+1 oy
599 göst.
önce Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından

Doğuma Bir buçuk ay var yenilerini alamadım çok pahalı ikinci kızım için büyük kızımın kıyafetlerini koysam hemşireler kimse dalga geçmez dimi hiç bir şey alamadm daha battaniyesi tek var Uygun yerden sipariş versem gogleden iyi bir yer bilen varmı burda çok pahalı 

31 Cevaplar

+1 oy
önce (7,264 puan) tarafından

Kimsenin dalga geçmeye hakkı yok temizse kimseyi ilgilendirmez ne koyduğun 

Enucuzbebekmarket ve minicity var ordan 1 takım al istersen ama mecbur hissetme kendini 

önce (161 puan) tarafından

Bu kış çok zor geçti dogudayim bütün su borularım çeşmelerim donmuş degsirtdk borulari yaklaşık on bin tutu kemceyle kazdk boruların yerini iki yüz metre evden uzak komsumdan su taşıyorum kendim ve kızım için baya para giti eşim çalışıyor doğuma kadar gelmiyck borcumuz var ilaki kızının küçüklük kıyafetini koyan biri vardr dedim böyle içim rahat değil 

önce (7,264 puan) tarafından

Dediğim gibi temiz olması önemli umursama kimseyi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 

-Reklam-
0 oy
önce (13,787 puan) tarafından

kim niye dalga geçsin? 

Bilmiyorum ki hani kullanılmış ya utanıyorum biraz

isteyen istediğini desin, herkesin durumu yok. temiz olsun yeter gerisi mühim değil 

Temizler önleri biraz sararmış gibi oda ne yapsam gitmedk

inan hiç önemli değil. sağlıkla al kucağına. kıyafetsiz giden bile oluyor 

Teşekürler 💗

0 oy
önce (329 puan) tarafından

Niye utanicakan kime ne bende kızıma bir iki parça abisinin kıyafetlerini koydum zibinda vardı içte zaten kıyafet dahil gerçi kızımda küveze girdi gerek kalmadı 

Doğumda eşim yanımda oluck kızımı anneme bırakıcm hani isterlerse verince ne biliym ondan içim rahat etsn diye sordm

0 oy
önce (837 puan) tarafından

Dalga geçmesler zaten dogru duzgun giydırılmeden bebekler buyuyo. Evde varsa boşa masrafa gerekte yok bence. 

0 oy
önce (228 puan) tarafından

Valla benim şuan bir kızım var daha doğmadı ama her şeyini pembe almayı dusunmuyorum ikinciye de kullanabiliyim diye ne gerek var bir tane varsa ikinci erkek olur diye krem beyaz unisex renkler secicem utanılacak bir şey yok bence herkesin onu yaptığına eminim hemşireler de kimse de aa kardeşinin şeylerini getirmiş demez merak etme :):angel:

İlkinde de durumum pek yoktu  pek alamamdm 

önce (228 puan) tarafından

Çabuk büyüyorlar zaten bebekler her ay pek bir şey alınmaz öyle diyolar ben mavi battaniyesi kiz bebek gördüm kaç kere kontrolüne gittiğimde her bebek için ayrı ayrı bir şey kimse alamasnbence ya

0 oy
önce (3,096 puan) tarafından

Kimin haddine düşmüş dalga geçmek, oğlumun mavi battaniyesi vardı, kızım doğduğu zaman onu kullanmıştım kimse birşey demedi ,sadece bebek erkek mi dediklerinde hayır kız diyordum😂

önce (29 puan) tarafından

Zaten bir battaniye varken mavi olmuş pembe olmuş ne farkeder.yeni alsam digeride yeni ama kullanılmadan kalıcak binyerde varken almaya ne gerek var post sahibi degilim

önce (26 puan) tarafından

Bende kızımı pembe yeni battaniyeleri kundaklarini ogluma kullandım rengi o diye yeni mi alayım boşuna. Puset bile pembeydi kimse acıp bakmıyordu aa bu erkekmiş pembe niye kullanıyorsun diye. Hem erkeklerde pembe giyer kim demis giyemez 😂😄

Çok haklısın hiç kimsenin haddine değil karışmak isteyen istediğini giydirir renklerin cinsiyeti yok benim bildiğim 🤗

önce (26 puan) tarafından

Aynen öyle o zmn kızlarda mavi giymesin☺️

0 oy
önce (29,482 puan) tarafından

Yani kime ne ki bende kızımdan kalanları kullanıcm oğluma yazık yani ekstra niye alınsın zaten ihtiyaç oldukça alınıyor körpe üstü iki defa fln kullanıliyor

