+2 oy
395 göst.
Moda kategorisinde (416 puan) tarafından

Abisinin o evden gitmesini istyr Allah akıl fikir versin sebebi nedir dyr ama saçma sapan şeyler öne sürüyor ben kiyamazdm abim güvende olsn bir yere gitmesn huzurlu olsn diye ama rezil Bir kız yaa

10 Cevaplar

+1 oy
(524 puan) tarafından

Bende şuanda izliyorum şu kız kadar merhametsiz vicdansız biri olamaz yani sakat birinden nasıl bu kadar nefret edilebilir bahaneler üretiyor ne istiyor gitsin o zaman yolun yolcusu olsun o.... olur çıkar.. 

(416 puan) tarafından

O kadar sinirlendim ki çeker giderdim eve ne b.ok yiyorsa yesin ne biçim bir kız Allah merhamet vicdan versin abisi pırıl pırıl ne kadar efendi aklı başında dyr hep bana karşı böyle dyr 

-Reklam-
+1 oy
(2,739 puan) tarafından

Simariklik net.ve kiskaniyor bariz belli.dile getiremiyor sadece hareketleriyle belli ediyor.yani hep bencilik bu cok degisik bi karakter ve bana kalirsa uzak durulcak bi insan

(416 puan) tarafından
+1

Kıskançlıktan böyle daha çok sevilyr abisi hazmedemyr gitsin dyr madem rahatsız defolsn gitsin birdecok sevgiden bunaldm dyr evire çevire dovesim geldi çok fena bir kız şeytan gibi

+1 oy
(1,830 puan) tarafından

Arkadaslar kınamayalım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın o kızın psikolojik sorunları var besbelli yoksa insan engelli bir abinin gitmesini istermi Allâh akıl fikir versin onun tek istedigi ailesi başında olmasın rahat rahat fingirdemek nerde sabah orda akşam baksanıza 19 yaşındaymış hamilelikten şüpehelenmiş falan Allah'ım akıl fikir versin ıslah eylesin anasına babasına sabır versin çok zor bir imtihan

+1 oy
(29,519 puan) tarafından

Esra Erol dakiler çok yapmacık geliyor tesadüfen denk geldim izleyen biriyle çok saçma ya

+1 oy
(3,096 puan) tarafından

***** o kız harbi abisiyle yengesini kıskanıyor şizofren ya abiside yazık sakat bırakda otursun evde gö önünde olsun başka yerde zorlanır belki vicdan 0

0 oy
(7,336 puan) tarafından

Annesini bu şekilde savunmaya çalışıyor o kadının olduğu ev vs demişler zamanında kızda annesine yapılanı ve ayrımcılığı hazmedemiyor belliki ha uslübu yanlış mı evet çok ama sadece şımarıklık gibi gelmiyor bana 

0 oy
(143 puan) tarafından

Esra erol neden onu ayırıyor bende onu anlamadım yok çalışması lazım falan dedi 

0 oy
(8,431 puan) tarafından

O abisi zaten üveymis galiba tam olarak bende anlamadım mevzuyu

0 oy
(20,350 puan) tarafından

Kızın kıskançlıktan içi kaynıyor. Ailesine çok üzüldüm. Belki haklı olduğu taraflar varsa da çok haksız sevimsiz gösterdi kendini. Abisi de yaptıklarını çalışmalarını anlatırken dayanamadı. Çıkıp gitti. Habille kabil geldi aklıma 

0 oy
(52,056 puan) tarafından

esra erolu hic izlemiyorum

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 939 göst.
14 Aralık 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 244 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mifamilia (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 388 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 832 göst.
4 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde -HoneySeptember- (10,547 puan) tarafından soruldu

412,379 soru

12,414,331 cevap

44,959 kullanıcı

Kategoriler

...