+1 oy
544 göst.
önce Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından

Doğuma Bir buçuk ay var yenilerini alamadım çok pahalı ikinci kızım için büyük kızımın kıyafetlerini koysam hemşireler kimse dalga geçmez dimi hiç bir şey alamadm daha battaniyesi tek var Uygun yerden sipariş versem gogleden iyi bir yer bilen varmı burda çok pahalı 

31 Cevaplar

0 oy
önce (327 puan) tarafından

Hemşirelerin o yoğunlukta dikkat edecegini sanmıyorum canm alabilecek durumda olduğum halde kızıma çoğu zaman abisinin kıyafetlerini giydiriyorum israfa gerek yok 

-Reklam-
0 oy
önce (85 puan) tarafından

Benimde bebislerim arka arkaya doğdu sadece hemşire vereceğim kıyafeti Yeni aldım diğerlerini önceki oglumunkini kullandım istgramda en ucuz bebek market var yada trenyoldanda alabilirsiniz sadece 5 parça olan hastane çıkışlarından alın zibinda ayrı alırsınız battaniyeyi bile 18 yaşındaki kardesimunkini kullandım hatıra diye kim ne dicek takmayın bence bu kadar beterin beteri vardır 

0 oy
önce (287 puan) tarafından

Hemşireler ne alla aşkına dalga geçecekler, ;)

0 oy
önce (5,193 puan) tarafından

Kız nolcak kime ne koy gitsin varsa nıyr yrnı alasın. Ben de kızımın battanıyesınınoğluma koydum annem sen adamı rezıl edersın dedı ben de ne varmıs dedm kıme ne kızmıs erkekmıs sıcak tutuuormu tutuyor. 

0 oy
önce (333 puan) tarafından

Modamızbir baya uygun kaliteli canım 

0 oy
önce (1,125 puan) tarafından

Niye dalga geçsinler   niye olumsuz  düşünürsünüzki herşey yepyeni olacak algısından bence önce siz çıkın.

0 oy
önce (862 puan) tarafından

Koy canım tabiki ne olacak güzelce yika ütüle olur öyle şeyler yapacak bişey yok 

0 oy
önce (877 puan) tarafından

Kimse dalga geçmez kuzum tabii ki fakat bu kadar yokluğun içinde neden ikinci çocuk yazık günah değil mi bu çocuklara? Lütfen doğumdan sonra doğum kontrol yöntemlerini çok iyi araştır lütfen gerekirse ben sana yardımcı olurum bu konuda. 

0 oy
önce (912 puan) tarafından

kimene canım zaten elinde varken tekrardan almakta müsrifliğe girer benim maddi olarak durumum çok iyi şuan 2.ye hamileyim ilkim kızdı bu inan kızımın eşyalarını döktüm ortak giydirilecek ne varsa çıkardım yıkadım ütüledim çantaya koydum kimseye beğendirmek zorunda değilim kendini zorunlu hissetme  

0 oy
önce (300 puan) tarafından

Elite diye bi çamaşır sodası var içinde çamaşır suyu tozu da var. Tamamen bitkisel içerikli bi ürün. Oğlum doğduğundan beri bütün çamaşırlarda onu kullanıyorum hiçbir leke bırakmıyor. Ondan kullanabilirsiniz lekeleri kesin çıkarır. Birkaç yorumunuzda gördüm de önereyim dedim. Bebiş sağlıkla doğsun inşallah 

0 oy
önce (3,537 puan) tarafından

Koyabilirsin tabiki. Yorumda hafif sararmış olduğunu söylemişsin leke cikaricilar var ebebekte veya trendyolda theelitehome hem bitkisel hem organik bende onu kullandım kızımın kıyafetlerine 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 92 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Derya1020 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 235 göst.
+2 oy
24 cevap 512 göst.
+2 oy
1 cevap 84 göst.

411,424 soru

12,384,926 cevap