+1 oy
57 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (953 puan) tarafından

Kızlar merhabalar agrafli korse almak istiyorum ama içi naylonn olup beni terletmesin istiyorum.Alip kullanan memnun kalan varmı? Normal şort korsem vardı ama bunu kullanmak istiyorum daha da küçültsun istiyorum abiye falan giyerken .160 boy 68 kiloyum bel kismim 85 cm kusur .böyle esnek kumaşı olan aldığınız ve linkini atacağınız bir korse var mı çok yardımcı olursaniz çok sevinirim

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,913 puan) tarafından

image

Bunu kullanıyorum terletiyor ama iş de görüyor

önce (953 puan) tarafından

Yani böyle abiye altına giyilse de terletiyor mu dışarı teri veriyor mu? Ben karın ve alt göbek sıkılsın istiyorum 

önce (1,913 puan) tarafından

Dısarı ter çıkarmıyor ama biraz terletiyor rahatsız olurum dersen termal olarak almamanı tavsiye ederim

-Reklam-
0 oy
önce (57 puan) tarafından

Ben de korse sipariş verdim iki tane böyle dusunuyordum sonra dan şort korse aldım 

Şort olan var kalçada basen de baya sıkıyor ama göbek kısmı tam istediğim gibi olmuyor bu dereceli diye bunu düşündüm 

0 oy
önce (2,292 puan) tarafından

Valla bundan yıllar önce aldım bir kere ancak kullandım iç organlarım birbirine yapıştı sandım aşırı rahatsızdı yaa takabilenlere bravoooo gerçekten 🥳🤩

Sadece özel gün ve düğünlerde:) Yoksa ben de pek rahat etmiyorum 

önce (2,292 puan) tarafından

Bende düğünde taktım rahat oynayamadım ahaha 🤸🏻‍♀️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 181 göst.
0 oy
9 cevap 275 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Srnyyy (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
16 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde asenai (2 puan) tarafından soruldu

411,702 soru

12,393,947 cevap

44,027 kullanıcı

Kategoriler

...