+1 oy
161 göst.
önce Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Sorum yukarıda 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (12,904 puan) tarafından

Arkadaşım kaldı ama nasıl. 2 3 gün eşi yanında yokken annesinde kalıp evde unutmuş ama önceki ilişkiden kalmış işte

önce (15 puan) tarafından

Düzenli aynı saatte içmek gerekiyor tabii

önce (12,904 puan) tarafından

Aynen düzenli kullanmak lazım

-Reklam-
+1 oy
önce (224 puan) tarafından

En iyisi spiral diyorlar ama ben vajinismusum eşimle bile bazen korkuyorum neyle korumam gerek 

önce (187 puan) tarafından

Çocuğun var .mi cnm

önce (11,598 puan) tarafından

Kondomla kprunacaksın. Bende spirale güvenmiyorum kayma olasılığı var adet fazlalığı/ azlığı yapıyor. Hapa da güvenmiyorum hormonları alt üst ediyor tek yol kondom kaldı

Bir tane oğlum var çok sukur 

önce (187 puan) tarafından

Doğum nasıl yaptınız peki

Sezaryen oldum cnm Allah'a şükür devlette doktorum yardımcı oldu 

+1 oy
önce (10,484 puan) tarafından

Ben. Oğlum şuan 3 yaşında 

önce (2,367 puan) tarafından

Artı geri çekilme veya kondom kullanıyor muydunuz yoksa haptan başka bir önleminiz yok muydu 

önce (15 puan) tarafından

Saat nasıl oldu o zamanında kullanmadiniz mı 

+1 oy
önce (5,452 puan) tarafından

Ben hicbirsey kullanmıyorum hamile kalamiyorum üç senedir  bu millet nasıl direk kalıyor 

önce (11,598 puan) tarafından

Nasip canım nasip. İlk evlendiğimde ablam öyle kolay çocuk mu olur yıllarca uğraşanlar var diyip kandırdı ilk ay hamile kaldım. İkinci de de sadece tek ilişkide geri çekilelim dedik onda da kaldım. Allah gerçekten doğru zamanı biliyor nasip böyleymiş 

önce (5,452 puan) tarafından

Aynen öyle nasip

+1 oy
önce (1,975 puan) tarafından

Bende çok korkuyorum ama başka bişeyde kullanamıyorum hap +geri çekilme inşallah kalmam 

+1 oy
önce (411 puan) tarafından

Hap ben 5 yıl korundum çok rahattım gece yataga gitmeden önce bır tane yutacaksın.. Saatıne uyarsan tamamen koruyor ıkı aydır bıraktım korunmuyırum 

önce (8,401 puan) tarafından

Hangi hapı kullandınız acaba

önce (411 puan) tarafından

Mıcrogynon canm

önce (8,401 puan) tarafından

Ya bende 1 yıldır kullanıyorum. Başka marka ama, bende cinsel isteksizlik fln yaptı. Bide ilişkide kuruluk yapıyo eskisi gibi değilim sanki sizin böyle şikayetleriniz oldu mu ilacımı değiştirsem acaba. 

+1 oy
önce (632 puan) tarafından

Ben beş yıl kullandım kalmadım. Eğer iki üç gün üst üste içmeyi unutup ilişki yaşarsanız kalabilirsiniz. 

+1 oy
önce (480 puan) tarafından

Günü gününe içersen sorun olmaz sanırım. Ben 1 yıl kullandım bıraktım hamile kaldım sonra 2 kullandım bişey olmadı inşallah bundan sonra da sorun yaşamam :)

+1 oy
önce (2,367 puan) tarafından

Ben 1 buçuk yıldır kullanıyorum şükür sorun yaşamadım inşallah da yaşamam.

Hamile kalmaktan daha çok şundan korkuyorum hani bu hap sonuçta bi ilaç ve hamile kalırsam bebeğin sağlığı söz konusu diye ara ara bu korkuyu yaşıyorum 

+1 oy
önce (733 puan) tarafından

Ablam sprel+ doğum kontrol hapı alıyordu o farketmeden sprel kaymış düşmüş ama doğum kontrol hapını birgün bile bırakmadığı halde adeti gecikti hastahaneye gitti 5 haftalık gebelik vardı bir ay ağladı bakamam diye simdi doğum edeli 2 ay oldu öyle düşündüğü için önceden üzülüyor

önce (615 puan) tarafından

Spirali doğumda mı aldılar bende spiral kaymamış hamileyim hapta içiyordum 

önce (119 puan) tarafından

Nasip olunca iki yöntem de fayda etmemiş çok zor durum ama ya

önce (615 puan) tarafından

33 haftalık oldum şükür spiral bebek yan yana 

0 oy
önce (2,762 puan) tarafından

Neredeyse 1 senedir hapla korunuyorum, eğer düzenli kullanırsanız bir sorun çıkmıyor

0 oy
önce (119 puan) tarafından

Ben kullanirken sorun yasamadim şimdi doğumdan sonra yine hap kullanıcam ama ek olarak ta prezervatif kullanıcam tehlikeye atmamak için çünkü çocuk istemiyorum kesinlikle bu yüzden riske atmak istemiyorum ikisi ile de olursa nasip derim artık 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
0 cevap 86 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 33 göst.

411,381 soru