevirir 

Maşallah gerçekten birde her erkek bakar diye terbiyesizliklerine kılıf uyduruyorlar 

önce (3,421 puan) tarafından

Hayır tabikide eşine saygısı olan biri bakmaz sonuçta o da bir zina 

+3 oy
önce (1,049 puan) tarafından

Bu sorunu nişanlıyken çözebiliyosan çöz diğer türlü her şey için geç kalmış olacaksın evlendikten sonra yaparsa önüne geçemezsin şuan özgürsün bağımlı değilsin ona çoluk yok çocuk yok böyle şeyler yapacaksa her ikiniz içinde doğru olan farklı yollara gitmek olur yani üzülen sen olma sonra ileride 

+1

Bende şu an ne yapabilirim onu düşünüyorum nasıl çözülür tek yol ayrılmak mı herkes öyle diyor

önce (1,049 puan) tarafından
+2

Ciddi bir şekilde onunla bu konuyu konuşacaksın baktın bırakmıyor bu huyu demekki hayırlı olan değil deyip yoluna bakmak en doğrusu çünkü gerçekten ilerisi daha kötü olur sen devamlı bu durumdan rahatsız olacaksın boştan yere canın sıkılacak bakmak bir zinadır sonuçta gözüne sahip çıkacak evlenmek için bir yola girmişse 

+2 oy
önce (2,665 puan) tarafından

Cok begendiysen yer degistirelim de ben gidiyim o gelsin de bakim ne dicek.yumusak durma ve bu konuda taviz verme asla 

Evet ben çok yumuşak uyarıyorum sanırım ondan umursamıyor devam ediyor 

önce (2,665 puan) tarafından

Asla taviz verme.bugun yumusak olursan bu bakmalar yarin evlenince farkli olmaya baslar nasil olsa tepkisi yok sesi cikmiyor diye unursamaz.simdiden tavrinj net koy rahatsizligini sert bi sekilde dile getir ve geri adim.atma

Evet çok haklısınız en iyisi sertçe uyarmak

+2 oy
önce (931 puan) tarafından

Nisanliyken bakan evliykn aldatır.senin gözünün içine baka  biriyle ol.bile bile lades yapma

+2 oy
önce (1,180 puan) tarafından

Hiç konuşmam artık eski nişanlım olur çünkü. Aklino başına al arkadasim bugün bunu yapan yarın neler yapar eğer eminsen böyle suzuyorsa hemen uzaklaşmani tavsiye ederim sen daha baştan sağlayamamışsin güveni. Evli değilsin çocuğun yok evlenince geri dönüş daha zor oluyor 

+1 oy
önce (14,136 puan) tarafından

Bu kadar baktıgına eminsen evlenince ne olacak ne konusması sence ?

+1 oy
önce (29,364 puan) tarafından

Nişanlı iken iyice düşün derim 

+1 oy
önce (16 puan) tarafından

Yüzüğü atarak tepki verebilirsin.Ondan koca olmaz vazgeç.Zararın,neresinden dönersen kardır

+1 oy
önce (5,416 puan) tarafından

Bugün bakan evliyken neler yapar  yol yakın iken nişanı atardım evliliği cehenneme cevirecegine nişanı atıp iki gün üzüntü çekip bir ömür kafam rahat ederdi

+1 oy
önce (1,109 puan) tarafından

evliyken düşün bunu birde 

ne kadar zor bi durum olur

+1 oy
önce (2,747 puan) tarafından

Elimin tersini ağzının ortasına yapıştırırım gayet net

+1 oy
önce (2,066 puan) tarafından

Yol yakınken dön derim

0 oy
önce (20,125 puan) tarafından

Tekmeyi basman lazım dostum. Ömür boyu kime baktı beni kiminle aldattı diyesuphe duymak istemiyorsan yani. 

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Daha yol başındayken bakması bide senin yanında devam etmesi sana saygısı olsa zaten yapmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde 35 (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
13 cevap 357 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.

411,190 soru