Ailecek düz pırasa saçlıyız oğlum kıvırcık 1 yaşında üstüne yattığı içinmi gercektemnmi kıvırcık sonra düzelirmi bilmiyorum sizce düzelirmi
Post üste çıksın bilgim yok ❤️❤️❤️
Teşekkür ederim
Oğlum kıvırcık şuan 3 yaşında sıfır vurmustuk yine kivircik çıktı 🤣 benim saçım dalgalı eşimin düz
Bizim hepimizin düz hiç kesmedik
Kesersen düzelir şuan düzelmez canim öylede uzar 🤣
Yani zmaan gösterir genelde fazla değişkenlik göstermiyor
İllaki ailede vardır bı kıvırcık. Ben kahverengi kıvırcık eşim siyah dalgalı saçlı gel gör oğlan pırasa gibi sarı kafa . Amcanın aynısı
3 e girecek kızım kıvırcık hala
Bende kıvırcık eşim dalgalı birde gel gör ki kızım 14 aylık pirasa gibi saçı bence dede amca hala teyze bunlara da benzeyebiliyor
Kestirdiğiniz anda değişecek emin olun oğlumun lüle lüle kıvır kıvır di ama şuan pırasa gibi 6 yaşında
Sıfıra vurunca düz çıkıyor genelde
Kızımın saçları çok güzel dalgaliydi ama kestikten sonra o dalgalar gitti ve düz geliyor saclari
Düzeliyor. Eşimin pırasa gibi saçı, benim kıvırcık. Oğlumun kıvır kıvırdı 2 yaşından sonra tıraş oldukça düzeldi şuan 3.5 yaşında biraz uzayınca dalgalı oluyor ama eskisi gibi kıvır kıvır değil. Düzeliyor yani :))
Kaynanamin bi lafi var .çocuklar kıvırcık saçlı olunca daha çok zekiymiş::::::)
9 aylık olana kadar düz saçlıydı 9cu ayında kestikten sonra kıvırcık oldu yaz ayı olduğu için Adana'ya gidecektim çocuk sıcaktan yanar diye kestim saçlarını 2 yaş 3 aylık şuan düz daha kıvırcık çıkmadı
Sadece 1 ay kıvırcık kaldı oğlum ☺️ değişebilir de kalabilirde
Bı arkadsim oğlu saçları lüle luleydi şuan üç buçuk yaşında saçları dümdüz mesela kızımda ilk kıvırcık hep birbirine girerdi şuan 4 yaşında düz ama.kalin
Duzelmez daha gittikçe kıvırcıklasir hatta
Bazıları kestikçe düzeliyor bazıları da kıvırcık devam ediyor. Benim oğlum da 8 aylık oda kıvırcık ama daha hiç kesmedik saçını. Ablası da kıvırcık 😄😊
Geçici olabilir kızımın kıvır kivirdi o kadar güzeldi bukleleri büyüdükçe duzlesti 🥺
1,488,437 soru
24,330,177 cevap
345,653 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın