+2 oy
329 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (681 puan) tarafından

Kizlar eşimin bu huyu beni deli ediyo mesela bugün kahveye gidicem dedi bende tamam dedim yemek gerekmiyo neyse eşim dedi ben kahvede yerim bsiiler tamam dedim bende evde baktım ekmek yok bide alternatif yapabileceğim bişi yok dedinki getirden sipariş edeyim baktım ki eşimin hesabinda kupon var bende onu kullanayım dedim menü indirim le 150 liraya geliyordu zaten çok pahalı olsa ben de vazgecerdim istemezdim 150 TL uygun geldi neyse eşimi aradım onun telefonuna kod gidicekti bende kod göndermeden önce bu arayayım belki gelir ona göre marketten makarna bişi alsın idare ederiz bugün diye aradım işte dedim naprin diye dediki daha çıkmadım kahveye giderim tamam dedim sana kod gelicek bana atarmisin dedim niye ne kodu  dedi eşim bende getir yemek kodu dedim oda ne için bu kod dedi bende canım çekti uyguna geliyordu onun için sipariş etsemmi dedim baktım yemek sipariş edicen yani bende edemezmiyim niye böyle söylediğimi tekrarliyosun dedim oda yok işte bisiden değil belki biz eve geliriz bende dedimki eve gelecekseniz deseydin yemek bişi yapardım son dakika bana yemek bişi ayarla deme dedim (kaynım bizde kaliyo bu arada) oda yok donerciden bişi alırım o yüzden dedim dedi neyse kapattık ama yani hep böyle kendime bişi yapacağım zaman hevesimi kursağımda birakiyo ama o hergunn öğle arasi dışarıda yemek yiyo bana böyle yapması çok zoruma gidiyo sizinde esleriniz böylemi ne gerek var der gibi tavır aliyomu

14 Cevaplar

+2 oy
önce (7,196 puan) tarafından

Hata sende 3 e 5 e bakmadan kupon kovalamadan al istediğini bak senden kıymetlisi varmı 

-Reklam-
0 oy
önce (2,585 puan) tarafından

Saçmalamış biraz donerciden alsa da aynı para o zaman bize de söyle ben sana para atarım deseydi . Getir kuryesiyle kanka olduk biz artık 

önce (681 puan) tarafından

Herşeyde böyle canım kendime bişi alacağım yada aldığım bişi içinde böyle yapiyo 7 yıldır asamadim bu huyunu

0 oy
önce (1,643 puan) tarafından

Saçmalamış biraz ayıp etmiş. 

Benim eşim kod geldiğinde ne kodu bile demez direkt mesaj atar kodu ya da direkt bankanın uygulamasından onaylar 

Hep böyle canım yani iki hevesim vardı oda gitti

önce (1,643 puan) tarafından

Cimrilik gibi bir durumu mu var?

Ya cimrilik değil ama onsuz bişi yapmamı istemiyo gezmeye gitsek birlikte mutlu ama mesela annemletle gittim bana gelmişlerdi onda da yüzünü düşürmüştü yani onsuz bişi yaptığımda gözüne batiyo ben çalışıyorum sen geziyosun gibisinden 

0 oy
önce (1,580 puan) tarafından

Can sıkıcı bi durum.. eşim yeni evlendiğimde böyleydi ama artık sadece şakasına "yine ne aldın" der kod için aradığımda. Ben de gülerim "napcan işte aldım bişiler" derim. O kadar da hakkımız olsun dimi ama.. 

+1

Hemde çok sıkıcı bı durum yani birak bişi istemeyi lokma yiyesim kalmadi

önce (1,580 puan) tarafından

Allah eşine akıl fikir versin sen onun eşisin başından aktarması gerekir çok ayıp ediyor. 

+1

Amin canım sagolasin

0 oy
önce (420 puan) tarafından

Eşim asla böyle davranmaz direk al hayatım çocuklara da al der bende alıyorum hayatım akşam sende geldiğinde sanada sipariş veririm derim sağolsun yediğimiz içtiğimize tek kelime etmez 

Ne güzel maşallah canim

0 oy
önce (285 puan) tarafından

Yemek konusunda asla bişey demez ama bizim buraya öyle dışarıdan sipariş çok gelmiyor ancak döner falan geliyor o da belirli şubeler getiriyor sayıya göre ama öyle Trendyol dan alacağım zaman kendi kartımdan harcarım ay sonu şu kadar borç var ödemem lazım derim ne aldın diye sorar ama öyle üstüne düşmez gönderir parayı 

0 oy
önce (467 puan) tarafından

Kendime yemek istesem bişey demez. Mesela bana dedi evde tavuk varmı yok dedim marketten isteyeyimmi dedim 150 TL indirimim vardı yok dedi bende istemedim . Ama mesela cuma günü misafirim vardı onu evde bırakip gidemezdim ayıp olurdu. Bide onun 3 benimde 2 cocgum var ayıp olur diye gitmedim . Yemek sepeti market ten siparis verdim ama mecburdum eşime de söyledim bişey demedi . O der çocuklarima bak geriis önemli değil. Bir gün öncesinden ikimizde kuş oldugumuz için istediklerimi almadı o yüzden istedim yani yoksa kendim gidip alırdım .

0 oy
önce (329 puan) tarafından

Eşin evdeyken de dışarı çıkıp dışardan mi yiyor . Birde her gün yani . Diğer soruna arkadaşlar cevap vermiş katılıyorum ayrıca hepsine . 

0 oy
önce (2,038 puan) tarafından

Eşim aldığım bir şeyi sormaz ama ben ona sorarım 😄 mesela kapıdan çıkıyoruz 3 dk sonra gidiyor benzinciden küçücük suya 15 20 TL veriyor kızıyorum. Diyorum evden çıktık veya eve gidiyoruz 100 metre kalmış hep böyle. Aylık 600 TL yapıyor her gün dışardan böyle su alir. Çikolata falan. 

önce (51,921 puan) tarafından

evden su aldigim halde disardan yine alan ben☺️

0 oy
önce (948 puan) tarafından

Hiç sormaz ben arıyorum kodu hemen soylermisn diyorum zaten getirin abonesi olduk ekmeği bile ordan alıyorum 🙂 

Kaynin niye sizde kalıyor canım 

0 oy
önce (2,486 puan) tarafından

Yemek konusu eşim için ince çizgi olduğu için kodu kendisi arayıp söyler 

0 oy
önce (13,800 puan) tarafından

Biz kart kullanmıyoruz paramız evdedir kimin ihtiyacı varsa alir ordan harcama yapar. Para konusunda herhangi bi problem yapmadı şimdiye kadar 

0 oy
önce (4,612 puan) tarafından

Ben burda kötü bir şey göremedim 

Sipariş vereceksemde ben uğraşmam ararım eşimi şunu istiyorum ara göndert derim veya gelirken getirir beraber yeriz 

0 oy
önce (51,921 puan) tarafından

dönerci den sana da yollasin kaynin niye kaliyo sizde 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 288 göst.
0 oy
16 cevap 530 göst.
0 oy
13 cevap 483 göst.
0 oy
28 cevap 5,070 göst.