+6 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından

Ben ulaşı uyutuyorum uyudu ama dalmasını bekliyorum ☺️. Teyzem geldi dün sabah öyle mutluyum ki öyle mutluyum ❤️❤️❤️. Bugün gezdik yedik içtik içime bir ferahlama geldi yalnızlıktan o kadar sıkılmışım ki 1 ay kalacak ilaç gibi gelecek eminim 🥰. Bayram da da annemle babam gelecek ramazan hızlı geçiyor zaten 😋. Ayy valla  pozitif geziyorum resmen . Ulaşı da yatağına alınca Bahar izleyeceğiz bizde önümüzde cips kola eşliğinde 😜. Ulaş ın dalmasını beklerken sohbet edelim dedim artık foto paylaşmıyorum 😂siz de neler var neler yok ne yaptınız ne yapıyorsunuz ??? 

19 Cevaplar

+1 oy
(933 puan) tarafından

Hade gözün aydın 💜 inşallah hemencecik uyur minnoşum da 

Ne yapayım azcık sinir krizi geçirmeden sonra oturdum çay tatlı bahar eşliğinde kendime gelmeye çalışıyorum 😏

(919 puan) tarafından

Süper fikir ben varım🤣🤣 hayır bu adamlar büyüdükçe niye eskiye özlemleri artıyor anlamıyorum haaa bende müsait bir odam olduğunda şark köşesi isterim ama yok yani

(2,772 puan) tarafından

Kız sen doğma büyüme Eskişehirli adamsın senin doğuya gitmiş 1 Allah günün yok sen ne bokuma merak saldın şark köşesine ben evim bohem olsun dedikçe adam şark köşesi diyo bide salonu öyle yapacakmış 

(919 puan) tarafından

Biz doğuluyuz kaynanamın köyde evi hep yastık minder benimki oraya gidince çırağan sarayına giriyor gibi davranıyor

(2,772 puan) tarafından

E hadi seninkinin soyunda kanında genlerinde var adam öyle büyümüş ona alışkın buuuuuuu bunu napcaz len ben sana gelin geldiğimde ananın altın varaklı koltukları vardı be kraliyet gibi 

(919 puan) tarafından

Puhajajwjjjw

-Reklam-
+1 oy
(4,672 puan) tarafından

Rabbim ağız tadını bozmasın inşallah afiyet olsun 🫶🫶🫶🫶🫶🫶

Sinirden patlıyorum (bi damar yolu icin 10 yerden deldiler oğlumu tartışdim bulamiyorsan başkasını çağır deneme tahtası değil 42 günlük bebek kavga edince başka hemşire geldi tek seferde açtı 🤬😡🤬😡🤬

Felaket uykum var ama oğlumun saturasyonu düşük cesaret edemiyorum 🥱🥱🥱🥱🥱

Üzgünüm miniğim burda çekiyor büyük oğlum mama bibiyi al gel diyor montunu alıp babasina getiriyor mamiye gidelim bibiye gidelim diye 😭😭😭

Say say bitmez yani 

image

(2,378 puan) tarafından

Toprak la babamı duruyor gündüz Büşra. O da bebek yavrum ya. Rabbim yardımcınız olsun. Benim oğlumuda öyle yapmışlardı banada ma.l gibi kal gelmişti. İyi etmişsin. Oğlum 3 yaş , o elini kolunu tutup çaresizlik hissinden sonra acayip sinirli biri oldu 

(4,672 puan) tarafından

@idilt  amin inşallah cnm Allah razı olsun 🫶

@İsmiask  gerçekten öyle cnm Zorluyorlar insanları 

@A&Hm babasıyla canim esim bu süre izin aldi 5.10 gün için çocuğu köye yollamak istemedim annemin sadece 1 oda ısınıyor klima ile diğer yerler buzdolabı gibi biraz öksürüyor da o yüzden evde dursun istedim 

(2,378 puan) tarafından

İyi yaptın cnm ya. Toprak daha çok üzülürdğ öyle. En azından babası yanında. Tez vakitte maması ve bebesine kavuşur inşAllah

(4,672 puan) tarafından

İnşallah canım arada eşimi bebeğin yanına bırakıp 3.4 saatliğine eve gidiyorum sevdiği şeyleri yapıyorum biraz oynayıp kaçıyorum ona iyi geliyor 

