0 oy
147 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,083 puan) tarafından

Kizlar bilenler biliyor az çok konumu 

Oğlum 2 ay önce babasına gitti ve bana hiç bisey demeden sonra bir kere instagramdan onunla konuştum bana dediği oh be okuldan yurttan kurtuldum babam sizinle görüşmemi istemiyor demişti bugün ağlayarak beni aradi sizinle yaşamak istiyorum diye ve oğlum 15 yaşında bunu surekli yapıyor bi bende bi babada kalmak istiyor babası bu konuda çok katı asla benimle gorusturmuyor bugün aradılar babası arkadan bağırıyor al bunu burayı istemiyor diye ama benden alıp götürürken hiç benim fikrimi sormadılar bana dediği senin şimdiki evliliğinden 2 çocuğun var sen onlarla ilgilen oğlumla ben ilgilenirim demisti bugün de arayıp al oglunu alirsan birdaha yüzümü görmesin dedi bende oğlum beni çiğneyip gittiği için ve babasıyla iyice kötüsü olmasın diye gelme dedim sonradan vicdan yaptım sizce yarın okuluna gitsemmi bana akıl verir yoksa hiç bulandirma kalsın öz babasındamj diyorsunuz oğlum aşırı babaci babası tlfonunu elinden almış hemen bana gelmek istedi of of annelik çok zor ya :(

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,504 puan) tarafından

Tam deli caglari ben gelsin isterdim hataya kolay dusebilcek yasta bence en iyisi goz onunde olmasi

önce (3,083 puan) tarafından

Benimde sonradan aklıma geldi babasının olmadığı ortamda konuşsam mı yarın gidip ama babasına haber verirmi okul elim kolum bağlandı ya

-Reklam-
0 oy
önce (878 puan) tarafından

Yani ne desem bilemiyorum en deli çağları benimkide bugün 14 yaşını doldurdu son iki yıldır tanıyamıyorum onu huyu suyu çok değişti benim başıma gelse babasında kalsın derdim ben çünkü benimkini anca babası dizginliyor ama iletişimimi asla asla kesmem tabiki 

Bende babasıyla kalma taraftariyim ama babası hep şart koşuyor benimle gorusmuyecekmis beni arayınca degisiyormus çok üzüldüm 2 bucuk aydır ciğerime taş bastım of 

0 oy
önce (941 puan) tarafından

Bence gelmek istiyorsa geri çevirme tam zihinlerinin karısık olduğu bir yaştalar, benjmde kızım aynı yaşta oğlunla bir iyi anlaşıyoruz bir anlaşamıyoruz zaten babayla hiç anlaşamıyor, ama bu yaşlar çok zor cidden bazen nasıl davranacağımı bilemiyorum. 

Oğlumda aynı aşırı zor bir dönem şuan az önce konuştuk babasının tlfondan agladi kapatti yarin okuluna gitsem orda olur muki

0 oy
önce (377 puan) tarafından

Oğlunla yaşıt kardeşim var çok zor dönemleri annemin ikinci evliliginden ikinci evliliği de istediği gibi gitmediği için ayrıldılar o kadar zor ki onlar için bir taraf anne de kalmak istiyor bir taraf baba da annem tek başına büyüttü baba dönüp bakmadı gibi birşey ama şimdi ufacık birşey olsun babaya gideriz diye de tehdit ediyorlar annem hep der erkek çocuğu büyütmek Zor diye annemin sözünü dinlemezler yapma dediği ne varsa yapmaya çalışırlar ayrıca göstermem konusturmam deme gibi bir hakkı yok devletin verdiği yasal hak var okuluna gidip oğlunla konusabilirsin ve sana tavsiyem uzmandan destek al

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
59 cevap 2,264 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
+1 oy
3 cevap 153 göst.

411,354 soru

12,382,616 cevap

43,313 kullanıcı