+1 oy
1,364 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Bir arkadaşım var akraba oluyor da işte biz kardeş gibiyiz eşim 10 gündür mesjda atıp aramaz bnde numarası sildim ama vatsapta kaçta girip çıktığını görüyorum ve o arkadaşimla sürekli aynı dakada giriyorlar aynı çıkıyorlar sürekli bkiyorum ikisi çevrimiçi ikisi birlikte çıkıyor kızlar biraz şüphelendim ya

22 Cevaplar

+1 oy
(5,675 puan) tarafından

Neden o arkadaşındn şüphe duydun peki? Durup dururken iksini takip etmemişsindir 

(99 puan) tarafından

Bekle

(99 puan) tarafından

Whatsapp ayarlara gir hesap ekle de eşinin numarasını yaz kodu ekle oldu bu iş

(18 puan) tarafından

O fark etmez demi bildirim sonradan gitmez demi ve aynı anda iki hesapta kullanabilirmiyim

(99 puan) tarafından

Bildirim gidermi bilmiyorum cnm 

(18 puan) tarafından

Kız olmuyor 

-Reklam-
+1 oy
(18,166 puan) tarafından

Bağlandin mi vhatsapa merak ettim 

(18 puan) tarafından

Bulamadım anlamış galiba bağlı cihazı bune dedi ne blim falan dedim bugün mesaj attı barıştık ama çevrimiçilri gene aynı bilmiyorum ya ne ypcam kızlar 

önce (66 puan) tarafından

Nasıl anladı ki ya girip ayarlara bakmadık anlamaz aslinda 

Bence şüpheden bahset ona belki için rahatlar 

önce (18 puan) tarafından

Ettim yemin etti al telfon senin olsun dedi öyle bişe yapmam ben sana dedi 

Insallah Allah şaşırtmasın sende kalbini karartma 

+1 oy
(379 puan) tarafından

Vebal almamak lazım ama kadın hissettiyse  vardır biseyler ...Allah çıkarsın karşına bişey varsa ama benim bildiğim dünde yazdım bu soğukluk hayra alamet değil peki arkadaşın sorguluyor muydu evliliğinizi ilişkiniz hakkinda meraklimiydi 

(18 puan) tarafından

Meraklı tabi senin kocan çok iyi faln diyor

(59 puan) tarafından

O bekar mi evli mi bu devirde kimseye güvende kalmadı anlatmayın ozelinizi 

(379 puan) tarafından

Takipte kal barıştık diye erteleme

Tabi tabi bnde asla ertelemem bunun peşini bırakmam çünkü çevrimiçileri gene neredeyse aynı ama eşim sana asla yanlış yapmam diyor al telefon senin olsun diyor ne blim aklım karışık benimde

0 oy
(5,174 puan) tarafından

Ne yani eşinle mi aynı zamanda çevrim içi oluyorlar 

(18 puan) tarafından

Eevt aynı anda çıkıyorlar vala agliycam ya aynı anda giriyorlar hiç beklemem arkadaşımdan ama bilmiyorum 

(5,174 puan) tarafından

Seni bu şüpheye sevk edecek ne oldu cnm yani benim aklıma gelmez şahsen eşimle arkadaşımın çevrim içi olup olmadigna bakmak muhakkak bişey olmuştur 

(18 puan) tarafından

Şimdi baktım gene aynı girmişler 15:03 te cikmislar

0 oy
(332 puan) tarafından

Buna sebep olacak ne oldu aralarında veya tanıyorlar mi ne sezdin eşin telefon saklıyor mu normal değil çünkü bu durum 

(18 puan) tarafından

Valahi bilmiyorum şuphelendim bnde takip edim dedim baktım ayni

(332 puan) tarafından

Tanıyor mu arkadaşın eşini sosyal medyada falan takip ediyor mu

(18 puan) tarafından

Akrabamız 

0 oy
(15,940 puan) tarafından

Buna bakmaya ne ittii seni başka biseyden şüphe etmiş olmalisinki aklına gelip kontrol ediyorsun bilemedim şimdi 🙄 🙄 

(18 puan) tarafından

Şüphelendim bakım takip edim dedim evt aynu anda girip çıkıyorlar iki üç gündür bakiyom aynı şupehenmede yanlismiyim acaba 

(332 puan) tarafından

Bence doğru benimde arkadaşlarım vardı aynı anda girerlerdi bir gozetle bakalım bir süre 

(18 puan) tarafından

Kız 4 gündür gözetliyorum aynı kızlar eski mesajları geri yükleme nasıl olur acaba onu yapsam mesajları görebilir miyim acaba

(8,431 puan) tarafından

Eşin eve gelmiyormu hiç telefonuna bakıyo musun

(18 puan) tarafından

Bakıyorum bişe yok çocuklara alın telefonu diyom hemen alıp bakiyom

0 oy
(8,431 puan) tarafından

Whatsapp ını kendine kopyala bak takip et ama yani üzülürüm felan dersen bakma yinede

(3,642 puan) tarafından

Evet sanırım öyleydi. Bilenler yorum yapsa daha iyi bacım ❤️

(18 puan) tarafından

Ya sinir oluyorum şimdi girdim gene aynı girip çıkmışlar bune ya

(3,642 puan) tarafından

Allah Allah. Sen sakin ol. Hiçbir şey yok gibi davran. Yoksa gerçekse eğer fark ederler ve gizlerler

(8,431 puan) tarafından

Bu kadar tesadüf olurmu bilmem canım 4 gündür diyorsun ki aynı giriş saatleri bilmiyorum valla hakkında hayırlısı olsun. Benim sana dediğimi yap bakalım. 

