0 oy
490 göst.
önce Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar evime bı kadın girdi beni dolandırdı bene nasil innandiysam eve aldım yuzukelrim gitin bedua yada muska fln yapmış olabilirmi ne yapacam bı akıl verin nolur deli olacam düsünmekten elime 3 tane pirinç verdi o pirinç 7 tane oldu

Dedi sizdeuska var büyü yapılmıs domates istedi verdim okudu üfledi domatesin içinden çıktı kurdalye 

14 Cevaplar

+5 oy
önce (2,785 puan) tarafından

Sizde ki cesarete hayran kaldım valla Allahtan canınıza bişey olmamış 🙄

-Reklam-
+4 oy
önce (1,956 puan) tarafından

Zili caliyorlar ben beklemedigim bir insan olmadığı sürece açmam kimsem yok gurbetteyim 7 sene oldu hep böyleyim korkuyorum üst üste çalanlar oluyor ozaman açarım kapı deliğinden bakarım yabancı olsa gene açmam bitane kadın var haftada bir iki haftada bir gelir bütün dairenin zillerine basar para ister ben gene otomatiğe bassam da balkona çıkar öyle veririm bu devir bana bunu öğretti yardım severim ama korkuyorum 

+1 oy
önce (18,679 puan) tarafından

Dediklerine inanmanızı geçtim hiç tanımadığınız birini güvenipte nasıl eve aldınız ki geçen bir kadın altınları için komşuları tarafından öldürülmüş haberini gördüm size bir şey olmadığına şükredin 

önce (28 puan) tarafından

Ya işte gorümcem vardı yanimd abizde anldik bize okudumu neyse sustuk kaldik hiç birşey söyliyemedim

önce (5,466 puan) tarafından

Dilini bağlamış kadın öyle bir büyü var maalesef.eehh be bacim ne diye tanımadığıniz hele de kendini sihirci cinci büyücü nuskacı diye tanıtan birini nasıl evi alırsınız

Ya offf zaten kafayı yicem yaa 

0 oy
önce (117 puan) tarafından

İnanma bacım öyle şeylere parana yazık olmuş kendin oku üfle git polise ifade ver yakalansın çok mu paran gitti ya tüh 

3 tane altın yüzüğüm gitti  eşime de korkuyorum söyliyemiyorum

önce (117 puan) tarafından

Yarın sabah git ifade ver eşinede söyle 

0 oy

Bacım sana bir şey yapmamış ya hayattasın ya sen ona bak giden mal olsun

Malda değilim gerçekten şuan sadce bana söylediklerinin etkisindeyim ya çocukalrima eşime fln okumussa bişey olursa bana dediği şey şu buyü var bozacam ben korktum dediki kocanın çocukalrinin kefen giymesini mı istiyorsun

Yok bacım öyle söylediğine. Güzelce abdestini al kuranını oku Ayetel Kürsi Felak nas surelerini oku özellikle evinde bakara suresi aç dinleyin hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle

Amin main inslalah valla çok korkuyorum çocukalarima fln bişey olur diye evi yarın dip Bucak aricam bişey var mı diye 

0 oy
önce (384 puan) tarafından

Nasıl korkmadın ben kapı çalsa korkuyorum polise git şikayette bulun belki yakalarlar evini de sirkeli suyla sil 

Ya görmedim ki ben görcem açtı kapıyı artık bize buyümü yapti neyse herseyinw inandık ya Allah kahretsin ki hiç birşey diyemedik Allah onu bildiği gibi yapsın inslalh 

önce (384 puan) tarafından

Dini kullanarak kandiriyorlar ya böyleleri kalmadı artık diyordum ben pek izlemem de kaynanam anlattı müge anliya çıkmış kadınlar büyücünün peşine düşmüşler filan neyse ki tutuklandı sende şikayet et canım başkalarını da kandırmasın geçmiş olsun 

0 oy
önce (5,588 puan) tarafından

Sizi Allah'la kandiranlar varya rabbimin azabı üzerlerine olsun ama bacım hangi devirdeyiz Allah aşkına yaa hala böyle dolandırıcılara nasıl inanıyorsunuz... Tek diyeceğim geçmiş olsun 😕

Amin amin inşallah ya işte bizde anlamdım gitti ya artık okudumu bize neyse bişey diyemedik benim içimde vradi hep kötü bı his ama dısa veremiyordum

Bacım büyüden mi korkarsin yaa Rabbim şüphesiz sonsuz güç kuvvet sahibi değil midir, o istemediği sürece hiç bişey olmaz, Allah'a güvenmeyen de böyle korkular oluyor ne yazık ki... Cenabı hak kur an da ne buyurmuş; ben izin vermediğim sürece kuluma hiç bir zarar ilişemez.Tegabun 11.

