Patates salatası çocuklara şehriye çorbası düşünüyorum dündende bi tabak pirinç pilavı salata kaldı bugün karışık oldu biraz sizin menüler de neler var yarına fikir olsun bizlere malum yemeği düşünmesi yapmaktan daha zor da :D
Güzel menü olmuş afiyetle yiiyn inşaallah🩷. Eğer eşim aç olursa bende patates salatası yaparım belki. Olmazsa da sadece çorba düşünüyorum.
Dünden kuru fasulye pilav kaldi onlar yeter
Çoktandır mercimek köftesi yapmadım kızım bugün istedi onu yaparım bir de yufkam var biraz da börek sararım salata ayran oldu bitti anam 😁
Evet yaa kontrole gidecekti bana da haber ver demiştim özelden yazmış hesabını da sıldirmiş😢
Allah sabrını bol versin zor
Amin amin 🤲😔
Çok üzüldüm ya Rabbim yerini hayırlısıyla doldursun inşallah ❤️🤲
Amin canım amin bende üzüldüm inanki 🤲😔
Bugun kayinvalidem Gil gelicek aksama benden lahmacun istedi ondan yapicam salata icecek tursu yeter
Kuru fasulye isladim sabah akşama şişer heralde bide pilav tamamdır hiç bişey yapasim yok aslında
Domatesli bulgur pilavı ve fırında patlıcan kebabı.yanina ıspanak cacığı🌸🌸
Ispanak cacığı nasıl olur canım
Ispanakları yemeklik doğrayıp az haşlıyorum sonra normal cacık gibi yoğurt tuz sarımsak ekliyorum..diğer caciga Göre daha az sulu.oluyor
Kışın genelde tercihim bu
İlk kez duydum canım sağol Allah razı olsun denicem ☺️
Afiyet bal şeker olsun malum ben anamdayim keşkek kuru fasülye var kayinvalidemle ben çalışıyorum çay molası yaptık
Patates salatası iyi fikir bişey bulamazsam yapar çayla kahvaltılık yaparız , cümleten ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah 🤗
Eşim Makarna istedi bide çorba yanına salata 🙃💜🩷
Henüz karar vermedim
Eltim gelecek birazdan, ona ne yaparsam kocamda gelince onları yiyecek 😆
Koca 4/12 annemdeyim bu hafta yemeğe beraber biseyler yaparız akşama doğru
Şehriye çorbası
Fırına sebzeli tavuk atıcam
Piriç pilavı
Hastayım hiç halim yok bugün böyle pratik menüler ayarladım 😂
Yoğurt çorbası
Türlü pilav
Dünden lahana sarmam ve çorbam var oğlum için de patatesli börek yapacağım 🤗
Tarhana çorbası
Ispanak yemeği
Salçalı makarna
Dünden köfte kalmıştı
Fırın sütlaç
nohutlu pilav
fırında tavuklu patates birde soğan salatası
Benimde dün menüsü patates salatası lahana sarması börekti aMa bugün napcam.bilmiyom :😀 bende durayım.buralarda fikir olur belki
Eşime kelle yapacam ben sevmihorim diye kendim için başka bir şey yapmayı düşünüyordum senin postu görünce bende patates salatası yapmaya karar verdim..
Dünden tavuk yemeği var bugün sadece karnabahar yapacağım fırında bir de dört kaşık çorbası yaptım oğlum için.
1,446,087 soru
23,756,266 cevap
315,181 kullanıcı