önce (2,378 puan) tarafından

Gelmez mii .o da süt kuzusu. Rabbim kavuştursun ❤️

+1 oy
(14,752 puan) tarafından

Ohh afiyet olsun 😋 

Bende çocukları uyuttum masalarını boyadım sofa içiyorum biraz baharı izleyeceğim :)

image

(77 puan) tarafından

Bende duşa girdim 1 saattir banyo yapıyormuşum :D afiyet olsun sana da ❤️

0 oy
(1,220 puan) tarafından

Patlayan şekerler aklıma kötü kötü şeyler geldi sjssjsjsjsj

(77 puan) tarafından

Ne geliyor bacım BAHAR önü Timur yavuzoğlu repliği sadece 😂

(1,220 puan) tarafından

Ay kız biliyorum :) ama demicem terbiyesiz derler bana :)

(77 puan) tarafından

Deme deme 🤪

0 oy
(2,234 puan) tarafından

Bizde oturduk örgü oruyordum  oğlanın uykusu geldi onu uyutmaya  çalışıyorum  sonra kızı  yatircam  yarın okul var   kendime kahve yapicam 

(77 puan) tarafından

Ne örüyorsun kız ? 

Oh mis afiyet olsun şimdiden 

(2,234 puan) tarafından

Kıza atkı  teşekkür ederim sana da afiyet olsun 😀

(77 puan) tarafından

Heee kolay gelsin 😃

(2,234 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(5,679 puan) tarafından

Gözün aydın canısı bide Allah her daim yüzünüzü Güldürsün inşallah ❤️ ☺️ bende bebemi uyutuyorum grip oldum burnum akıyor öksürüyorum eklemlerim ağrıyor ah ah yinede elhamdülillah 🥹🩷💜🤲🏻🤧🤧

image

(77 puan) tarafından

Abooo çok geçmiş olsun 

Yalnız ellere bak ellere minnacık kokla kokla öp ❤️

(5,679 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah canısı 🥹🤧🩷💜 öperim ama iyileştikten sonra inşallah 🤧🩷💜

(77 puan) tarafından
+1

🌺🌺🌺❤️❤️❤️

0 oy
(135,795 puan) tarafından

ben sana küsüm

(77 puan) tarafından

Amaney neden 

0 oy
(10,845 puan) tarafından

Çocukları yatırdım belgesel izliyorum 

(77 puan) tarafından

Bizde eskiden dr pol izlerdik :) 

0 oy
(1,832 puan) tarafından

Oğlanı sallıyorum , kız sırasını bekliyor, bulaşıklar yıkandı yerine yerleşecek, kuvertür çikolata aldım onları eritip çikolata kalıbında donduracam, kahve yanına misafirlere boş vermeyim diye, çamaşırlar katlanıp yerine yerleştirecem, eşim Netflixden film bulmuş hadi izleyelim diyor, hangisine yetişecem valla bende şaşırdım 🤷‍♀️

(77 puan) tarafından

Teyzem yanımda olunca biz işleri beraber yapıyoruz valla bir iyi geldi .D hiç bir işim yok 1 saat duş aldım hatta :D ben olsam film izlemeyi seçerdim hep öyle yapıyorum :D 

0 oy
(3,566 puan) tarafından

Ooo İdil tekrar hoşgeldin😅 teyzen için çok sevindim sana can yoldaşı olur gurbet ellerde. Sağlıkla annenle babanla kavuşmak da nasip olsun. Ulaş uyumuş ne güzel benim dümbelek daha ayakta 😮‍💨😅

(77 puan) tarafından

Hoşbbuldum canım 🥰.vallahi öyle oldu iki gündür bizimle öyle iyi geldi ki psikolojim düzeldi resmen tek sorunum yalnızlıkmış ya ❤️

Amin amin inşallah 

Ulaş öğle uykusunu uyumadı bugün onda tık yattı 😂

0 oy
(4,872 puan) tarafından

Ay gelmiş yine iki gözümün çiçaaaağğğğ 😂😂 herkes hasta evde bi elde peçete ötekinde ilaç geziyorum

(77 puan) tarafından

Hele bakığğğnn kim gelmiiiğğğğş hoşgelmiğğğş 😂🥰❤️❤️❤️❤️

Of çok zor geçen postuna cevap veriyordum kapattın 

Çok geçmiş olsun 

(4,872 puan) tarafından

O gün sinir oldum 😂 ondan kapattım millet Elif'in derdine düşünce diger postları takan olmadı

(77 puan) tarafından

Saçma sapan şeyler gerçekten insanları Allah ıslah etsin yani ne işsizlik ama …

Benim annemle babamda hasta büyük ihtimal onlarda salgına yakalandı 2 haftadır hastalar valla biz küçük şehirde yaşadığımız için galiba hasta olmadık şeytan kulağına kurşun inşallahta olmayız :( 

(4,872 puan) tarafından

Çok ağır geçiyor çocuklarım tükendi gözümün önünde eriyip gidiyorlar. Benim kendime bile gücüm yok kaça bölündüm bilmiyorum 

