+1 oy
151 göst.
önce Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından

Selam kızlar Allah nasip ederse 3 hafta sonra sezeryan doğuma gireceğim ilk iki sezeryanim özelde olmuştualum.hastane fiyatlarından dolayı bu sefer devlet hastanesinde olacak ama doğuma giderken orta boy valiz ayarlamistim yine valiz götürsem nasıl olur acaba abes kaçar mı bilemedim 

14 Cevaplar

0 oy
önce (1,119 puan) tarafından

Valiz niye saçma olsun canım gayet mantıklı ister devlet için ister özel için. İlk doğumum şehir hastanesindeydi 2. Si özelde. İkisinde de valiz kullandım. Başka kullananlarda vardı.

-Reklam-
0 oy
önce (918 puan) tarafından

Ben ilk doğumda iki çanta götürdüm rezillikti resmen artı bi de puset vardı ikinci doğumumda valiz götürdüm küçük boy yeterli geldi bana ama orta boy varsa o da olur bence genelde herkeste valiz görüyorum bende hem taşıması kolay hemde her şeyi içine koyup götürüyorsun ekstra poşet falan olmuyor hem orta boy olması şöyle svantaj sağlayabilir mesela benim ki küçük boydu battaniyeyi falan zor sığdırdım hastanede alınan abur cuburlar vardı onları koyamadım valize orta boy olsaydı içine atardım 

önce (173 puan) tarafından

Yanlız olmadığımı bilmek mutlu etti beni sağol canım 

0 oy
önce (403 puan) tarafından

Ben bu doğumumda gördüm millet büyük boy getirmiş ve çok mantıklı geldi hastane çantasından her şeyi koymuşlar ve tekerlekli rahat sürüyorlar 

Büyük boy bize büyük gelir hastane odası süslemicem sadece kapı süsüm var orta boy yeter diye düşünüyorum 

önce (403 puan) tarafından

Ben öyle bile getiren var anlamında demek istedim :)

0 oy
önce (2,255 puan) tarafından

Hiçte abes kaçmaz çok daha iyi olur valla 🤗 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️ 

Sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 

önce (2,255 puan) tarafından

Amin sendende canım 🤗

0 oy
önce (10,487 puan) tarafından

Bende devlette yaptım ayrı ayrı çanta hazırlamaktanda bir valiz daha mantıklı 

Dimi teşekkür ederim canım cevabın için 

0 oy
önce (490 puan) tarafından

Valla benim normal dogumdu üstelik ani oldu ama küçük boy tekerlekli valizlerden kullanmıştım. İçini bu duzenleyicilerden alıp yerleştirmiştim. Annem içinde çok rahat olmuştu her şeyi rahatça buluyordu. Orta boy da olur canım kim ne dicek ve çoğu kişi böyle yapıyor artık.

0 oy
önce (4,613 puan) tarafından

Büyük valizle giden ben kendimi sorguladım yanlış mı yaptım diye su Isıtıcısina kadar götürmüştüm 😁😁😁😁😁😁

önce (2,101 puan) tarafından

Bende götürdüm ,,D

Diğer dogumlarimda bende şu ısıtıcısı götürmüştüm çay kahve için aşırı kolaylık oldu yine aynısını yapacağım 

0 oy
önce (135,674 puan) tarafından

bacim posetle vs gidilmez zaten 2 normal dogum yaptim valizle gittim

0 oy
önce (5,506 puan) tarafından

Valiz daha mantikli simdiki aklim.olsa bende oyle yapardim benim.esyalarim parca parca oldu puset kucuk el valizi bebek cantasi bir tane daha kucuk el valizi posetler kapi suslemesi icin zorlandim baya 

Sağol canım cevabin için 

0 oy
önce (2,101 puan) tarafından

İki doğumumda valizle gittim içine hurclar alıp bölüm bölüm ayırdım en mantıklısı valiz hatta 

0 oy
önce (8,882 puan) tarafından

Büyük valiz götürdüm ben sorun yaşamadım 

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Yok canım niye abes olsun her şey toplu oluyor çanta çanta taşımaktansa, tek valiz daha iyi. Ben büyük boy valizle gitmiştim, yine olursa yine öyle yapacağım:))

0 oy
önce (638 puan) tarafından

Canım bende küçük boy valizle gitmiştim neredeyse herşeyi de kullandık 

0 oy
önce (6,953 puan) tarafından

Bende valiz kullandım canım kendime küçük valiz hazırladım çocuklara anne bebek çantasını parça parça olmaktansa topluca oluyo valizde 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,442 puan) tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 2,904 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mertin annesi (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 451 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 400 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,926 cevap

43,459 kullanıcı

Kategoriler

...