(5,675 puan) tarafından

WhatsApp vebi indir. Orda telefon numarası isteyen kısımda varya sağ üst köşede üç çizgi var. Ona bas, cihaz bağla diyor. Cihaz bağlaya bas QR çıkacak 

Sonra eşinin telefonunu al ayarlar kısmında bağlı cihazlar yazıyor. Gir oraya kendi telefonuna ki QR okut bağlanacak. Ama yarım saat bazen bir saat içinde falan eşine bir bildirim geliyor telefon bağlandı diye ona dikkat et o gelir gelmez sil telefonundan. Onun dışında arkadaşların dediği gibi ondan önce bakma mesajlara aramalara falan 

0 oy
(127 puan) tarafından

Noldu da şüphe duyup baktınız 

(18 puan) tarafından

Bilmiyorum ki içime doğdu ve eşim hiç bu kadar uzatmazdi böyle yapmazdi

(127 puan) tarafından

Benimde başıma geldi sevgili döneminde ama benden ayrıldı aynı iş yerindeyedik  bı anda ayrıldı arkadaşımda benden uzaklaştı gibi ikisine bakıyordum hep çevrimiçi yalanladilar yemin ettiler bı kere içime şüphe düştü peşine düştüm öğrendim onun benden ayrıldıgini takip et yada esininin whatsapini kendi telefonuna yükle sürekli böylede tesadüf olmaz

0 oy
(521 puan) tarafından

Takip et biraz 

0 oy
(3,642 puan) tarafından

Neden o kızdan şüphelendin birdenbire ? Ne oldu da aklına kurt düştü. Yani gerçekte olabilir ama değilse de vebal olur iyice araştır canım 

(18 puan) tarafından

Ağzına sıçarım ikisininde 10 gündür adamla konuşmuyoruz ayrı yatıyoruz

(3,642 puan) tarafından

Okudum diğer postunu. Merak etme inşallah bir şey yoktur varsa da ortaya çıkar. Sen WhatsApp webi indir 1 güne çözersin

(18 puan) tarafından

O işteykende ben gene görebilrim demi

(8,431 puan) tarafından

Evet hep görebilirsin sıkıntı olmaz. 

(1,720 puan) tarafından

Evet işteyken de görebiliyorsun. Benim eşim bazen telefonu şarjdayken laptoptan bağlanır ve çıkmayı unutur. Sabah laptoptan görebiliyorum böyle durumlarda. 

0 oy
(2,587 puan) tarafından

Neyden şüphelendin?? 

0 oy
(88 puan) tarafından

Diğer postunda eşim makarna yaptım üst üste iki gün diye tartıştık yazmıştın canım demek ki sorun makarna pişirmen değil bahane arıyor çok üzüldüm 

0 oy
(407 puan) tarafından

Watsap wepi yüklendikten sonra bizede Bilgi ver cnm merk ederim sen isteykenede görebilirsin ama ondn önce açma ztn öyle birşey varsa baglandigin icjn komple mesajlasmalaei vs goreceksn bir günde konusmamazlik yapmz cnm insan yapan insan 

(18 puan) tarafından

Tam olur o anlamaz demi akredokdmu okutucam

0 oy
(66 puan) tarafından

Wp kendinde aç canım baya birseyler vardı bunun için ama bana göre en kolayı kendi wp ini sil eşinin karekodunu aç kendi telefonundan wp uygulamasına girip cihaz bağla yap eşinin karekodunu okut onun hesabı direk senin telefonunda açılacak esin bunu kolay kolay anlamaz da anca ayarlardan bağlı cihazlara girmesi lazım  1 gün takip etsen çozersin 

(66 puan) tarafından

Birde WhatsApp Web de bildiğim kadarıyla mesaj gidiyo karşı tarafa 

(942 puan) tarafından

Watsap web kullanırken kendi hesabını kapatacak mi eşiyle iletişime geçmek zorunda kalsa nasıl olacak

(66 puan) tarafından

Ben WhatsApp Web çok bilmiyorum açıkçası bi tanıdığım kullanmıştı eşine mesaj gitmisti ama benim dediğim gibi cihaz bağla yaparsa evet kendi wp kullanamayacak ama evde tablet vs varsa ordan da yapılabilir 

0 oy
(2,730 puan) tarafından

Canm simdi diger postunu okudum.yano eger suphen varsa bence whatsap takip programi indirip bakabikirsn sofresi falan yoksa bagla kendjne.yanj simdi seni o supheye ne itti bilmiyorm ama banada supheci geldi.acaba o arkadsn evlimj bekarmj 

(18 puan) tarafından

Evli oda cocukalrai var  vatsap nasıl takip edicem

(2,730 puan) tarafından

Yukarda yazmislar canm simdj gordum whatsp vep yukle herseyi gorursn.insallah ki dusundgn gibi olmaz canm.

