Oglum oynasin diye kum alicam sizce kinetik kum mu deniz kumumu ve 1 kg yeter mi evde oynamaya canı sıkılıyor oyun alaninda kumla oynamayi seviyor bende eve de mi alsam dedim is araclari oyuncaklari var onla oynar diye dusundum ama ikisi arasinda kaldim
Bizde kinetik kum var kızım seviyor iki ayrı 500 Gr almıştım tek tek açtım verdim yeterli oldu benimki kalıplarla pasta vs yapıyordu kinetik kolay şekil alıyor
Is makinesiyle oynamaya yeterli olur mu ki hic kinetik kum görmedim acikcasi nasil birsey onu da tam bilmiyorum
1 kg evet yeterli olur canım renkli kum ama elinle sıkınca şekil alıyor normal kum gibi değil
Tamam canım tesekkur ederim
Deniz kumunun temizliği çok zor olmaz mı her yerden pıtır pıtır çıkar. Kinetik daha iyi sanki
O oyun hamuru gibi mi oluyor ben hic gormedim markete de gelmiyor bir kac aydir takip ediyorum aktuelleri gelse alicaktim simdi siparis vereyim dedim is makineleri ile falan oynayabilir mi
Tabiki oynayabilir . Biz evin ortasında kepçe kürek oynuyoruz. İnternetten yapısına bakabilirsin
1 kg yeterli olur mu canım peki
Olur baya oyalar onu
Tesekkur ederim canım
Ay çok güzel oyalıyor kesinlikle al. Kinetik kum bizde küçük bi paketti oynuyor bi yıldan fazladır. YouTubedan bakabilirsin videolarına daha iyi anlarsın
Kinetik kum alabilirsin canim oyalıyor çocukları, bizimki kepçesi var kamyonlarina kum dolduruyor. 🤣🤣
Nerde satılıyor bu benim oğlumda çok seviyor bende alayım
A bakayım Cuma daha sipariş vermedim ben teşekkür ederim ❤️
Kiz ben siparis verdim ya aktuel sayfasina bakmistim yazmiyordu yazmislar mi ya
70 TL'ye varmış cuma gelecekmiş gelirse gerçekten
Iyiymis aslinda ama 2 kg aldim birde kalip 259 vericem baktim aktuele tekrar 500 gr yaziyor sanki ben daha uygun almisim gibi hissettim
BirbalAnnesi..bakarsın beğenirsen alırsın
Ayşegül...uyuguna almışsın baya
1,446,968 soru
23,769,294 cevap
315,868 kullanıcı