Yok zaten rabbim sığınıyorum  dua ediyorum kuran okuyorum acıp dinliyoruz

O zaman niye hala büyü yapmıştır falan diyip korkuyorsun bu teslimiyet değil kusura bakma ama öyle Allah'a gönülden güvenmen lazım 

0 oy
önce (7,792 puan) tarafından

Yüzükleri nasıl verdin 

Kendim çikardim elimdeydi kıyafetlerimin içine koydu yani nerden bile bilirdim ki yok olacagini  yani gerçekten sürekli bana ay senin o temiz kalbin ekurban olurum diyorduahbeti beni bırakip gitti 

0 oy
önce (10,836 puan) tarafından

Kız aynısını banada yaptılar domatesin içinden kupkuru muska çıktı eşimle kullandığım yastığı istediler ayağa kalktım getirmek için zil çaldı 30 kişilik misafir bekliyodum  onlar gelince bu w kadın kaçtı ama çok şükür bişey çalmaya fırsat bulamadılar çok geçmiş olsun

Ayyy valla dizide Allah korumuş keşke bizde de öyle bı şans olsaydı ya bizdealsef yüzuklerim gitti eşime kayın pederime flnnnasil soylicem onuda bilmiyorum 

0 oy
önce (294 puan) tarafından

Allah'tan caniniza bişey olmamış Onu şükret Ve direk polise Şikayeti bulun ve eşiniz haberi varmı bundan Umarım Şikayeti bulunursun da kadının aklı başına gelir ..

Yok eşimin haneri yok bundan söylemeye korkuyorum

önce (294 puan) tarafından

Yapacak bir şey yok soylicen açıklamak zorundasın direk karakola gitmen lazım şikayeti bulun cidden başka kadın da gelip yapabilir sana bunları Allah korusun Canınıza bişey olmadı bunu şükret 

0 oy
önce (29,474 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah yıl oldu 2025 halen bunlara inanıyormusunuz yapmayın ya 

Yabancı insanlara kapıyı açmayın 

Y aiste diyorum ya ben bile soyledrim hep yapanlara nasıl güveniyorsunuz claciyorsunuz diye işte gorümcem açmisti kapıyı ben gidince de artık okudumu neyse bişey diyemedik ne dediyse onu yapmaya basladik

önce (29,474 puan) tarafından

Canınız sağ kalmış ona şükredin

önce (161 puan) tarafından

Allah basiretinizi kapatmiş o dünya maliyla sinamak icin şükür ediniz. Yeri dolar elbet. 

0 oy
önce (1,109 puan) tarafından

Gülüm bunu söylediğim için hep geri kafalı diyorlar bana ama bunlar hep imân eksikliğinden. Allah aşkına daha 2 gün önce kadının komşuları kadını kesip öldürdüler çuvala koyup bahçeye attılar. Görümceniz hadi açtı kapıyı siz çıkın bu evden diyemediniz mi? İsterse 7 düğüm atsın imanı kuvvetli olanın hiç bir korkusu olmaz büyüymüş muskaymış falan . Açın 2 sayfa Kur'an okuyun daha fazla hayra geçer yani , böyle şarlatanlardanda korkmamış olursunuz 

0 oy
önce (903 puan) tarafından

Ohaaa ben bu dolandırıcılığı 17 sene önce yaşadım daha varmı yapan Rabbim saflığıma acıdıda bunlara yem olmamıştım son anda korkup koymuştum evden

0 oy
önce (1,156 puan) tarafından

Ben bunun birebir aynısını haberde izlemiştim. O domatesin içinden bişeyler çılmadı falan hep onların planı aynı bçyle bi kadını daha dolandırmışlardı. Allah korumuş bacım ya sana bişey yapıp evini soysaydı neden içeri alıyosun

Ya gerçekten içim içimi yerken dışarıya veremiyordum sanki ağzım düğümlenmiş gibiydi  

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,438 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Smyyee (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 375 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,407 göst.
21 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gizemr (1,467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 856 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gizemr (1,467 puan) tarafından soruldu

411,866 soru

12,398,836 cevap

44,334 kullanıcı

Kategoriler

...