(18 puan) tarafından

İnsalalh kızlar dua edin karekod bagliycam değilmi 

0 oy
(1,980 puan) tarafından

Durduk yeremi suphelendin bir kadin birsey seziyorsa dogrudur biraz daha takip et aksam esin evdeykende takip et karsi taraf yine cok sık çevrimiçi oluyormu  

(18 puan) tarafından

Öyle yapcam 😭😭

(1,980 puan) tarafından

Korktugun dusundugun gibi degildir umarım 

0 oy
(2,266 puan) tarafından

Ne oldu da içine bu kurt düştü. Durduk yere olmamıştır. Imali bir konuşma yada bakış seni ne rahatsız etti de kontrole başladın. 

önce (127 puan) tarafından

Bu zamanda kimseye guvenmiceksin kızı evine cagiracan yada sen gideceksin bakacaksın eşin whatsapa giriyor mu yine zaten kız yanında onada bakarsın o zaman 

Varsa böyle bişe insallh çıkar ortaya Rabbim 3 evladım var ne ypcam bilmiyorum 

Kimsenin yaptığı yanına kalmaz merak etme dediğim gibi kızla yan yana gel eşini ve onu takip et bakim

İnsalalh öyle yapcam hal hareketlerini endişelerini vatsabi hepsini gözüme alcam

Başka yapacak bişe yok çünkü direk eşine veya onada bişe diyemezsin kanıtın olmadan 

0 oy
(407 puan) tarafından

Ne yaptın cnm hala aynımı aynı anda girip çıkmalari hiç kimseye hiçbir şeyini anlatma arkdsina ailene kuzenelrine anlatiklarin yarın birgün önüne dökülür hiç beklemediğin anda tecrübeyle sabit 

(18 puan) tarafından

Kız vatsapp yaptım olmadı eşim anlamış galiba iptal etmiş kendi telinde bide bugun mesaj atmış bişe lazimmi alımmi falan barıştık yani ama çevrim içileri gene aynı aralarında iki daka falan oluyor 

0 oy
(166 puan) tarafından

Kesin bisey var bu kadar tesadüf olamaz bi arkadaşımın kocasıda evine girip çıktığı komşusuyla konuşuyorlarmış

(18 puan) tarafından

Kız eşimle bugün barıştık mesaj atmış bna hayret ekmk kaç tane alım falan dedi bişe lazimmi dedi yok dedim ama çevrimiçileri hala aynı grip çıkıyorlar 

0 oy
(113 puan) tarafından

Şuan bende hamileyim ve aynı durumdayım ama eminim öyle birdey olmadığına o yüzden destek alacağım mesela duan wc de telefonla saatlerdir gelmiyor ama huy rahatsız olduğum halde tekrar yapıyor eğer birsey yapıyorsa zaten önünüze gelecektir çok fazla kurcamalayin bence eşinizle aranız bozulur öyle birseyy yoksa bile 

Bnde üzülüyorum  ama elimde değil dilimi tutamadim öyle bişe olursa seni öldürüm dedim o asla öyle bişe yapmam sana dedi ne blim ya

önce (113 puan) tarafından

Benimde babamdan dolayı travmalarim var birde şuan hamileyim çok kötü zamanlardan geçiyorum o kadar üzülüyorum ki vesveselerden eşime çok güveniyorum kalbim çok emin ama beynim konuşuyor işte bak sende uyuyamıyorsun bende Allahim gönlümüze ferahlık versin başka birsey yapamıyorum 

He vala amin aklımdan çıkmıyor ya varsa ya eşim boyke bise yaparsa bana Rabbim yardım etsin inşallah bize kimsenin yuvası bozulmasin bozanlarida Rabbim beter etsin insalh 

önce (113 puan) tarafından

Amin bugün bende öyle dedim lütfen yuvamızi bozma kıyma diye korkuyorum bende anksiyete var ondan kaynaklı destek alacağım randevu aldım ama bis yerde yapmıyorum telefona banyoya telefonla gitmek sorun bence :(

önce (44 puan) tarafından

İnşallah yoktur canm 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 262 göst.
0 oy
14 cevap 231 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eyvallah (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 448 göst.
10 Mart 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cennet_meleyim (40 puan) tarafından soruldu

412,318 soru

12,411,798 cevap

44,877 kullanıcı

Kategoriler

...