+3 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (2,857 puan) tarafından

İğnemi koldan spiralmi normal spiralmi doğum kontrol hapımı prezervatif mi bir şekilde korunmam lazım ama herkes birine kötü diyor kafam allak bullak en iyisi hangisi 

8 Cevaplar

0 oy
(13,333 puan) tarafından

Bence ne olursa olsun 2 yöntem birlikte olmalı

(2,857 puan) tarafından

Hangi yöntemi secersem seceyim geri cekilme olacak

-Reklam-
0 oy
(528 puan) tarafından

Spiral kayma oluyor. İğne adet düzensizliği yapıyor , ben önümüzdeki ay hap a başlıyacam bakayım iyi gelirse ona devam ederim iyi gelmezse prezervatif kullandıracam

(2,857 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(10,888 puan) tarafından

Bence en iyisi yok ben hiç birine güvenmiyorum

(2,857 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(1,756 puan) tarafından

Ben carezetta doğum kontrol hapı kullaniyorum garanti olmasi içinde prezervatif ile de korunuyoruz. Birde geri çekilme var. Ben spiralden korkuyorum annemde spiral varken hamile kaldı küçük kardeşime, iğne de adet düzensizliği yaptığı için tercih etmedim. En güzeli aslında ciltten yapılan implantlar. Ama şuan biraz masraflı olduğu için vakitte bulamadığım için tercih etmedim onu da 

(2,857 puan) tarafından

Doktorum önerdi fakat takması 10 bin cıkarmasıda üç sene sonra ne kadar olur acaba

(1,756 puan) tarafından

Aynen bende ilk etapta bu sebeple tercih edemedim ama imkanın olunca tercih etmeni tavsiye ederim

(2,857 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 

0 oy
(658 puan) tarafından

Adetin uzun surmuyorsa eger vajinal spiral derim ben kizimda 4 yil birtek onunla korundum oglumdan sonra iki yili geciyor yine spiralle kirunuyorum.sadece adeti uzatiyor duzensizlestirmeden her ay zamaninda olur fakat 15 gune uzayan lekelenmelerim oluyor bu yuzden dogum kontrol hapi kullaniyorum simdilik bakalim duzelecekmi

(2,857 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(29,601 puan) tarafından

Her vücuda farklı korunma yöntemleri iyi geliyor yani

0 oy
(8,250 puan) tarafından

Kondom + geri çekilme 5 senedir no problem 

0 oy
(3,566 puan) tarafından

İki senedir prezervatif ile korunuyoruz,her ay adet olduğumda çok seviniyorum 

İlgili sorular