0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından

Benim bir tane eltim var .ailecek tartışma gelan oldu.iltibati kestik neyse depremede geri tekrar küslük olmaz diye konuşmaya başladık. Görümcem eltim bir gün bana geldiler  .sonra biz Görümcemle eltim güle gittik. Bu hafta da Görümcem gile gidecektik.sabaj Görümcem beni aradı ayse evde muska bulmuş anneme de demiş ki anne ben evde halinn altinda muska buldum  oğluna da dedim. Ben şok :D Görümcem  şok.:D Cuma günü söyleyeceğim diyor  niye böyle yapıyorsun diye .biz kendileri dislamadikca kendi hep böyle yapıyor

8 Cevaplar

+1 oy
(2,558 puan) tarafından

Egerki senin yaptığını ima ediyorsa o kişiyle tüm iletişimi keserim 

önce (1,041 puan) tarafından

Yarin konuşacağız bunu ima ediyorsa. Benim için bitti demektir. 

-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından

Senin yaptigini mi ima etti anlamadım kiz 😀 . Muska olayı gerçek mi bi de bisey dicem muska yapacak olsan ***** misin ki hali altına sokasin ahah çok saçma evi hoc mi silmez acaba süpürmez:) 

(1,041 puan) tarafından

Bizde anlamadik vallahi  .gorumcem de annesine demiş ***** miyiz ki yapsak oraya koyalim

(702 puan) tarafından

Ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor galiba

Eğer böyle düşünüyorsa Allah ıslah etsin

önce (702 puan) tarafından

Canım sende mesafenin koy ne dolaniyorsun peşinde ölümlü dünya mı? Bırak birazda o düşünsün sen niye derdin yokmuş gibi dert ediyorsun bacim enerjini hakedene ver bırak ne hali varsa görsün arada evet iki kardeş var onlara da bisey olmaz merak etme  görüşmek isterlerse görüşürler zaten eşleri sebep görmezler yok yere . Aksi halde zaten bahanesi olursunuz siz zaten üzerinize düşeni tam olarak değil fazlasıyla yapmışsınız daha ne olcak kapida paspas mi acaba? Aman onu da olma onunda altında muska bulmasın sonra ! 

Hayatına bak görüşmek varsa içinde gorumcenle görüş onu sev onla gez ben olsam onu dislarim gorumceyle bir olup ya haketmiyor bikere yani . Al bak bitane de bende var aptalabidesi samimiyetsiz ben naptim yine kardeş diye eşim hatrina belki 10 defa adım attık eşimle bir olup hadi 8 olsun abi hepsi mi karşılık bulmaz yaa bunlar nasıl bi cins bilmiyorum hep mi bize denk gelir ? 

Artık noldu ne selam var ne bisey nötr olduk karşı tarafa kardeşiyle küsmesi iyi değil defalarca dedim o onun kararı k9nussa sevinirim ama yılanlarla asla muhatap olmam. Bitti gitti . Kız öyle ettiler var ki kardeş kardeş gezer yer içer takılır arasir sorar. 

Bizim angutlarda amip taklidi yapıyor gerçi yapmalarına gerek yok ta kendisi olduğu için farksız birebir . 

Yani karşımda artık adım atmaya değer onu dert edecegim bi muhatap yok malesef olsaydı zaten bi nabiz belirtisi olurdu illaki.  

Şunu asla unutma öldüğün bi kalpte asla dirilemezsin boşa kalp masajı yapma çünkü artık acı veriyor.  Aşkta da böyle arkadaşlıkta da genel ilişkilerde de böyle.  Yani yıpratma kendini koy mesafeni herkese de bu konuda asla fikir beyan etme sal gitsin arkasından sadece nokta koy böyle kimselere virgül dahi konmaz çünkü.  Kavga olur , yanlış anlaşılmalar da ama iftira heleki bu boyutta iken . Neyini kıskandı acaba ? Derim  ozaman . Bırak bosver ne hali varsa görsün

0 oy
(216 puan) tarafından

Hiç komik gibi gürünmüyo senin yaptığını ima ediyorsa hiç hoş değil 

Bakalım yarın öğreneceğiz 

0 oy
(5,614 puan) tarafından

Sizinle ne alakası var peki bu durumun? Musak bulmuş ve kaynanasına söylemiş, siz neden şok oldunuz ki. Gayet normal bir şey 

(1,041 puan) tarafından

Evine bizden başka giden yok

(5,614 puan) tarafından

Haaa sizden şüphe etmiş. O zaman gitmeyin bence 

Ben daha önce bir kere tek bir kere de eşimle gitmiştim. Onlar bize geldi Görümcemle   .dedik müsait olduğun gunde sana gelelim ilk defa beraber gittik  böyle oldu. Bakalım yarın konuşacağız. Onun bu muska olayını bildiğimizden haberi yok 

0 oy
(1,828 puan) tarafından

Aaaaa Allah kuru iftiradan saklasın 😯

0 oy
(3,579 puan) tarafından

Bunu diğer eltin mi koymuş ondan mı öyle demiş 

Bu bir

İki görümce evinden muska çıktı 

Başlık niye elti ile alakalı 

😂😂😂😂😂

(18,724 puan) tarafından

Ayşe dediği Elti sanırım. Görümcem veya Eltim yaptı imasında bulunuyor.

(3,579 puan) tarafından

Anam şimdi anladım olayı 

Teşekkür ederim canım ❤️💖

0 oy
(135,792 puan) tarafından

senmi yapmissin yani

(1,041 puan) tarafından

Ya gorumcem ya ben ikimizin gittik çünkü. Tabu kaynanama söylediğine gire bem gibi duruyor. Ya da biz mi  yanlış anlıyoruz. Artık kafam almıyor bunu

0 oy
(18,724 puan) tarafından

Deprem var hepimize var ölüm var hepimize var bazılarını böyle büyük felaketler bile akıllandırmıyor işte. Yerinde olsam yeniden görüşmeyi keserdim belli ki sizi istemiyor bu da bahanesi. Resmen iftira atıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 273 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 502 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 629 göst.
17 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 602 göst.