+1 oy
126 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (12,959 puan) tarafından

Kızlar şu çigit markasının ürünleri güzel kaliteli seneye için düşünebilirsiniz ben stok yaparım hep. Şimdi aldım bunları kreş için çok güzel oluyor. Almak isteyen olursa Hepsiburada da indirim var. 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(135,801 puan) tarafından

yazlik dimi bunlar fiyatlar iyiymisde cokmu ince 

batmadi surece no problem 😁 ben giderim 

(12,959 puan) tarafından

İnşallah nasip olur Sevda 😁 kız bizim sigortalarda var ödeniyor bide he ne masraflıymışız he 😂 şimdi onu gönderdim muhasebeciye aklıma geldi

bacim harbi cok masraflisiniz🤑

(12,959 puan) tarafından

Çooook 😂 adam anca bize çalışıyor. Senede 4 kere tatil yaptın hala doymuyorsun diyo 😁

hakli eniste kanka

-Reklam-
0 oy
(4,091 puan) tarafından

Sağlıcakla giysinler inşallah bende hep böyle alıyorum . Geçen yengemler şardonlu aldı baya kalın kırmamak için karışmadım hiç giyemiyor ya. Soğuk yere de sayılı gidiliyor yazık oluyor. İki kere giydi birinde kendileri giydirdi birinde de ben foto atmak için giydirdim gönülleri olsun diye🥲

(12,959 puan) tarafından

Aynen şardonlu bende giydiremiyorum ya ev çok sıcak okulda öyle. Onun dısındada arabayla gidip geliyoruz zaten. Bi köye gelince ondada var 2 3 tane onları giydiriyorum

0 oy
(2,068 puan) tarafından

Ben de waikikide şöyle şeyler buldum. Oğlum asla kıyafet sevmiyor evde kışın bile Tarzan gibi bezle geziyor bir şey giydirince ağlıyor. İnce takim alacağım bakalım belki giyer

image

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
+1 oy
7 cevap 137 göst.
0 oy
5 cevap 150 göst.
12 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu

412,266 soru

12,410,317 cevap

44,808 kullanıcı

Kategoriler

...