Kizlar ben 23 temmuz da sezeyan oldum. Yani yaklaşık 6 buçuk ay falan oluyor. Tavanim küflendi diye odayı sildm(tavanı) bide ağır bir yatak kaldırdım. Ve şuan ameliyat yerim çok ağrıyor ayakta duramıyorum. Ne yapmam gerekiyor ağrı kesici içsem gecermi.cok kötü ağrıyor
Benim de oluyo bazen anneme diyom kaç ay oldu geçmedimi diyo hala daha bi hasas
Ama çok kötü ağrıyor dayanmıyorum ayakta hiç duramıyorum
Doktora gitin mi canım bakti mı yarana
Yok gitmedim yeni yarım saat önce falan başladı
Ağrı oluyo benimde dün belime giti acısı sonradan geçtı yaranın üstune giysi bisey gelmesin ozamanda cok acıyo bir süre devam ediyo
Belimin ağrısı zaten hiç durmuyor ki o sürekli var. Pazar günü zaten saki belim kopacakti o kadar kötü ağrıyor du
Allah Allah bi doktora git canım okadar acımıyo benim sadece adet döneminde çok ağrıdı dayanamamıştım sonra düzeldı
Adettende kötü ya şuan oturmuşum dizlerimi karnıma doğru çekmişim. Ama hala çok ağrıyor. O zaman bir ağrı kesici alıyım bakayım işe yaramazsa eşimi cagiririm giderim. Çünkü 2 çocuğum var onlarla gidemem
Tm öyle yap bi bakar doktor
Bazen banada oluyor dinlenince geçiyor
Ağrı kesici alsam işe yarar mı?
Yarar tabiki ama çok dayanılmaz da doktora git bence benimde ağrım oluyir ama dayanılmaz şekilde değil
O zaman ben bi ağrı kesici alıyım bakayım işe yaparsa gitmem ise yaramazsa eşimi cagiririm giderim. Çünkü şuan 2 çocukla evdeyim tek başıma gidemem
Teşekkür ederim ❣️
Geçmiş olsun umarım kötü bişi yoktur
İnşallah canım ya
1,487,935 soru
24,322,960 cevap
345,382 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın