Canım sende mesafenin koy ne dolaniyorsun peşinde ölümlü dünya mı? Bırak birazda o düşünsün sen niye derdin yokmuş gibi dert ediyorsun bacim enerjini hakedene ver bırak ne hali varsa görsün arada evet iki kardeş var onlara da bisey olmaz merak etme görüşmek isterlerse görüşürler zaten eşleri sebep görmezler yok yere . Aksi halde zaten bahanesi olursunuz siz zaten üzerinize düşeni tam olarak değil fazlasıyla yapmışsınız daha ne olcak kapida paspas mi acaba? Aman onu da olma onunda altında muska bulmasın sonra !
Hayatına bak görüşmek varsa içinde gorumcenle görüş onu sev onla gez ben olsam onu dislarim gorumceyle bir olup ya haketmiyor bikere yani . Al bak bitane de bende var aptalabidesi samimiyetsiz ben naptim yine kardeş diye eşim hatrina belki 10 defa adım attık eşimle bir olup hadi 8 olsun abi hepsi mi karşılık bulmaz yaa bunlar nasıl bi cins bilmiyorum hep mi bize denk gelir ?
Artık noldu ne selam var ne bisey nötr olduk karşı tarafa kardeşiyle küsmesi iyi değil defalarca dedim o onun kararı k9nussa sevinirim ama yılanlarla asla muhatap olmam. Bitti gitti . Kız öyle ettiler var ki kardeş kardeş gezer yer içer takılır arasir sorar.
Bizim angutlarda amip taklidi yapıyor gerçi yapmalarına gerek yok ta kendisi olduğu için farksız birebir .
Yani karşımda artık adım atmaya değer onu dert edecegim bi muhatap yok malesef olsaydı zaten bi nabiz belirtisi olurdu illaki.
Şunu asla unutma öldüğün bi kalpte asla dirilemezsin boşa kalp masajı yapma çünkü artık acı veriyor. Aşkta da böyle arkadaşlıkta da genel ilişkilerde de böyle. Yani yıpratma kendini koy mesafeni herkese de bu konuda asla fikir beyan etme sal gitsin arkasından sadece nokta koy böyle kimselere virgül dahi konmaz çünkü. Kavga olur , yanlış anlaşılmalar da ama iftira heleki bu boyutta iken . Neyini kıskandı acaba ? Derim ozaman . Bırak bosver ne hali varsa görsün