+2 oy
502 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (108 puan) tarafından

4 buçuk aylık bebeğim var 1 Ocak da doğumdan sonra ilk adetimi gördüm kaç gün sürdü hatırlamıyorum 4 gün falandır diye tahmin ediyorum eşimle hiç korunmadik geri çekilme yöntemiyle hep ilişki oldu . Aptllk bende Ben deri altı implant yaptirmak istoydum ha yaptırcaz ha yaptircsz derken zamn geldi geçti prezervatif bile kullanmadık kendime çok kızıyorum şuan nasıl böyle bı mallllik yaptım diye.. bekliyorum adet olmak için bugün yarın olmam gerekiyor du yani inşallah yarın sabah uyandığımda olmuş olurum ama bilmiyorum hiç bı şişkinlik vs bişeyim yok acaba hamilemiyim yarın da olmazsam test yaptircam emzirdigim için düzensiz olma ihtimali var mı yani fikir verir misiniz bı kere adet oldum sonuçta bu ay ki adet geç gelebilir mi hani emziriyorum diye .bi umut öyle bişey düşünüyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (135,552 puan) tarafından

adet olmaman normal ama korunmadin icin gebe olma ihtimalinde var o yuzden bi kan ver once

-Reklam-
0 oy
önce (6,875 puan) tarafından

İlk zamanlar düzensizlik olabilir canım daha bişey yokken stres yapma ama yarından itibaren korunmanın çaresine bak

önce (108 puan) tarafından

Zaten bugün konuştum ciddi ciddi taktircaz artık 

0 oy
önce (5,231 puan) tarafından

Sakin ol canım hormonlar değişebiliyor bazen. Bu ay içinde ilaç falan kullandın mı hiç? Oda etkiler. Hem kimsenin seni bu konuda linç etmeye hakkı yok kime ne. Test yap sen yinede, bundan sonra da daha dikkatli ol 

Valla içim rahatladı biraz düzensiz olabiliyor demekki ilaç kullanmadım salgindan etkilendim hasta oldum biraz birde iki haftadır bebeğim hasta bronşit olmuş onunla ilgileniyorum çok yorgunum

önce (5,231 puan) tarafından

Stres etkiler, ilaç etkiler, havalar etkiler hormonlar her türlü değişir rahat ol ama fazla da rahat olma 😂tedbirini al 

Ay evet bundan sonra inplant taktirana kadar ben yokum

0 oy
önce (302 puan) tarafından

Doğumdan sonraki ilk 1 yıl adet düzensizliği ya da hiç adet görmemek normaldir  yine de garanti olsun diye test yapın negatif çıkarsa 1 hafta sonra tekrar yapin 

Evet garanti olsun diye yaptircam

0 oy
önce (29,407 puan) tarafından

Kimsenin linç etmeye hakkı yok edenler önce kendine baksın

Tedbirsizlik yapmışsınız olan yine size olur yani hakkınizda hayırlısı olsun tedbirinizi alın yinede

Evet Yusuf Yusuf olunca ...

0 oy
önce (20,185 puan) tarafından

Duzensizliktir muhtemelen. Aynı korkuyu aynı aylards yaşadım nerdeyse. 10 gün falan gecikmisti. Bı de ağrı sancı olmayabilir. Digumdan sonra ben farketmiyorum bile geldiğini. 

İnşallah dediğin gibidirr

0 oy
önce (376 puan) tarafından

İlk 1 sene düzensizlikler normal canım ama böyle stres yaşamak yerine korunmanın çaresine bak geri çekilme bir korunma yöntemi değil bu şekilde hamile kalan çok insan var 

Demii ben hangi kafayla bunu yapiyorum acaba kendime kızıyorum 

önce (376 puan) tarafından

Boşver olan olmuş artık kendine yüklenme stres yaparsan adetin daha da gecikir için rahat etmesi için test yapabilirisn

0 oy
önce (3,549 puan) tarafından

Madem ki deri altı implant yaptırmayı düşündün 

Dahada doğrusu korunmayı düşündün 

Niye korunmasız ilişkiye girdin be kız 

Süt Korur deme ağlarım 

🥺🥺🥺🥺

Hamile olabilirsin 

Olmaya da bilirsin 

Hakkında hayırlısı olsun inşallah 

0 oy
önce (3,800 puan) tarafından

Canım zaten doğumdan sonra direk düzenli olmuyor duzensizlikler oluyor 

0 oy
önce (4,279 puan) tarafından

Geçen ay benim de adetim gecikmisti spiralle korunduğum halde çok korkmuştum ama düzensizlik olması normal 2 sene falan düzensizlik olabiliyomus doktor öyle söylemişti 

0 oy
önce (18,551 puan) tarafından

Düzensizlikte olabilir hamilelikte sonuçta korunmamışsın en iyisi test yap 

0 oy
önce (223 puan) tarafından

Nasibi varsa olur baglatip hamile kalan var canım 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 156 göst.
1 gün önce Cinsel Yaşam kategorisinde Esraben (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 578 göst.