+2 oy
209 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (130 puan) tarafından

Kızlar markette veya alışverişte yanlışlıkla fazla para alındığını eve geldiğinizde fark ettiğiniz oldu mu hiç miktarda çok fazla birsey değil zaman da geçti aman neyse diyip geçtiğiniz oldu mu ? Bugün başıma geldi miktar çok fazla değil markette kapandı üşeniyorum çokta yakin değil değmez gitmeye. Fazla para olsa giderdim ama tabiki hayatim boyunca en fazla bu tarz olay 3 4 kere falan geldi başıma öyle büyük fiyatlar değil ama gene de insana koyuyor enayi gidi hissediyor insan :) başına böyle şeyler gelipte önemsemeyen gitmeyen zaman geçtiği için veya üşendiği için gitmeyen oldu mu ? Ve miktar neydi. LÜTFEN BEN ASLA HAKKIMI YEDIRMEM BASIMA GELDI GITTIM SOYLEDIM VE DUZELTTIRDIM  DIYE YORUM YAPACAKLAR YAPMASIN. Bana iyi gelmez :)))) sorum benim başıma geldigi gibi gelenler benim yaptığım gibi yapmış olanlar var mı onlara soruyorum...

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(653 puan) tarafından

Kasiyelik yaptım bazen çok uçuk rakamları geri verdiğimiz, bazen 5 10 lira fazla dalgınlıkla aldığımız oldu oluyorda yani 

(130 puan) tarafından

Aynen olabilir insanlık hali  35 tl fazladan alınmış yarın kalkip şimdi o kadar yol yürüyüp çikolatayı fazla almışsınız da diyemem yani 2 tane saymissiniz falan market kapanmadan farketseydim neysede söylerdim hemen gidip ama pek umursamıyorum işte zaman gecince ben böyle şeylerin peşine duymuyorum zaten miktar ufakta insan gene de acaba enayilik mi diyor :)) birkaç kere daha başıma geldi peşine düşmedim gene az miktardı tabi. İllaki benim gibi yapanlar vardır içim rahatlasın istiyorum sadece:)

(3,149 puan) tarafından

101 de mi oluyor bu durum

(765 puan) tarafından

@Bircan2 ewet başıma gectigimiz günlerde geldi. Fazla para aldığımda fisle gider öderim. Ama eksik para aldığımda bunu ispat edemeyecegim için hiç gitmedim. Bahsettigimiz miktar beş on lira. 

Konudan bagimsiz geçtiğimiz günlerde alışveriş yaptım eve geldim aldimlarima ve fiyatlarına baktim oda ne ürün bende ama fiste yok. Kasiyer okumamis. Sabahı zor ettim. Koşa koşa markete gittim bunu dün aldım gecmemissiniz parasını vermeye geldim dedim. Ürünü ve fişi götürmüştüm. parasını verince o kadar mutlu oldum ki. İki kuruşta olsa kimsenin hakkı üzerimde kalsin istemem. 

-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından

Yok olamaz canım :) çünkü ben ne alırsam alayım fiyatına bakarım ve hesaplarım 5 kuruş bile fark ettiği olmamıştır 😂 mesele fazla vermem veya eksik vermem değil yada durumum düşük diye değil özellikle şu zincir marketler 5 kuruş eksik olsa bile kabul etmiyorlar ya gıcıklık benimkide 5 kuruş para üstünü bile isterim 😂😂 ama başıma gelse umursamam yaa bı dahaki alisverislerimde dikkat ederim sadece 

0 oy
(2,904 puan) tarafından

Yani soyle soyliyim kasada farkli fiyat yazip reyonda farkli bi fiyat varsa evet tepkimi koyar fiste gordugmde döner dicegimi derim.ama yanlislia olur kasiyer yani isleri gercekten hafif degik hep beyinle ilgili bi calisma var olur boyle seyler dalgindir helak olsn der gecerim.

0 oy
(13,184 puan) tarafından

Valla hiç kontrol etmediğim için :D veriyosamda fazla haberim yok

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 725 göst.
27 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Dunya.dln (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
1 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde Sekerparemm (732 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,519 soru

23,636,800 cevap

307,695 kullanıcı

...