+1 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (479 puan) tarafından

Kizlar ben 23 temmuz da sezeyan oldum. Yani yaklaşık 6 buçuk ay falan oluyor. Tavanim küflendi diye odayı sildm(tavanı) bide ağır bir yatak kaldırdım. Ve şuan ameliyat yerim çok ağrıyor ayakta duramıyorum. Ne yapmam gerekiyor ağrı kesici içsem gecermi.cok kötü ağrıyor 

2 Cevaplar

0 oy
(8,914 puan) tarafından

Benim de oluyo bazen anneme diyom kaç ay oldu geçmedimi diyo hala daha bi hasas 

(8,914 puan) tarafından

Ağrı oluyo benimde dün belime giti acısı sonradan geçtı yaranın üstune giysi bisey gelmesin ozamanda cok acıyo bir süre devam ediyo 

(479 puan) tarafından

Belimin ağrısı zaten hiç durmuyor ki o sürekli var. Pazar günü zaten saki belim kopacakti o kadar kötü ağrıyor du

(8,914 puan) tarafından

Allah Allah bi doktora git canım okadar acımıyo benim sadece adet döneminde çok ağrıdı dayanamamıştım sonra düzeldı 

(479 puan) tarafından

Adettende kötü ya şuan oturmuşum dizlerimi karnıma doğru çekmişim. Ama hala çok ağrıyor. O zaman bir ağrı kesici alıyım bakayım işe yaramazsa eşimi cagiririm giderim. Çünkü 2 çocuğum var onlarla gidemem 

(8,914 puan) tarafından

Tm öyle yap bi bakar doktor 

-Reklam-
0 oy
(2,102 puan) tarafından

Bazen banada oluyor dinlenince geçiyor 

(479 puan) tarafından

Ağrı kesici alsam işe yarar mı?

(2,102 puan) tarafından

Yarar tabiki ama çok dayanılmaz da doktora git bence benimde ağrım oluyir ama dayanılmaz şekilde değil 

(479 puan) tarafından

O zaman ben bi ağrı kesici alıyım bakayım işe yaparsa gitmem ise yaramazsa eşimi cagiririm giderim. Çünkü şuan 2 çocukla evdeyim tek başıma gidemem 

Teşekkür ederim ❣️ 

(2,102 puan) tarafından

Geçmiş olsun umarım kötü bişi yoktur 

(479 puan) tarafından

İnşallah canım ya 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 57 göst.
0 oy