+1 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Görsel için şimdiden özür dilerim adetimden 3 gün önce pembe kahverengi siyah lekelenme yaşadım bugün sabaha kadar peceteyle siliyodum testlerim pozitif dijital gebelik testim negatif çıktı lekelenme yaşarken biraz önce bı parça geldi sizce düşük mü 🥺🥺

image

5 Cevaplar

0 oy
(511 puan) tarafından

Bence bi doktora git hemen 

-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından

Kimyasal gebelik yasamissin sanırım çok geçmiş olsun korkutma kendini bı doktora görünebiliyorssn görün 

0 oy
(4,963 puan) tarafından

Hemen bir doktora git başıma gelmedi ama bu parça da normal değil bence 

(3 puan) tarafından

Düşük önleyici iğne yapıldı 

(4,963 puan) tarafından

Düşük başlangıcı mıymış 

(3 puan) tarafından

Düşük tehlikem varmış 

(4,963 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabbim sana bağışlasın inşaallah 

0 oy
(8 puan) tarafından

Hamileliğin başında aynen bu görseldeki gibi bir kanama geçirdim uzun süre de artarak devam etti. Doktora gittiğimizde düşük riskimin olduğunu öğrendim. Gerekli tedavi, ilaç, yatak istirahati derken 3 ayda herşey yoluna girdi. Ama sürekli doktor kontrolü altındaydim. Bu sebeple hiç vakit kaybetmeden bir doktora görünün.

(3 puan) tarafından

Azaldı şuan iğne yapıldı ama korkuyorum ve yurt dışında yaşıyorum kafamıza göre gidemiyoruz hastaneye 🥺

(3 puan) tarafından

Kanama devam ediyor dün adet ağrısı gibi sancı çektikten sonra bu geldi 3 gün pembe kahverengi siyah lekelenme yaşadım 6 7 damla bı anda bu parça ve kırmızı kanamaya döndü 

(3 puan) tarafından

Şuan ağrı yok kanama azaldı ama

(8 puan) tarafından

Madem doktora çok gidemiyorsunuz o zaman evde bol bol dinlenin ve yatın. Hatta tuvalet ihtiyacınız haricinde kalkmayın. Karından ultrasonla bakıyorlarsa o şekilde kontrol ettirin ve moralinizi yüksek tutun. Bana doktorum iyi düşünmenin de çok önemli olduğunu belirtmişti. Allah yardımcınız olsun.

0 oy
(10,888 puan) tarafından

Bu kese canım düşük yapmışsın bende 16 ocakta düşük yaptım ama bende kese artı bebek te vardı Dr a görünmen lazım

(10,888 puan) tarafından

Benim aşırı kanaması oldu ama düşükten önceki gün çok sancılı ve kanamam yoğundu düşükten 1 hafta sonrasına kadar hem yoğun hemde parçalar gelmeye devam etti 14ncü gün kalamam kesildi düşük yapmadan önceki 3 günümdede önce jahve rengi sonrasında siyah kalamam olmuştu düşükten 5 saat önce kırmızı et parçalı kanamam  olmuştu 

Karışık mı yazdım bilmiyorum 

Sen ne yaptın Dr a görünsün mü

(3 puan) tarafından

İğne yapıldı sadece bu parça geldi başka yok kanama olduğu için alttan bakılıyor o da kanamayı arttırır diye baktirmadim dün bu parçadan sonra azaldı kanama baya bı bugünde sabaha taktım pedi yarısı bile dolmamisti düşük olsaydı çok olurdu demi korkuyorum açıkçası çok ilgilenmiyorlar burdaki doktorlar

(3 puan) tarafından

3 gün 6 damla sekilinde pembe lekelenme yaşadım dün bi anda böyle kanama oldu

(10,888 puan) tarafından

Dr lar tam olarak ne diyo inlaalkah düşük değildir benimki seninkinden daha çoktu ben keseyim ve bebeğimi gördüm ana seninki sadece kese var gibi Bilemiyorum tabiki Dr lar bilebilir seninki kaç haftalıktı 

(3 puan) tarafından

5 haftalık denildi düşük tehlikesi var denildi karından gormediler ilk gittiğimde alttan bakmislardi kanama oldugu için bakamadilar kanama artar diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 155 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ekkiz (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Esrarengizanne2 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,237 soru