İçim rahatladi biraz küçüklükleri var hata kızıma giydirdim o takımı bile daha var sadece biraz sararmış naptiysam gitmedi

önce (29,482 puan) tarafından

Ya olabilir çocuk bu çok takılmayın amann

0 oy
önce (3,713 puan) tarafından

Kıza kız bebek kıyafetlerin de sorun yok ta benim söyle bi anım var, doğum yaptım oğlumun elbisesini giydiriyolar biraz renkli almıştım 😁 oğlun olacağını biliyosun demi falan dedi kız mı bekliyorsun dedi öyle yok dedim bilerek aldım 

0 oy
önce (20,298 puan) tarafından

Kim ne diyebilir. Ne haddine. 

Burdaki hemşireler çok pisler yemin ederim 

önce (20,298 puan) tarafından

Öyle bişey derlerse ağzının payını verirsin. 

0 oy
önce (698 puan) tarafından

Dalga geçecek bi hemşire varsa o işi bıraksın bence  anlayışı empatisi ölmüş hastalara karşı bunu saglayamicaksa çıksın da bari sırada bekleyenlere yer açılsın.  Dalga geçmek ihtimali nedir ya herkes her yeni bebege sıfır alcak diye bisey mi var yani hastane çıkışı sartmi çok saçma bi algı.  Üstü başı giyilsin sıcak tutsun temiz olsun gerisi boş yani . 

Çok rahatsız olursan da tatlım birinden rica et iki tane zıbın alsın yakın biyerden tek zibinda yeter. Önceki pijamalardan yine temiz düzgün olanı al yanına bitti gitti odalar zaten sıcak varsa battaniye Al yanına bebek bezi tamamdır. Çok utanırsın eşinin ailesinden yada ailenden rica et yakında biyerden 1,3 ay zıbın alsınlar ilk giydirilirken lekesiz olur için rahat eder hem ayrıca utanma böyle şeylere çok gereksiz yani olmadı ablana abine eltine kim varsa sor leke olmamış olani versinler güzelce yıka utule koy yeni gibi olur o bosver sen sağlıkla kucağına almaya bak eskiden hastane çıkışı mi vardı eşimi anasi ağaç altında doğurmuş  😀 hastane çıkışı da yok napcaz 😀😃 

Salla takılma bukadsr bebis sağlıklı olsun yeter . 

Kayınpeder tarafıyla konuşmuyoruz daha bekarken amcamın eşiyle doğuma gitim yenisini almamıştı diye hemşire şöyle dedi her yıl mı doğum yapıyorsnz bari güzel bişey alaydnz diye hep o aklımda kalmış travma gibi yemin ederim elimden geldikçe almaya calisicm inslalah bebeğim iyi olsn da 

Ozaman sende dersin ki çok merakliysan  git yeni zibin al gel benimle böyle konuşamazsın dersin olur biter ileri giderse çık başhekime bak neguzel şekil verir o mallara . Ona neymiş belliki yetmiyor ağzınla diyorsun sıkıntı dayız suaralar insanlık hali yani belki öyleyse neden 2. Dicekler ama size ne sana mı sorcam sen hastaya mi bakıyorsun kıyafete mi de defolsun gitsin ozaman . 

Halden anlamayana terbiyemi de hanimefendiligimi de emanet etmem cirkeflesirim karnimdaki dikişler umurumda olmaz . 

Hani sorsan dününü soba yakarak ısınan aslında okula giderken ayağında ayakkabısı olmayan hatta belki yazmaya kalemi dahi olmayan insanlar ana babasının çabasıyla dişinden tirnagindan artira artira büyütüp okutup suralara getirirler halt yiyesiceler de level atlar yaşam koşulları iyileşince de millete tepeden konuşur geçmişi unutur sanki o , o kişi değildi gibi. Ben çok kızıyorum böyle insanlara ya umarım böyle aptallara denk gelmezsin ya . Gelirsen de susma bosver o düşünsün gerekirse başhekim çağır ortalığı ayağa kaldır odadan kov buna hakkın var . Seni aşağılıyor çünkü.  Ya bende sağlık sektöründeyim bigunden bigune yahu kliniğe geliyorsun ağzın niye kokuyor yada üstün başın ne bu hal bi git sağlam bisey giyip geleydin bi parfüm sikaydin demedim yahu adam gelmiş napalim özelde olsan gelmiş ama işten gelmiş ama yasliymis özele gelmesi çok zengin olduğunu göstermez belki son parasını da sana ayırdı güvendi geldi nerden bilcen dimi ? Insanlari fiziksel olarak da ruhsal olarak da asla yargılamak doğru değil bana göre.  Sonuçta söz konusu sagliksa.  Düşün içinden nedersen de alay da geç o onun düşüklüğü kalitesizligi olur ama yüzüne söylemek ama neden diye başlamak doğru olmaz benim bikere mesleki etigime ters . Kimseyi al aşağı edemez kimse ki olursa susma haddini bildir kovala gitsin ve şikayet et 

