4 yaşında inmemiş testis ameliyatı sonrası yumurtası çürüdü bu yüzden sol yumurta diye bişey yok o kısmı alacaklar gazı üniversitesi Hastanesi'nde prof üroloji doktoru yapacak ameliyatı
Ameliyat sabahı Ankara'ya gidecez bir gece kalacak giderken ne götürmeliyim battaniye yastık nevresim falan götüreyim diyorum çünkü bilmediğim bir hastane oğluma dua edin kızlar adı yiğit
Çocuğa kıyafet gotür terlik götür kendine terlik ve yedek kiayefler al çarşaf alabilirsin nolur nolmas
Terliği unutmuştum iyi oldu saol canım
İnşallah hemen toparlar
Hırka türü şeyler alabilirsin ikinize de ben hep üşürüm hastanelerde. Termos yada ketıl alabilirsin zaman geçmiyo insan arıyo şarj aleti al ped fln al aklıma şimdilik bunlar geldi
Çok geçmiş olsun bu arada
Tamam teşekkür ederim
Allah şifa versin çok geçmiş olsun
Saol amin inşallah
Allah yardımcınız olsun
Sevdiği oyuncak varsa yanında kalsın, peçete, ıslak mendil, kolonya falan lazım olur
Canim testisin çürümüş olduğunu nasıl anladınız. Bizde aynı ameliyatı olduk da. Mesela tuvaletini yaparken sol tarafı hep boş mu görünüyor. Yoksa böyle gelip gitme gibi bı durum oluyor mu
Bomboştu içi yumurtanın kontrolde ultrason çekildi ve çürük dendi prof sonra muayene etti eliyle bi baktı karnına kasığına yumurta çürümüş dedi yarın alacaklar dua edin yavruma sizde kendi yavrunuzu ihmal etmeyin ultrason çektirin herşey görünüyor zaten
Ya ben ameliyat sonrası 2 kere götürdüm. Getirmeyin yerine inmiş dediler. Ama ultrason vs çekilmedi. Sadece el ile muayene yapıldı. Hatta Dr yerinde göremezseniz getirin dedi. Rabbim sizede şifa versin inşallah
Başarılı bı operasyon olsun inşallah
Havlu, kettle, kağıt bardak , sallama çay veya kahve lazım oluyor hastaneye para dayanmıyor
Götüreceklerin de iyi olur çünkü çok soğuk
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah
413,028 soru
12,435,024 cevap
45,786 kullanıcı