+2 oy
302 göst.
önce Diğer kategorisinde (729 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Telefonum gizliye kapalı ama ne bildirimlerde nede ekrana düşüyor araması telefon uygulamasına girince cevapsız arama görüyorum ekranda sadece bilinmiyor yazıyor başına gelen var mı eşimle sıkıntı yaşıyoruz resmen konuşmadığım halde bu ne diyor gelde onla uğraş 

17 Cevaplar

0 oy
önce (5,191 puan) tarafından

Hiç bir şey anlamadım 

önce (729 puan) tarafından

Canım şöyle tlfnum gelen gizli aramalara kapalı ama şu bi kaç gündür cevapsız aramalar görüyorum ve numara hiç bişey yok sadece bilinmiyor yazıyor bide mesela arayınca aasla aramasını görmüyorum ekranda bildirim de yok cevapsız araması var diye telefon uygulamasına girince cevapsız arama geldiğini görüyorum ve sadece bilinmiyo yazıyor

Ekran fotoğraf ı yükle tlfnum gizliye kapalı ama bu arama geliyor başına gelen var mı diye soruyorum canım

önce (5,191 puan) tarafından

Sapam olarak seçilmiş numaralar olabilir canım 

-Reklam-
0 oy

Kızlar ekran görüntüsü yükledim başına gelen var mı nedir bu

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Mesajlar arama kaydında gözüküyor mu oda olabilir reklam mesajiysa şayet 

Yok canım mesaj falan yok sadece arama var

0 oy
önce (44 puan) tarafından

engellediğin bir numara olabilir

Tm cnm bunu da göz önünde bulunduracam

0 oy
önce (1,208 puan) tarafından

Zaten gizli aramaya kapalı ise sana ekrana arama vs olarak düşmez böyle arama kaydında görürsün sadece. Engellediğin numaralarda aynı gözükür arama kaydında ama ekranına araması veya bildirimi düşmez. Arama kaydinda görürsün ama. Biri seni gizliden aramış. Telefonun gizliye kapalı olduğu için calmamis sadece arama kaydında düşmüş 

0 oy
önce (10,791 puan) tarafından

Numarayı engellesin bile seni aradığında telefonun çalmaz ama arama kaydına düşe  kavga edilecek bişey yok 

0 oy
önce (5,504 puan) tarafından

Simden  birseyler yapip kapaniyordu bu yildiz kare birsey yapiyorduk hatirlamiyorum bende numarami tasimistim biri aramisti ben kapali zannediyorum alo alo dedim cevap yok sonra birseyler yapip tekrar kapatmistim ama hatirlamiyorum benim 800 lu ve su 212 li falan numaralar rahatsiz ediyor emgelliyorm surekli gene ariyorlar

0 oy
önce (11,598 puan) tarafından

Numara kayıtlı değilse bilinmiyor diye yazar zaten neden sorun yaşıyorsunuz orda açıp açmadığın konuşma süren vs hepsi bellidir kocanın aklıyla zoru mu var

önce (236 puan) tarafından

Ama numara gözükmüyor diyo 

0 oy

Şöyle söyliyim Sana Sen karşı tarafa Engellediysen seni aradığı zaman arama gelmiyor mesaj dahil gelmiyor sadece aramalarını girince görebilirsin ama Gizli numaran kapalıysa gelmemesi lazım 

+1

Gizliye kapalı canım

O zaman sen bı numarayı engelledim spami aldın ondan böyle 

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Getcontact uygulamasıni indirsen acaba ordada bilinmiyor diye yazar mı ki. 

O uygulama ücretli mi 

0 oy
önce (77 puan) tarafından

4 gün önce banada 3 kere öyle arama gelmiş benim hatım da kapalı özel numaraya bende takmadım 

0 oy
önce (882 puan) tarafından

Canım gizliye kapalı diye kim gizliden aradıysa hiç konuşmadan meşgule düşüyor otomatik olarak. Aynı engel attığın numaralar aradığında olduğu gibi 

0 oy
önce (4,265 puan) tarafından

Özel kapalı olduğu için arama geldiğinde çalmıyor ama bildirimi düşüyor tele bende de öyle olmuştu 

0 oy
önce (2,225 puan) tarafından

Engellediğin numara varsa odur 

0 oy
önce (3,801 puan) tarafından

İyide canım onun arayıp senin acmadigin belli oluyor zaten neyine kavga ediyoruz bu numarayı engellediysen yada gizli numaralara kapalıysa gizliden aradigi için direk telefonun reddediyor sana bildirim olarak orda gözüküyor 

0 oy
önce (4,279 puan) tarafından

Engelledigin Bi numara seni aradiysa eğer böyle gözüküyo 

0 oy
önce (4,396 puan) tarafından

Bak canım senin telefon gizli aramaya kapalı ya hani biri seni gizli nodan ariyor aramaya calisiyor tabi ulasilmiyor ama buda bildirim olarsk ssnin arama kaudina dusuyor bilinmiyor arama gizliden gelen reddedilen arama 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 368 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
3 cevap 175 göst.

411,339 soru

12,382,357 cevap