+2 oy
90 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (762 puan) tarafından

Ay kizlaaarrr kızımın ilk dişi pörtledi 😇😇

Ay çok heyecanlı bi baktım pırt diye tırtıklı minicik çıkmış yaa ölürümm hihi çok duygulandım. Yapmamız gereken bisey varmi ki ya parmakları sokup kaşıyıp duruyor geceleri çığlık atıyor diş kaşıyıcı veriyorum eline napsak ki varmi yapmamiz gereken bisey ay cok duyguluymuş hehe heyecandan uyuyamadım 🤣 

Bide profil fotografi koydum kızımla ben temsili 😇 of annelik çok güzel delirmesem bari

5 Cevaplar

+2 oy
önce (2,836 puan) tarafından

Böyle güzel duyguları niye olumsuz kelimelerle ifade ediyorsunuz ölmek, delirmek falan. Daha güzelini hak etmiyorlar mı 😄

önce (762 puan) tarafından

Ahh hemde herşeyin en en guzelini hakediyorlar 😇 anası heyecandan ne dedigini bilmiyor 🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (1,541 puan) tarafından

Gözün aydın canımm 😻😻😻 benim de üçüncü bebemin alttan iki dişi çıktı aynı anda 😻 ilk kez yaşıyor gibi sevindim eşimi çağırdım falan 😹😹 içi sulu dişlikleri buzdolabına koyup soğuk soğuk vermek ağzındaki ateşi alıyor iyi geliyor canım🩷💕😽

Ayy cok tesekkur ederimm ☺️ oyy masallahh ya gercekten bambaska bi sevincmiş saglicakla buyusunler. Sulu diş kasiyicida almistim dolaba attım şimdi tesekkur ederim 😍😍

+1 oy
önce (1,075 puan) tarafından

Benim oğlumda 2 gündür patladı bende fark edince çok mutlu oldum hala çıldırıyorum birşey verirken dişin sesi geliyor 🤣 ekstra birşey yapmana gerek yok çıksın minik incilerrr kendi halinde

+1

Ayy cok güzel bi duyguymuş dimi 🤭 çok tatlı ya her evre ayrı heyecanli ama dişe bu kadar cildirmayi beklemiyordum 😁

İnan bende öyle kaç aylık kızın bizimki şuan 11 aylık yeni çıkardı yavrum kaç aydır çekiyordu 😄

Dün 5 aylik oldu. Ya erken cikmasi iyi değil ne kadar geç cikarsa o kadar iyi diyolar ama napalim cikti artik insallah saglikli dişleri olur 😇

İnşallah olsun erken çıksın işte huysuzluğu da erken biter hem 😁

+1 oy
önce (906 puan) tarafından

Birazcık ağrı kesici vermeni öneririm canım çünkü ateş falan olmasa bile ağrısı muhakkak vardır ayrıca diş jelleri var rahatlatıyor eczaneden sorup alabilirsin benim ilk oğlum çok sancılı geçirdi ikinci sadece gece çığlık atıyor bizde şu an azı dişlerle uğraşıyoruz kocaman çıkıyor hemde diş yapısı büyük olacak gibi duruyor o dün gece çok çığlık atınca ağzına baktım iki azı geliyor bugün biraz rahatlasın diye yarım ölçek calpol verdim bütün dişlerini rahat çıkarır inşallah :)

Aa tamam cok tesekkur ederim bende vereyim en azindan geceleri versem belki aglayarak uyanmaz 

+1 oy
önce (101 puan) tarafından

Hedik kaynat bir kaç tane kafasından dök canım batıl ama rahat çıkarır derlerdi yiğenime yapmıştı annem :) 

Hedik ne oluyor ben bilmiyorum ki onu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Semaemre0628 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 60 göst.
+1 oy
1 cevap 28 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (60 puan) tarafından soruldu
0 oy