Ameliyat sonrası
Hangi ildesiniz maddi durumunuz var ise özel hastaneye götürün işinin ehli doktorlar anjiyo ile halledebiliyorlar
Sanmıyorum özele götürmezler
HHastaneden sonra kendi tuvaletini kendi yapabilir siz sadece elinden tutup yardım edersiniz alttan alama gibi bir durum olmaz. Zaten yürümesi lazım sürekli yatmamasi gerek . Bir de bütün sorumluluğu tek başınıza almayın
Eğer evime gelirse tabiki yardımcı olurum sadece tuvalet i biraz sıkıntı ediyordum
inşallah dediğiniz gibi olur
5 yaş küçükte 3 yaş büyük mu öncelik kendi kızları onlar baksın
yaaaaaa
Bizde elin kızıyız diyin.Ne saçma
Yaşı kaç kayinvalidenin bilmiyorum ama belki yaştan dolayı daha zor iyilesebilir tuvalete kendi gidebilir ama klozet normal tuvalete oturamaz benimde babam oldu canım ilk zamanlar aşırı zor oluyor yattığı yerden kendi kalkamiyor sen kaldırmak zorundasın banyo yapamıyor sen yaptirmak zorundasın çorabını bile kendi giyemiyor sen giydirmek zorundasın ilk zamanlar sonra yavaş yavaş toparliyo yemesine içmesine çok dikkat edin hergun muhakkak yumurta et yedirmeye çalışın yeşil yapraklı herşey yasak yemeyecek bol bol yürütün yürümesi çok çok önemli bence en iyi yürümek toparliyo
65 yaşında tuvalete giderse kendi gerisini halledebilirim diye düşünüyorum
Klozete gidebilir canım
Teşekkür ederim cevabınız için
Kayinpederim anjiyo olmuştu kapalı açık mı hatırlamıyorum canım, tuvalet işini kendi halleder ki, sadece giderken ilk iki gün destek olursunuz. Ama dikkat etmesi lazım eve misafir kabul etmemesi gerekiyor şuan salgın var, yemesinede öyle.
412,867 soru
12,430,584 cevap
45,659 kullanıcı