4 buçuk aylık bebeğim var 1 Ocak da doğumdan sonra ilk adetimi gördüm kaç gün sürdü hatırlamıyorum 4 gün falandır diye tahmin ediyorum eşimle hiç korunmadik geri çekilme yöntemiyle hep ilişki oldu . Aptllk bende Ben deri altı implant yaptirmak istoydum ha yaptırcaz ha yaptircsz derken zamn geldi geçti prezervatif bile kullanmadık kendime çok kızıyorum şuan nasıl böyle bı mallllik yaptım diye.. bekliyorum adet olmak için bugün yarın olmam gerekiyor du yani inşallah yarın sabah uyandığımda olmuş olurum ama bilmiyorum hiç bı şişkinlik vs bişeyim yok acaba hamilemiyim yarın da olmazsam test yaptircam emzirdigim için düzensiz olma ihtimali var mı yani fikir verir misiniz bı kere adet oldum sonuçta bu ay ki adet geç gelebilir mi hani emziriyorum diye .bi umut öyle bişey düşünüyorum
adet olmaman normal ama korunmadin icin gebe olma ihtimalinde var o yuzden bi kan ver once
İlk zamanlar düzensizlik olabilir canım daha bişey yokken stres yapma ama yarından itibaren korunmanın çaresine bak
Zaten bugün konuştum ciddi ciddi taktircaz artık
Sakin ol canım hormonlar değişebiliyor bazen. Bu ay içinde ilaç falan kullandın mı hiç? Oda etkiler. Hem kimsenin seni bu konuda linç etmeye hakkı yok kime ne. Test yap sen yinede, bundan sonra da daha dikkatli ol
Valla içim rahatladı biraz düzensiz olabiliyor demekki ilaç kullanmadım salgindan etkilendim hasta oldum biraz birde iki haftadır bebeğim hasta bronşit olmuş onunla ilgileniyorum çok yorgunum
Stres etkiler, ilaç etkiler, havalar etkiler hormonlar her türlü değişir rahat ol ama fazla da rahat olma 😂tedbirini al
Ay evet bundan sonra inplant taktirana kadar ben yokum
Doğumdan sonraki ilk 1 yıl adet düzensizliği ya da hiç adet görmemek normaldir yine de garanti olsun diye test yapın negatif çıkarsa 1 hafta sonra tekrar yapin
Evet garanti olsun diye yaptircam
Kimsenin linç etmeye hakkı yok edenler önce kendine baksın
Tedbirsizlik yapmışsınız olan yine size olur yani hakkınizda hayırlısı olsun tedbirinizi alın yinede
Evet Yusuf Yusuf olunca ...
Duzensizliktir muhtemelen. Aynı korkuyu aynı aylards yaşadım nerdeyse. 10 gün falan gecikmisti. Bı de ağrı sancı olmayabilir. Digumdan sonra ben farketmiyorum bile geldiğini.
İnşallah dediğin gibidirr
İlk 1 sene düzensizlikler normal canım ama böyle stres yaşamak yerine korunmanın çaresine bak geri çekilme bir korunma yöntemi değil bu şekilde hamile kalan çok insan var
Demii ben hangi kafayla bunu yapiyorum acaba kendime kızıyorum
Boşver olan olmuş artık kendine yüklenme stres yaparsan adetin daha da gecikir için rahat etmesi için test yapabilirisn
Madem ki deri altı implant yaptırmayı düşündün
Dahada doğrusu korunmayı düşündün
Niye korunmasız ilişkiye girdin be kız
Süt Korur deme ağlarım
🥺🥺🥺🥺
Hamile olabilirsin
Olmaya da bilirsin
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım zaten doğumdan sonra direk düzenli olmuyor duzensizlikler oluyor
Geçen ay benim de adetim gecikmisti spiralle korunduğum halde çok korkmuştum ama düzensizlik olması normal 2 sene falan düzensizlik olabiliyomus doktor öyle söylemişti
Düzensizlikte olabilir hamilelikte sonuçta korunmamışsın en iyisi test yap
Nasibi varsa olur baglatip hamile kalan var canım
411,402 soru
12,384,125 cevap
43,402 kullanıcı