2025 katlı saç kesim fiyatı nedir son zamanlarda kestiren varmı kızlar
650 burda. Kesim şekli fark ediyor mu bilmem kesim 650 işte
Makas yok mu makas.
Cartta kesemediy mi
Puhahahah benim koca da öyle diyo.
Aşa eyil ben sa kesiverem cart ta dya 🤣🤣
Aşa eyil , hışdama,dek dur o kesüvörü sa sen meraketme
Şapırtta hallede hiç anamasıy
Ayy güldüm akşam akşam sen nelledesiy inooom özlettin be ❤️
Gülesiy tabi eyil fele deyamuş bakseya sen
Arada gaybolurun bilüsüy beni sen
Ben de seni özledim adıy değişmiş Barbie olmuşuy bakseya
Kızımın uçlardan aldırdım kahkül kesti 450 TL verdim büyük insan kesimi 500 600 falandır
500 lira civarı buralarda
Burada 200TL 😂 yorum yapanlar nerede yaşıyor acaba 😂 düz kesimde 120 TL
Aşko asıl sen nerede yaşıyorsun ya bizim burada Kaş bıyık 200 TL düşün 🙄 saç kesimi sormadım ama o da bir 500-600 vardır
Elazığ canım burası kas bıyık 80 TL 😂 ama burası küçük yer öyle mahalle kuaförü bahsettiğim fiyatlar. Belki profesyonel yerlerde daha farklı olabilir
Benim gittiğim kuaförde mahalle kuaförü canım ama fiyatlar dediğim gibi bu şekilde . Ama doğru Doğu taraflarında her şey biraz daha uygun oluyor. Ben Ankara'da yaşıyorum Ankara'da fiyatlar böyle hatta profesyonel güzellik salonlarında daha pahalı
İşte mesela ben fiyat konusunda şaşırınca benim ailem bana cimri muamelesi yapıyor 😂 ama fark var hemde baya fark var alışkın olmadığım için şaşırıyorum cimri damgası yiyorum . Geçen annem elbise atmış 1100 e viscon aynısı burda 200 300 çok şaşırdım maddi olarak durumumuz iyidir çok şükür . Cimri muamelesi gördüm 😂
Yok canım ya yerine göre fiyatlar çok değişiyor. Bir arkadaşım var mesela Ağrı'da yaşıyor otobüs dolmuş fiyatlarından tut ayakkabı elbise fiyatlarını söylüyor Ben şok oluyorum bizim burada ağrıdakinin 2 katı mesela.
Evet canim aynen öyle . Ama burda da işçi yovmyeleri düşük atıyorum fırıncının günlüğü 1500 ama İstanbul'da 2500 gibi burda kazandığın buraya yeter orda kazandığın oraya . Asgari ücret alanların Rabbim yardımcısı olsun . Herşey almış başını gidiyor 🥺
Burda kesim 300 TL
Kahkül 100 TL bugün güncellenmiş fiyatlar daha burda
500 yada 600 e keser,ben yakın zamanda düz kestirdim fönle birlikte 500 verdim.
412,096 soru
12,405,860 cevap
44,602 kullanıcı