+1 oy
60 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,983 puan) tarafından

Kızlar dişimin dolgusu düştü sızlıyor ağrı oluyor mu eskisi gibi Dr gitme ihtimalim sıfır sizinde oldu mu böyle ne yaptınız😢☹️

6 Cevaplar

+1 oy
önce (467 puan) tarafından

Benim dolgu düştü etraftaki dişlerde kırıldı. Kokü tek kalmısti. Artık dayanamıyordum hastaneye gittim çekti. Hatta dikişte atmişti 10 gün sonra açtirdim. Yani hiçte acımadi

-Reklam-
0 oy
önce (29,395 puan) tarafından

Ağrı yapar maalesef gittikcede artabilir 

0 oy
önce (6,226 puan) tarafından

icine yemek girer curuk derinlesir bosluk olur rahatsiz olursun . caresi gidip yeniden dolgu yaptircan baska cozum yok

0 oy
önce (5,502 puan) tarafından

En kisa zamanda git dolgum hava aldi yaptirdiktan 2 gun sonra sonra iyice curutmus disimi yanagim davul gibi oldu sanki dayak yemisim disci antibiyotik verip sislik inince cekti hemen 

0 oy
önce (377 puan) tarafından

Ağrı yapar gittikçe daha kötü olur apse yapar dolgum düştü umursamadim apse yaptı antibiyotik kullandım hâlâ da cektirmemek için şansımı zorluyorum çünkü dişçi korkum var daha kötü olmadan bence git

önce (6,983 puan) tarafından

Öyle mi ya bende Mart'ta anca gidebilirim ya eşim o zmn gelecek idare etmeye çalışırım inşallah 

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Dk iğne vurduktan sonra 3 saat emziremezsin demişti bana ama bekletme dolgunun yeri çürüyor sonra çekim yapılıyor tedavi olmuyo dış gidiyor yani

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 90 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
24 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 39 göst.