0 oy
(2,772 puan) tarafından

Oğlan tutturdu teyzemle uyucam diye anneannesinde adam işte 1 de gelecek bende buralardayım 

(77 puan) tarafından

Keşke benim oğlumda tuttursa bir günde 😂

0 oy
(554 puan) tarafından

Gözün aydın canım. Mutluluğun daim olsun. Benim kızlar uyumuyorlar 

(77 puan) tarafından

Amin canım çok teşekkür ederim 

Uyumayan çocuk zor arada benim de oğlum öyle yapıyor 

0 oy
(8,130 puan) tarafından

Çocuklar hasta bende hastlanacak gibiyim. Evim berbat. Benim moralimde 0 0 0

(77 puan) tarafından

Benim annemle babam da hasta herkes hasta ya salgın dehşet çok geçmiş olsun 

(8,130 puan) tarafından

Sağol canım sizede geçmiş olsun. Aynen öyle salgın galiba. Arkadaşlarla oturduk cumartesi pazartesi onların çocuklarda hastalanmış benimkilerde

0 oy
(4,537 puan) tarafından

Kız sen nerelere kayboldun 🤣🙃 hoşgeldin tekrardan.bende oğlanın dalmasini bekliyorum arabası ile uyumasına izin vermedim diye söylenip duruyor 🤣🤣🤣

(77 puan) tarafından

Haha hoşbuldum 😂❤️

Hahhha 😂😂😂 benim oğlanda öyleydi sonra bıraktı eşyalarıyla uyumayı 

(4,537 puan) tarafından

Darısı başımıza 🤣🤣

(77 puan) tarafından

Ben 2 tane kocaman kamyon ve ağzında sakız kutusuyla uyuduğunu bilirim 😂

(4,537 puan) tarafından

Ay çok şükür küçük arabalarını alıyor 🤣işin kötüsü yatakta sürüyorr bende kızıyorumm 🤣🤣🤣 

0 oy
(3,312 puan) tarafından

Gene gidip gelmişsin ben neyi kaçırdım😑

(77 puan) tarafından

Yok kız bir şey yok benim rutin haller 😂

0 oy
(3,097 puan) tarafından

Hikayeni gördüm bu gün iyi gezdin canım hhahaha bebe uyutma cabası bende sinirliyim :(

(77 puan) tarafından

Ayy valla kız ne iyi geldi ama bir bilsen oğluma da çok iyi geldi teyzemden ayrılmıyor sıkılmış bizden :D 

(3,097 puan) tarafından

Çocuklar öyle oluyo canım benim kızımda annem gelse biz gitsek anneanne benle oyna beni gezdir şimdide anneannemi özledim beni Samsun’a mezarına götürün diye ağlıyor 10 gündür 

(77 puan) tarafından

Annen öldü mü başın sağolsun :( okuyunca böyle anlayamadım en başta içime ateş düştü resmen 

(3,097 puan) tarafından

Sağol canım 14 ay oldu 

0 oy
(2,764 puan) tarafından

Yorgan gitti kavga bitti şekerim 😅😅 kızım uyudu benimde sinirler yatıştı şimdi oyy annnemm modundayımm 😂

(77 puan) tarafından

Hah benim rutin modum sensin 😂

0 oy
(86 puan) tarafından

Öğlen oğlum uyanmıştı sporum yarıda kaldığı için şimdi tamamladım.

Teyzenin gelmesine 1 ay kalacak olmasına çok sevinirim.❤️❤️❤️

Benim evleneli 5 yıl olacak teyzem bir kere dahi gelmedi. Annem de vefat etti 9 sene önce kız kardeşim de iki kere geldi. Bu ara eşimle acayip limoniyiz. Tüm gün hüzünlüydüm. 

(3,566 puan) tarafından

🙁🙁🙁 güzel Nuraaayyyy❤️ yorumunu hüzünle okudum. Allah anneciğine rahmet etsin. Kalbin de hemen ferahlasın. 

(86 puan) tarafından

Kalbim ferahlıyor günlük telaşeler içinde sonra böyle kendimle kalınca yine hüzün kaplıyor çoook teşekkür ederim amiiiin...🦋

(77 puan) tarafından

Bende spor yapmak istiyorum ama hiç yemiyor ya eşim sporcu Besyo mezunu bedava hocam var ndjdjjdd kullanmıyorum 

Bugün herkes eşiyle limoniymiş ya 

Allah rahmet eylesin canım biz ailecek hep birlikte büyüdük yani teyzemler anneannem baba tarafı Denizli’de ama hayırları yok işte 

(86 puan) tarafından

biz de hep baba tarafı ile büyüdük de onlardan da gelen yok.

Yap kız stresi azaltıyor yaşam kalitesi artıyor insanın.🦋

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 735 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 170 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy