Sorum yukarıda
Arkadaşım kaldı ama nasıl. 2 3 gün eşi yanında yokken annesinde kalıp evde unutmuş ama önceki ilişkiden kalmış işte
Düzenli aynı saatte içmek gerekiyor tabii
Aynen düzenli kullanmak lazım
En iyisi spiral diyorlar ama ben vajinismusum eşimle bile bazen korkuyorum neyle korumam gerek
Çocuğun var .mi cnm
Kondomla kprunacaksın. Bende spirale güvenmiyorum kayma olasılığı var adet fazlalığı/ azlığı yapıyor. Hapa da güvenmiyorum hormonları alt üst ediyor tek yol kondom kaldı
Bir tane oğlum var çok sukur
Doğum nasıl yaptınız peki
Sezaryen oldum cnm Allah'a şükür devlette doktorum yardımcı oldu
Ben. Oğlum şuan 3 yaşında
Artı geri çekilme veya kondom kullanıyor muydunuz yoksa haptan başka bir önleminiz yok muydu
Saat nasıl oldu o zamanında kullanmadiniz mı
Ben hicbirsey kullanmıyorum hamile kalamiyorum üç senedir bu millet nasıl direk kalıyor
Nasip canım nasip. İlk evlendiğimde ablam öyle kolay çocuk mu olur yıllarca uğraşanlar var diyip kandırdı ilk ay hamile kaldım. İkinci de de sadece tek ilişkide geri çekilelim dedik onda da kaldım. Allah gerçekten doğru zamanı biliyor nasip böyleymiş
Aynen öyle nasip
Bende çok korkuyorum ama başka bişeyde kullanamıyorum hap +geri çekilme inşallah kalmam
Hap ben 5 yıl korundum çok rahattım gece yataga gitmeden önce bır tane yutacaksın.. Saatıne uyarsan tamamen koruyor ıkı aydır bıraktım korunmuyırum
Hangi hapı kullandınız acaba
Mıcrogynon canm
Ya bende 1 yıldır kullanıyorum. Başka marka ama, bende cinsel isteksizlik fln yaptı. Bide ilişkide kuruluk yapıyo eskisi gibi değilim sanki sizin böyle şikayetleriniz oldu mu ilacımı değiştirsem acaba.
Ben beş yıl kullandım kalmadım. Eğer iki üç gün üst üste içmeyi unutup ilişki yaşarsanız kalabilirsiniz.
Günü gününe içersen sorun olmaz sanırım. Ben 1 yıl kullandım bıraktım hamile kaldım sonra 2 kullandım bişey olmadı inşallah bundan sonra da sorun yaşamam :)
Ben 1 buçuk yıldır kullanıyorum şükür sorun yaşamadım inşallah da yaşamam.
Hamile kalmaktan daha çok şundan korkuyorum hani bu hap sonuçta bi ilaç ve hamile kalırsam bebeğin sağlığı söz konusu diye ara ara bu korkuyu yaşıyorum
Ablam sprel+ doğum kontrol hapı alıyordu o farketmeden sprel kaymış düşmüş ama doğum kontrol hapını birgün bile bırakmadığı halde adeti gecikti hastahaneye gitti 5 haftalık gebelik vardı bir ay ağladı bakamam diye simdi doğum edeli 2 ay oldu öyle düşündüğü için önceden üzülüyor
Spirali doğumda mı aldılar bende spiral kaymamış hamileyim hapta içiyordum
Nasip olunca iki yöntem de fayda etmemiş çok zor durum ama ya
33 haftalık oldum şükür spiral bebek yan yana
Neredeyse 1 senedir hapla korunuyorum, eğer düzenli kullanırsanız bir sorun çıkmıyor
Ben kullanirken sorun yasamadim şimdi doğumdan sonra yine hap kullanıcam ama ek olarak ta prezervatif kullanıcam tehlikeye atmamak için çünkü çocuk istemiyorum kesinlikle bu yüzden riske atmak istemiyorum ikisi ile de olursa nasip derim artık
411,381 soru
12,383,274 cevap
43,359 kullanıcı