0 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (281 puan) tarafından

4 yaşında inmemiş testis ameliyatı sonrası yumurtası çürüdü bu yüzden sol yumurta diye bişey yok o kısmı alacaklar gazı üniversitesi Hastanesi'nde prof üroloji doktoru yapacak ameliyatı 

Ameliyat sabahı Ankara'ya gidecez bir gece kalacak giderken ne götürmeliyim battaniye yastık nevresim falan götüreyim diyorum çünkü bilmediğim bir hastane oğluma dua edin kızlar adı yiğit 

8 Cevaplar

0 oy
(1,117 puan) tarafından

Çocuğa kıyafet gotür  terlik götür kendine terlik ve yedek kiayefler al çarşaf alabilirsin nolur nolmas

(281 puan) tarafından

Terliği unutmuştum iyi oldu saol canım 

(1,117 puan) tarafından

İnşallah hemen toparlar

-Reklam-
0 oy
(707 puan) tarafından

Hırka türü şeyler alabilirsin ikinize de ben hep üşürüm hastanelerde. Termos yada ketıl alabilirsin zaman geçmiyo insan arıyo şarj aleti al ped fln al aklıma şimdilik bunlar geldi 

(707 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bu arada 

(281 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim 

0 oy
(217 puan) tarafından

Allah şifa versin çok geçmiş olsun

(281 puan) tarafından

Saol amin inşallah 

0 oy
(175 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun

0 oy
(648 puan) tarafından

Sevdiği oyuncak varsa yanında kalsın, peçete, ıslak mendil, kolonya falan lazım olur 

0 oy
(27 puan) tarafından

Canim testisin çürümüş olduğunu nasıl anladınız. Bizde aynı ameliyatı olduk da. Mesela tuvaletini yaparken sol tarafı hep boş mu görünüyor. Yoksa böyle gelip gitme gibi bı durum oluyor mu

(281 puan) tarafından

Bomboştu içi yumurtanın kontrolde ultrason çekildi ve çürük dendi prof sonra muayene etti eliyle bi baktı karnına kasığına yumurta çürümüş dedi yarın alacaklar dua edin yavruma sizde kendi yavrunuzu ihmal etmeyin ultrason çektirin herşey görünüyor zaten

(27 puan) tarafından

Ya ben ameliyat sonrası 2 kere götürdüm. Getirmeyin yerine inmiş dediler. Ama ultrason vs çekilmedi. Sadece el ile muayene yapıldı. Hatta Dr yerinde göremezseniz getirin dedi. Rabbim sizede şifa versin inşallah

Başarılı bı operasyon olsun inşallah 

0 oy
(14,927 puan) tarafından

Havlu, kettle, kağıt bardak , sallama çay veya kahve lazım oluyor hastaneye para dayanmıyor 

Götüreceklerin de iyi olur çünkü çok soğuk 

0 oy
(2,428 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 305 göst.
+1 oy
0 cevap 44 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mdnafsn33 (202 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 473 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
13 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (287 puan) tarafından soruldu

413,028 soru

12,435,024 cevap

45,786 kullanıcı

Kategoriler

...