Okadar küçük döndüğüm an masaya sandalyye carpiyorum supuremiyorum
Benim tanıdığım var mutfagina iki kişi giremiyor. Dolapları yan odada. Şükret bence gayet yeterli
Ben sukrtmiyorum demedim ki canım bana göre küçük burdada iki kişi giremiyor
Yok canım masasiz giremiyor :))) şeker geldi bana yine de
Sahibi şeker :))
Öyledir tabiiki 🤭🤭🤭
Benimde böyle valla evim küçük iş yapasim gelmiyor odalar tikis tikis
Aslında daha çabuk bitiyor ama biri gelince daha kirleniyo
Benimkide büyük ama masam yok 😄😄
Ev kiralık mi
Evet canim
Bir sonraki evininki geniş olur inşaAllah. Şikayetçi olma ki Rabbim daha fazla versin ❤️
Kız sen buna küçük mü diyorsun önce ki mutfağımda ceyizlerimi koyacak dolap bulamadık yarısı paketli kaldı 😅
Bendede yokki çocukların elbise dolabına koydum
Benimki seninkinden de küçük valla masamı salona koymak zorunda kaldım
İşte zenin salon buyukmuz brnfe oturma odasına iki kanepe ancak sigiyor
Mutfağın gayet ideal küçük mutfak görmemişsin
Evet görmemişim
Bizim mutfak gibi :D evet gönül büyük ev isterdi ama inşallah oda olur bizim odalarda küçük :D
Benimde odalar küçük ya
Ben buna şükür diyorum daha küçük de olabilirdi diyorum :D
https://ty.gl/7kwf7rrg60mdc bundan kullanabilirsin yer açılır...
Evt mantıklı canım ama bu masayı koyacak yer yok
Bende sonradan denk geldim buna çok kullanışlı geldi bana . Fikir olur diye bak dedim canım
Sagok canım olurda masam kırılırsa yaparız:)
☺️🌸🤍☺️
Benim ilk evimdeki mutfağım da aynen böyleydi. Makineyi açınca masaya değiyordu. Ama çok seviyordum. O evde en sevdiğim yerdi diyebilirim. Küçüklük değil kullanışlılık önemli bence
Kullanışlı da değil mecburlukiste
Valla bacım daha küçüklerini gördüm masa dahi sığmayan masayı geç tabure bile girmeyen mutfakta yıllarını geçiren canım teyzemi bilirim 😊şükür et ama inşallah istediğin gibi bir eve sahip olursun
Benim de çok küçük masa vardı masayı çıkartım şuan daha iyi
Cnm senin eşin nasil oldu rabbm şifa versin arada bakiyom postlarina merak ettim rabbm inşalllh hayra cikarsin
Sağol
Canim gitmiyor hastaneye canım mr çektik öyle kaldı
Öyle olur mu ama tedbir ondan takdir Allah'tan gitsin görünsün nereden bilecek ne olduğunu içi rahatlar. İnşallah Allah'ın izniyle korktuğunuz gibi bir şey yoktur
İnşallah canım elleri güçsüz bir kolu incelmiş işte anlamiyo
Rabbm yardim etsin inşallah kötü bsey yoktur cnm rabbm başinizdan eksik etmesin kocani
411,886 soru
12,399,585 cevap
44,365 kullanıcı