+3 oy
166 göst.
önce Diğer kategorisinde (236 puan) tarafından

Herkes öyle diyor bu beni korktuttu biraz.Zatn ilk sezeryandada 2 gün çok acı çekmiştim sonrası kolaydı ama herkes 2.ci sezeryan olanlar daha doğru çok zorlandigini söylüyor .Arkadaşım 10 gün ağrı kesici vuruldum dedi.İlk sezeryani kolay geçmişti.2ci  de çok iyi bir hastanede doğum yapmasına rağmen kötüydu dedi 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (1,119 puan) tarafından

İki sezeryan arası 18 aydı. Bariz bir fark yoktu daha iyiydi kötüydü diyebileceğim. Ama en azından beni neyin beklediğini bildiğim için 2. De pek sorun yaşamadım. Benim için ilki daha zordu

-Reklam-
0 oy
önce (694 puan) tarafından

Benim tam tersi bunda daha az zorlandım dikiş konusunda. İlk hamileliğimde çok ödemim vardı ve yaz ayıydı belki bunun da etkisi olabilir ama bu sefer ilk kalkışta falan yatarken kalkarken kendimi daha hafif hissediyorum 6 gün önce doğum yaptım 

0 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Alakası yok kendini korkutma beni oğlumda mahfetmisler ben şuan anlıyorum 3 ay önce doğum yaptım diğerinde felçli gibi yatiyodum bunda kendim yaptım herşeyimi üzerimi kendim giydim kendim temizledim . Artık herşeyin bilincindesin hemde hiç korkma

0 oy
önce (2,038 puan) tarafından

İlk sezaryenim çok çok berbat geçti. Düşün ikinci doğuma bir ay kala stres ve korkudan eşimin vücudunda yaralar çıktı 

İkinci sezaryen o kadar güzel geçti ki 1 kere ağrı kesici yapıldı bir daha ağrı kesici almadım. Gece bebeğime kendim bbaktim. Hastanede fildir fildir gezdim. Eve gelince de kimsem yoktu. 2 yaş oğluma ve bebise eşimle baktik🤭

0 oy
önce (13,385 puan) tarafından

Ben daha çok zorlandım kızda ilk gün ayaktayken bunda 3.gün ancak tam kalktım. 

önce (135,617 puan) tarafından
+1

hocam nassin ozelinde kapalj hal hatir soramiyom bebik napiyo sen nassin

İyiyim sevdoş çok şükür oğluş da iyi dün kontrolü vardı sakral gamzesi var o korkutmuştu bizi ama yüzeyselmiş çok şükür. Ben ilk gün çok sancı çektim yürürken bu kez ama geçti şükür 🌸 kız özeli de saçma sapan  yazan oluyor ondan kapatıyorum yorumda bir şey yazıyorum cevabı özelden veriyorlar😂

önce (135,617 puan) tarafından

bebisle sen iyi olda gerisi bos minnak ablamiz napiyo kardese alisma evresi nasi geciyo

İlk akşam plansız olduğu için hastaneye o da gelmek zorunda kaldı orada biraz üzüldü ama şimdi yavaştan alışıyor sanki sevdoş tabi hafif kıskanıyor da🥲

0 oy
önce (327 puan) tarafından

Benim 2.daha kolay oldu

0 oy
önce (11,599 puan) tarafından

Kendini korkutma herkesin bünyesi farklı. Ben ikincide daha çok zorlandım. Baş ağrım felaket olmuştu. Bir çocuğum daha olduğu için geldiğim gün ayaklandım oda ayrı zorladı tabi

0 oy
önce (2,080 puan) tarafından

Kesinlikle iki daha kolay. Tecrübe kazandığın için süreci de biliyorsun sakin oluyorsun

0 oy
önce (2,486 puan) tarafından

En çok korktuğum konudur bu ilki berbat geçti hiç unutamıyorum 2.nasil olacak hiç bilmiyorum :(

0 oy
önce (1,002 puan) tarafından

Ameliyatı yapan doktorlar bile 2. Daha kolay geçer genelde diyorlar. Vücutta ayrıca yapılacak bişey yoksa bi sorun çıkmamışsa daha kolay olur dedi kendi doktorum da başına ne geleceğini ne zaman kalkacağını neyin normal neyin anormal olduğunu bilirsin durmadan düşünmez stres olmazsın demişti mesela. Birde insanlara pek kulak asmamak lazım herkesin acı eşiği farklı benim arkadaşım ameliyattan sonra 10 gün beni eşim yıkadı saçımı yıkamaya ellerimi kaldıramıyordum acıyordu dikişler dedi mesela ben ertesi gün 4 kat merdiven çıktım o araba da 20yle gittik her sarsıntıda ağladım ben diyordu ikimizi aynı doktor ameliyat etmişken bu kadar fark olması biraz kişiden kaynaklı 

0 oy
önce (86 puan) tarafından

Baskalarini bilmem ama ben ilkim cok cok zor oldugu icin ikinciye giderken ayagim geri geri gidiyor heyecandan karnima agrilar giriyordu halbuki ilkinde boyle deyildim.ama hic korktugum gibi gecmedi cok cok rahatdim ameylat gunun sabahi yardimsiz bi sekilde yuruye tualete falan rahatca gidebiliyordum insallah sende rahat ve saglili bi sekilde beebyine kavusursun canim

0 oy
önce (19 puan) tarafından

2.doğumu yaptım iki hafta oldu ve kendimi çok iyi hissediyorum ilk andan itibaren hastanede bile ayaktaydim ilkinde yerimden kalkmak çok zordu hele yatiyorsam ayaklanmak mümkün değildi ikinci çok kolay oldu çok şükür sıkıntı etme düşünme inan herşey çok güzel olacak 

0 oy
önce (81 puan) tarafından

Valla benim ilki çok kötüydü 2dis gebelikti üstelik sezeryan yeri ayrı gobek ve karindanda kesmişler Doğramislar beni uyandığımda hiç acı yoktu çok iyiydi annem söylemese sezeryan yaptiklariniyanlamicakyim bile ins 3kolay olur

0 oy
önce (257 puan) tarafından

Daha 5 gün önce 2. Sezeryanimi oldum ve ilkinden daha kolay geldi bana, çünkü yürüyünce daha hızlı iyilestigimi bildiğim için bol bol yürüdüm 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 145 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 248 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Susam4612 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 348 göst.

411,415 soru

12,384,603 cevap

43,438 kullanıcı

Kategoriler

...