+2 oy
281 göst.
önce Diğer kategorisinde (480 puan) tarafından

image

Hayırlı geceler kızlar napiyorsunuz çocuklar uyutulup keyif moduna geçildi mi ☺️ benimki uzun aradan sonra şükür erken uyudu işlerimi halledip şimdi bir kahve içiyorum. 😌 Bı yandan da çamaşır makinesini bekliyorum 😅 umarım oğlum gece güzelce uyur birazdan kalkmaz 🥹 sizler napiyorsunuz ?☺️

9 Cevaplar

+2 oy
önce (4,580 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm 

Oğlumun başındayım nöbete devam saturasyonu normalken biraz uyumayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum 

Tekrar fanusun içine aldılar korktum şimdi bırakmaya cesaret edemiyorum 

image

Evet canım birden saturasyonu düştü nabzı yükseldi tekrar fanusa alındı 😞😞😞😞 oysaki doktor iyiye gidiyor demişti 

önce (451 puan) tarafından

Tekrar ıyı olacak allahın izniyle inşallah aslanlar gıbı çıkacak ordan 

Rabbimin izniyle inşallah cnm Allah razı olsun 

önce (480 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım inşallah tekrardan düzelir rahat bır nefes alırsın ve bian önce şifasını verir Allahim da minik savasciyla evinizden anliklar atarsınız ❤️❤️

önce (253 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah çok üzülüyorum ben bebise.

-Reklam-
+1 oy
önce (590 puan) tarafından

Afiyet olsun sana canm. Benım hiç keyfim yoktu bugün. Şimdide bır sinir gelmiş bana. 

Sağol canım☺️❤️açıkçası bende regliyim ondan mı bilmiyorum bı sıkıntı varmış gibi içimde ama çözemedim. 🤷🏼‍♀️

+1 oy
önce (288 puan) tarafından

hayAtin heyecani meyecani kalmaidkiiii

afiyet olsun9

Sağol canım ❤️ orası öyle okuduğumuz gördüğümüz haberlerden mi regliyim ondan mı bı sıkıntı var gibi içimde ama iste kafamı dagitiyorum öyle kendimce 

+1 oy

Aklımda 2 soru var. 

1. Bu saatte kahve içtikten sonra uykun kaçmayacak mı. 

2.  Allah askına saat olmuş 12 tüm gün pertim çıkmış bu saatten sonra ben dırek bayılırım keyif yapacak mod  kalıyor mu cidden

Çok güzel iki soru 😂 

1. Bünyem alıştığı için büyük ihtimal etkilemiyor. Ayrıca çok bozuk bir uyku düzenim zaten oglumdan dolayi var kahve ne yapabilirki 😂😂

2. Bende nedense şöyle bir psikoloji var annemde çok kızıyor hatta çocuk uyuyunca sende yat uyu hemen diye ama sanki kendime böyle bı vakit ayirmadigim zaman kendimi daha kötü hissediyorum. Bı böyle kendi kendime kalıp dünyaya bı öyle bakasim geliyor 😊 gece ikide üçte bile uyusa oğlum bı saat ben evin içinde bı isim olmasa bile oyalaniyorum niyeyse 🤷🏼‍♀️😅

Ahhaha süpersin bence böyle devam et kendıni sev

İnşallah bakalım 😅

0 oy
önce (29,364 puan) tarafından

Hayata devam yıkılmadık ayaktayız 

Yikilmayalim ya evet çoğu şey kötü gidiyor ama içimizdeki umudu kaybedersek yaşamanın hiçbir anlami kalmıyor malesef. Umarım kimse umudunu kaybetmez ❤️

önce (29,364 puan) tarafından

Öyle tabiki hamdolsun bugünümuze

0 oy
önce (6,958 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm 

Bnm bugün hiiiiç keyfim yok ne çay ne kahve gitmedi eşim şehir dışına gitti çalışmak için çok üzgünüm çocuklarıma belli etmemek için çok zor tutum kendimi anne babam nerde diye söylenip uydular ☹️😢😥

Allah kavuştursun canım. Zor bir durum umarim çok uzun süre değildir. Hayat şartları malesef ne getireceği belli olmuyor. Allah sana güç versin zaman çabucak geçer inşallah da eşine kavuşursun ❤️

0 oy
önce (263 puan) tarafından

Evet ya afiyet olsun canm benm benimde gözüme uyku girmiyor annemle kardeşim geleeck sabah bı kaç gün bendeler çok şükür ki 😊

Sağol canım ❤️Ne güzel canım ya benimde ailem haftasonu iki günlüğüne gelecekler inşallah şimdiden heyecan sardı. İyiki varlar insan çok mutlu oluyor böyle zamanlarda ☺️❤️

önce (263 puan) tarafından

Aynen valla değişiklik oluyor en azndan ya 3 yildr görmüyordum uyku felan kalmadı ❤️🙏

0 oy
önce (3,322 puan) tarafından

Gupaylan içiyon gııız uyuyamıycan yaaaa🫣🤯😲😶‍🌫️🥹 ne ara uyucan da sabah kalkacayn

Hahhahhaa evet canım biraz bağımlı oldum galiba kahveye ☺️ Allah'tan türk kahvesi 😅🤪 uyumuyorum bekliyorum 😅😅 uyusam uyurumda bu saatlerde hep oğlumla ugrasirdim uyutmaya çalışırdım bugün o erken uyuyunca internete sardım biseyler izliyorum ☺️ ama sabah acisi çıkar artık 

0 oy
önce (1,049 puan) tarafından

Afiyet olsunn bende oğlumun uyumasını bekliyorum daha ne kadar direnecek bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

+1

Sağol canım ❤️ inşallah uyur canım bende hep bu saatlerde uğraşıyordum bugün çok erken uyudu korkuyla bekliyorum gece ayağa kalkacak diye ondan da stres yaptım heralde 😅

Kalkarsa da bu kahve uykunu kaçırır gibi görünüyor oturursunuz beraber 🤣

+1

Biraz öyle olabilir 😅

Normalde gece içiyo musun kahve yoksa bugün bi içeyim mi dedin😂

İçerim ya bazen eşim gece nöbette oluyor oğlum uyuyor ben üçte falan bile içtiğimi bilirim biraz bagimlilik heralde😅 ya da psikolojik de olabilir kendimce sosyallesiyor gibi hissediyorum belkide çocuk uyuyunca.

Uyuyabiliyo musun normalde kahve içince 

Oğlum bile alıştı hadi kahve yapalım diyorum benden önce gidiyor makineye düğmesine basiyor seviniyor. 😅😅 Değişik bir aileyiz belkide heyecanı kahvede arıyoruz 😅😅😅

Eğer gerçekten uykusuzsam kahvenin bı faydası olmuyor canım uyuyorum. Etkilemiyor yani pek 

Doğru çok yorgun olmak gerek uyumak için bi zararı olmaz uyku cokken 😄

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 612 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,047 göst.
0 oy
6 cevap 354 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,793 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 251 göst.

411,193 soru

12,377,094 cevap

42,921 kullanıcı

Kategoriler

...