0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından

İyi geceler kızlar Eylül'de doğum yaptım tüplerimide bağlattım kasımdan bu yana düzenli adet oluyorum hep 2 gün önce gelir bir gün sonraya kalmaz şuan 2 gün gecikti bu milyonda bir ihtimal bana vurmamıştır dimi ya varmı aranızda tüpleri bağlatıpta düzensizliği olan 

3 Cevaplar

0 oy
(1,835 puan) tarafından

Valla tüpümü bağlatmadim ama ikisinide aldırdım hiç adet düzensizliğim olmadı 

(360 puan) tarafından

Valla ikisi arasında fark var mı hiç bilmiyorum ama çok ta korkuyorum biri 17 biri 3 yaşında biri de 5 aylık 3 çocuğum var rabbim olmayana versin 3.ye spiralle hamile kaldım kalp hastasıyım doğumda kalp spazmı geçirdim doktor kesinlikle önermiyo napcam bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(661 puan) tarafından

Rahim alınmadıkça gerçekten her korunma yönteminde illaki az da olsa ihtimalle oluyormuş doktor öyle söyledi inşallah hakkınızda hayırlısı olur ama çok merak ettim tüp bağlıyken de olursa neye güvenicez bilemiyorum test falan yapıp buraya yazın lütfen 

(853 puan) tarafından

İki gün önce post açılmış tüplerim bağlı iken hamile kaldım yazmış bayanin biri hatta 4 buçuk ay anlamamış eşine demiş benim içimde birşey kibirdiyor diyerek hastaneye gitmişler birde bakmış bebek 

önce (360 puan) tarafından

Ben bu akşam oldum çok şükür evet maalesef bin de bir de olsa ihtimal var

0 oy
(853 puan) tarafından

Ağustosta ben de doğum yapıp tüpleri bağlattim geçen ay 10 gün gecikmeli oldu bu ay yine gecikmeli yani ola biliyor demekki

önce (360 puan) tarafından

Evet benim de bugün geldi çok şükür 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 231 göst.
+2 oy
5 cevap 415 göst.
+2 oy
4 cevap 161 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu

412,215 soru

12,409,180 cevap

44,763 kullanıcı

Kategoriler

...