Kızlar dişimin dolgusu düştü sızlıyor ağrı oluyor mu eskisi gibi Dr gitme ihtimalim sıfır sizinde oldu mu böyle ne yaptınız😢☹️
Benim dolgu düştü etraftaki dişlerde kırıldı. Kokü tek kalmısti. Artık dayanamıyordum hastaneye gittim çekti. Hatta dikişte atmişti 10 gün sonra açtirdim. Yani hiçte acımadi
Ağrı yapar maalesef gittikcede artabilir
icine yemek girer curuk derinlesir bosluk olur rahatsiz olursun . caresi gidip yeniden dolgu yaptircan baska cozum yok
En kisa zamanda git dolgum hava aldi yaptirdiktan 2 gun sonra sonra iyice curutmus disimi yanagim davul gibi oldu sanki dayak yemisim disci antibiyotik verip sislik inince cekti hemen
Ağrı yapar gittikçe daha kötü olur apse yapar dolgum düştü umursamadim apse yaptı antibiyotik kullandım hâlâ da cektirmemek için şansımı zorluyorum çünkü dişçi korkum var daha kötü olmadan bence git
Öyle mi ya bende Mart'ta anca gidebilirim ya eşim o zmn gelecek idare etmeye çalışırım inşallah
Dk iğne vurduktan sonra 3 saat emziremezsin demişti bana ama bekletme dolgunun yeri çürüyor sonra çekim yapılıyor tedavi olmuyo dış gidiyor yani
411,327 soru
12,381,929 cevap
43,280 kullanıcı