Merhaabaaa nasılsınızzz
Benim bugün bol bol dinlendiğim bir gün oldu işlerim erken bitti akşamları halletmeye çalışıyorum eşim yok tek başıma marketti evdi okuldu yetişmeye çalışıyorum 3 ay böyle kızlar kahve içerek hayatta kalmaya çalışıyorum buda duble kahvem modumuzu yakalayalım efendim günlük doz 😅😅😅😅😅
Kocamı almaya geldik kızçemle bekle bekle ağaç oldum hani kadınlar bekletirdii haniii
Yazın bende öğrenicem ehliyetimi alıcam çok seviyorum kadınların kendine güvenmesini herşeyi öğrenmesini neresi burası 😍😍😍
Kocamın iş yeri kuzum özel şoför niyetine beni tuttuda 🤣 al inşallah lazım
😅😅😅😅 boşver gez işte sende
Cay ıcıyorum bugun sıkıcı gectı hava yagıslı esim sureklı geldi gitti derken nasıl bu saat oldu anlamadım
En sevdiğim hava yağmurlu ve kapalı kız benimde şuan öyle ve çok mutluyum 😍
Ben sevmiyorum kız daralıyorum 🥹
Allah kolaylık versin canım bol bol ruhsal fiziksel enerji versinn🩷 afiyet olsun seni anca toplar 😂 bende makarna salatası yaptım yiyoruz oğluşla
Çok teşekkür ediyorum kocamın yokluğuna alışmaya çalışıyorum çok özledim hiç ayrı kalmadık biz ama dayanmam lazım 😔😔
Tek ayrılığınız bu olsun inşaAllah. Biraz tahmin edebiliyorum halini 🥹Belki arada gelir biraz hasret giderirsiniz. Bu hasretin sonunda sizi çok güzel bir hayat bekliyor inşaallah. Güzel şeylere ulaşmak için her anını yaşamalıyız En kolay şekilde geçireceksin bu süreci eminimm🩷🩷
Ooo bardak çok şık kız afiyet olsun canım bende portakallı türk kahvemi aldım geldim ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Hayatta kalma yönetimim sürünmek 😂😂
Bu başlıklara alışamadık gitti
Etiketlemeyi bilmiyordum bak bunada sevindim yaa 🤭
@ASENA40 evet 🤗
Nasıl yaptın kızzzz 🤭
@ şunun yanına kullanıcı ismi yazınca oluyor 😂
Tamam teşekkürler @ice Queen
Afiyet olsun bardak çok küçük olmuş biraz daha büyüğü yok mu 🤣🤣🤣
Babam diyoki sürahiye koyda iç kızım bu küçük diyo 😂😂😂😂
Sürahiye yakın birşey olmuş doğru söylüyor 🤣🤣🤣
Anca kesiyor efenim 😂😂😂
Afiyet bal şeker olsun o halde 🤣🤣
Beraber olsun 🌸
Hayatta kalma yöntemim yemek yemek 😁
Afiyet olsun, bende eve geçiyorum isler beni bekliyoooooooo
Başlıkla içeriğin alaka derecesine bak ya yapay zeka bu kadar oluyo işte 😂😂😂😂😂
Hastaneye gittim geldim nst lerde sancim çıktı 2 gün sonra sezeryan olucam hayırlısıyla eve geldim sözde eşim evi toplamış kıyafetleri üst üste atmış battaniye yastıkları üst üste atmış bulaşıkları üst üste atmis evi topladım diyor maşallah dedim sana nazar değmesin senin toplamayla benim toplama arasında nasilda fark var öyle 😂ben daha toplamaya çalışıyorum kahvem de bitmiş icemedim çay içtim
😂😂😂😂 yani kolaylaştırmış işini en azından ya sus ses etme bidaha yapmaz bak
Babasının hayrına mi yapıyor mecbur yapacak 😂🤨🤨🤨dermişim
🤭🤭🤭 oda doğru aslında
@ASENA40
Afiyet olsun uzandim bende.☺️
Link beklerimm
Teşekkürler şeker kızzz 🍬
Atarım canim
O linkler bizede gelmiyor sebebinin kim olduğunu az çok tahmin ediyorum da neyse
Açan yok bence canım çünkü bana atatlardi her türlü
Bebekler hasta ben uykusuz ve hasta gibi hayatta kalamiyorum şuan jsjsjsjs
Çok geçmiş olsun canımm
Sağol canım afiyet olsun sanada kalkabilirsem bende yapar içerim inşallah
İnşallah güç kuvvet versin Rabbim
Amin amin
Afiyet olsun cnm bende çocuk yatırıyorum ne zaman fırsatım oluyor kahve çay içmeye 🥴 ax ax bende ya çocuk ya iş bir an önce yaz gelse ayrı eve çıksam ayy bıktım yeter yeter
412,354 soru
12,413,295 cevap
44,927 kullanıcı