Selam kızlar ilk defa anlık postuyla ben geldim 55 günün sonunda ilk defa kendime keyif kahvesi yaptım 🙂 yemeklerde hazır benden mutlusu yok sizler napıyorsunuz?
Çay içiyorum
Afiyet olsun canım ♥️
Sanada siyah inci,😊
55 rakamın bende yarattığı travma var
Afiyet olsun
Ömür boyu izi silinmeyecek bir tramva 😄😄
Sanada geçmiş olsun bacım🌷
Yok kiz o kadar da önemli değil sagolasin
Yeni ikindiyi kılabildim bebegim uyanmazsa akşam vaktine kadar Kur'an okumayı düşünüyorum ☺️🌸
Allah kabul etsin canım maşallah 🌷🌷🤍
Allah razı olsun kardeşim 🌷🤭
Sendende 🌻
Ayyy demiyim demiyim diyorum ama tesbih çekerken post mu okuyorsun Allah için :D
Mutfakta öğle bulaşıkları duruyordu daha onları topladim makinayı bosaltip. Biraz oturup sonrada evi toplayacam
Kolay gelsin canım 🌷
Balık dizerken içtim bende balık fotosu atayım o zamn😂😂
Eşimi bekliyorum gelsin kazartayim 😂afiyet olsun cnm
Tşk ederim cnm ❤️
Eşini bırak ben geliyorum
Gel gel ❤️ 😂
Afiyet olsunn
Sağol canım 🤍
Bol aglamali bir gün gecirdim oglum iki gundur anneanne babaanne gezdi simdi evde ikimiziz sikintıdan durmadan agladi en son uyudu youtubedan nazar duasi actim o caliyor simdi mafoldum bugun onla bir bende aglicaktim o kivama geldim yani :) islerimi de yarimyamalak yaptim supurgem var oglum uyanicak diye kipirdayamiyorum
Yarın yaparsın canım takma kafana 5 dk bı yürüyüşe cikarsaydin keşke belki hevesini alırdı
Hava kapali canim yagmur yagcak gibi yoksa cikarirdim hava serin olunca yapicak.birsey bulamiyoruz ikimizde evi iki gundur toplamiyordum sabahtan ciktik gece geldik.cunku bugunde boyle gecti yarin bitiririm artik
Afiyet olsun ödev yaptırıyorum bende canm
Sağol canım kolay gelsin sanada 🤍
Afiyet olsun kahve takımın çok güzel
Teşekkür ederim canım ♥️
Takım değil ben kendim uydurdum🙂
Neden 55 🙂
Bende çocukları uyuttum tam uzandım yeğenim aradı abimler gelecekmiş😊uzanmak hayal oldu anlayacağın. Gecede bebeğim hastaydı yatamamıştım.
Doğum yaptım canım bebkle fırsat bulamıyordum yapmaya
Bugün müsait değilim deseydin kiz anlarlardi yabancı değiller çocukta hastaymış allah şifa versin inşallah
Ya yeni doğanla toparlanmak zor oluyor. Allah bağışlasın
Dıyemedim canım ya
Allah razı olsun canım cümlemizinkini bağışlasın inşallah ♥️ 🌷
411,354 soru
12,382,613 cevap
43,313 kullanıcı