Kurutma makinesi almayı düşünüyorum Bi yandan da gereksizmi acaba diye kafama takılıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda birde kullanananlar marka model söyleyebilir mi memnun olduğu varsa
En gerekli şeylerden biri diyebilirim Vestel aldık memnunum
Yaa bende altus düşünüyorum da bilemedim trendyol dan alsammi diyorum hiç İnternet ten beyaz eşyada almadık kararszm
Canım evim küçük 3.yıldır kışları perişan oluyordum bu yıl aralıkta aldım çamaşır çocuk oyuncağına döndü sepet dolup taşsada 1 günde yıkayıp kurutup katlayıp yerleştiriyorum elim ayağım oldu ben grundig kullanıyorum memnunum almadan önce ne yapıyordum bilmiyorum gerçekten o kadar kolayladıki işimi
Anladım cnm bende altus düşünüyorum trendyol dan da bilemedim kararszm
Bende trendyoldan aldım canım şükür şimdiye kadar bi sorun çıkmadı
Tmm cnm saol.
Valla 2 çocuğum var biri kreşe gidiyo çok lazım oluyo gerçekten. İyiki almışım diyorum. Öbür türlü kışın hep ortalıkta geziyordu kıyafetleri kuruyana kadar sürünüyordu şuan çok rahat. Yazın yine askıya asıyorum. Hemen kuruyo zaten 10 dakkada ama kışın çok lazım oluyo gerçekten. Benimki arçelik
trendyol da var Bende altus düşünüyorum cnm
ql bacik al cok gerekli bende 6 yil bitti var cokda memnunum
Ne marka kullanyon cnm
siemens
Ben iyiki almışım diyorum kışın eve sersek hasta oluyoruz dışarda pis koku siniyor yazın neyse de kışın zor oluyor grundig kullanıyorum memnunm
Bende altus düşünüyorum İnternet mi aldın iz siz
Yok canım mediamarktan aldım
Kızım kaç gündür rahatsız ne halı ne yorgan battaniye kaldı batırmadığı sadece dün 3 makine battaniye yıkadım kuruttum benim için çok gerekli almanı tavsiye ederim Altus 10 kg lik bendeki
Bende altus düşünüyorum İnternet temi aldın.z
Hayır bayiden aldık
Altus hangi modeli
Bu model
Yoğurma li bu demi isi pompalı sini düşünüyorum bende
LG benimki.
İyiki diyorum iyiki iyiki iyiki
Yaa bende bilemedim yaa
almayı düşünüyorum valla çok gerekli kışın kurumak bilmiyor çamaşırlar
Aynen öyle oluyor cnm
Bir kullandigin çok memnun bir tanıdığım aynı markayı kullanıyor yine kıyafetlerin rengini soldurdugunu söylüyor yerin varsa gerek yok bence ama yerin yoksa çok kullanışlı oluyor makineden çıktığı gibi at çıkar katla çocuk varsa tabi onun içinde çok yararlı oluyor işin hemen bitiyor
Bende altus düşünüyorum da bakalım
Tanıdığım arcelikten memnun
hiç gereksiz değil mükemmel
Yaa .Bende altus düşünüyorum İnternet ten alcam bakalım
Altus yoğuşmalı alma ısı pompalı al
Hoover aldım çok memnunum keşke önceden alsaydim
Al al al al al al al al al al al al al al al
Evimin gülüdür kurutma makinem o derece . Benim de çamaşır asacak yerim yoktu . Ta evin dışına çıkartıyordum , iç çamaşırları evde kurutcam diye uğraşıp duruyordum. Kışın zaten eziyet. Elim ayağım oldu .
Ay iyiki almışım dediğim tek şey o ya gerçekten pis giyiyormusuz kıyafetleri bende başta gereksiz dedim aldıktan sonra ne iyi etmişim dedim canım çok gerekli ya gerçekten hem büyük rahatlık benimki Altus ben çok memnunum trendyol'dan aldım 9 kg
Al bacım gerçekten büyük kolaylık ben geçen sene Kasım ayında aldım Arçelik 800 km modeli
Güzel ama içi çelik değil çelik olanı al
Güzel ama içi çelik değil çelik olanı al mutlaka ısı pompalı olanı al
411,299 soru
12,381,293 cevap
43,213 kullanıcı