Hayatımdaki duyduğum en güzel cümleler Allah bin bir kere razi olsn bebeğimde gelişim geriliği sağlıkla doğsun da gerisi boş inşallah 

Boş tabiki boş sen sağlıkla doğurmaya bak strese girme. Brbegin. Normal solunumda doğal sınırlarda kiloda genel sağlık durumu da iyi olsunda gerisi fasafiso  Bisey diyen olursa da lafını esirgeme direk şikayete.  Kalacağın 1 gece inşallah.  Sabaha öğlene tak puseti koluna herkes kendi yoluna canım ❤️ 😀

Sen simdi birazda duygusal ve endiselisin anlıyorum seni ama bosver sen yanına refakatçi olarak öyle birini al ki biri sana bisey derse sen bisey demeden ağzının payını versin yollasın susmasın .öyle bir durumda hemşire adını tam tarih saati öğren oda numaranı da unutma 

Cimere kadar yaz uyarı alır kişisel.  

Dogum zamanı kimseyle muhatap olma taviz verme cocugunu doğur kucağına al emzir sev onu Bo bol kokla sonrada al çık git . 😀 

0 oy
önce (1,496 puan) tarafından

Neden dalga geçsinler kız herkes yeni kıyafetlerle gitmiyor hastaneye merak etme 🙂

0 oy
önce (504 puan) tarafından

Gücün olmayabilir kimsenin alay etmeye hakkı yok kendini böyle düşünüp yorma 

Teşekkür ederim Allah razi olsn 

önce (504 puan) tarafından

Sağlıkla al kucağına inş

0 oy
önce (685 puan) tarafından

Hastaneye hiç kıyafet getirmeyen insan gördü bu gözler. Doğum yaptı bebek yarım saat 45 dakika öyle çıplak hastane örtüsüne sarılı bekledi. Allah'tan hastanede hayırseverlerin bıraktığı kıyafetler varmışta onlardan buldu hemşireler. Niye utanıyorsun utanma kimse birşey demez. Güzelce yıkayıp ütüle mis gibi giydir yavruna

Allah razı olsun teşekkür ederim 😍😍

önce (685 puan) tarafından

Rica ederim 🤗

0 oy
önce (5,779 puan) tarafından

Bende 1,5 ay önce doğum yaptım ilk oğlumun kıyafetlerini kullanıyorum buna ve şuan onlarda küçük geldi bende 2. El arayışındayım letgo dalaba baktım mecbur yok olmayınca idare etmek zorundayız 

0 oy
önce (770 puan) tarafından

Kimi ne ilgilendirir senin çocuğuna ne giydireceğin canım boş ver ne takıyorsun insanları insanlara göre yaşayamayız

0 oy
önce (626 puan) tarafından

Niye dalga geçsinler canım koy zaten onlar ilk bir defa giydiriyor o kadar

0 oy
önce (1,135 puan) tarafından

Vallahi benim ilk kızımın hastane çıkışları falan hep duruyor zaten bir ay bile giymedi o yüzden hastane çıkışı almaya asla düşünmem battaniye beşik beşik belki onları alırım onun dışında ben de almayı düşünüyorum hemşire de gülüyorsa dönsün kendi g***** baksın ona gülsün bence gülmezler de yani çok gereksiz bir harcama bence hastane çıkışı varsa gereksiz bir harcama yoksa tabii ki de gerekli bir şey o ayrı o tartışılır ama bence ben kendi adıma konuşayım çok normal bir şey yaparsın

0 oy

Bence hiç sorun olmaz canım yıka güzelce ütüle mis gibi götür kullan kimse dalga gecmez

0 oy
önce (1,085 puan) tarafından

Neden dalga geçilsin ki? Benim İlki kız, ikinci erkek olmasına rağmen bütün zıbın, tulum ve pijama altlarını koymuştum çantaya(renkleri beyazdı). Elde var ise lüzümsuz masrafa gerek yok zaten. Önemli olan temiz olmaları. 

0 oy
önce (5,521 puan) tarafından

Diğer  çocuğukini giydirirsin sorun olmaz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 94 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Derya1020 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 244 göst.
+2 oy
24 cevap 532 göst.
+2 oy