0 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından

Kızlar 3 yaşında ve 4 aylık oğullarım var . 3 yaşında olan çok yaramaz hayattan bezdirdi ne uyur ne durur boş boş her şeye ağlar. Önceden çok sabırlı biriydim artık değilim kendimi kaybediyorum resmen tanıyamıyorumm. Eşim benden beter hiç tahammülü yok ağlamalarına çünkü susmuyo uzattıkça uzatıyor. Günlerdir uykusuzum hayattan bezmişim resmen. Hiçbir şey yapmak istemiyorum beynim durmuş gibi dolanıyorum. Niye böyle oldu ya ben eski kendimi özlüyorum yaş 27 ruhum 40 oldu offf 😖

3 Cevaplar

0 oy
önce (13,772 puan) tarafından

bu tarz şeyler depresyona yol açar. kendinize vakit ayırmanız lazım. 

önce (356 puan) tarafından

Kendime vakit ayırdığımda bile aklım ev işinde çocuklarda normal değilim öyle hissediyorum. bekarlara özeniyorum dertsiz gibi dolaşıyorlar. Bizim gezme anlayışımız annelerimizin evlerine gitmek bundan da rahatsızım sanırım depresyona girmişim bile 😞

bizde annelik anlayışı çok acayip. her şeyimiz çocuklarımız evet doğru da ama kendimize hiç vakit ayırmıyoruz. varımız yoğumuz evimiz, çocuklarımız. insan hayata geliş amacını sorgular oluyor. hee gün vir diğerinin aynısı oluyor.. relaxx ol, deniyor ama olamıyoruz. belki de psikolojik destek almamız lazım

Cidden boşa yaşıyoruz sanki . Boşluğa dalıyorum sürekli iş bitmiyor ki . Annelik delilik gibi bütün hayatımız onlar. Psikolojik destek alsak iyileşir miyiz gerçekten:/

sadece destek işe yaramaz. bizim çabalamamız lazım. hobi edinmemiz, arkadaşlarla görüşmemiz, kendi kendimize kalmamız lazım. yoksa o çocuklar okula gitsin boşluğa düşeriz 

-Reklam-
0 oy
önce (2,541 puan) tarafından

Mecbur dışarı çıkıp bi çocuğu siz bi çocuğu eşiniz bakacak şekilde bi güzel gezip tozun ustunuzdeki stresi atın zavallı çocuklar 4 duvar arasında kafayı yemiş durumda onlar ne yapsın:(

Maalesef işte oğlum gezmeyi çok sever eşimle gittiğimiz yerde de durmuyor ki alıp başını koşuyor aklım gidiyor öyle. Etrafımda doğru düzgün bi park yok olanlar yabancılar tarafından istila edilmiş resmen biz yabancı gibiyiz. Ne biçim çağa denk geldik anlamadım

0 oy
önce (1,051 puan) tarafından

Malesef 22 aylık tek çocukla bende de oluyor bu durum. Bulunduğunuz şehirde kreş oyun grubu vs bişey varsa oraya gönderin mutlaka hem çocuğa hem size çok faydalı olacaktır 

Tek oldukları için çok sıkılıyorlar üzülüyorum. Özel olarak yakınımda yok zaten çok pahalılar kreşler . Devlet olanıda 4 yaş altını almıyor bi yer bulmam lazım gerçekten yoksa çocuğum da iyice agresife bağladı bi çözüm bulmam lazım ikimiz için de yorucu bi süreç 

önce (1,051 puan) tarafından

Evet maalesef öyle canım. Benim 2 haftadır. haftada 3 4 gün babannesine gönderdim sabahtan, akşam getirdiler onun bile baya faydası oldu bana

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 859 göst.
0 oy
5 cevap 255 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nil-1! (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 298 göst.
+2 oy
13 cevap 356 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,101 puan) tarafından soruldu

411,917 soru

12,400,208 cevap

44,398 kullanıcı

Kategoriler

...