Komşum eğer postu okuyorsan telefonum bozuldu numaran silindi ulaşamıyorum sana çat kapı gelemiyorum da eşin olur yada evde olmazsın diye buraya yazmak geldi aklıma kusura bakmayın hanımlar sizde o kendini biliyor 💝🤣🤦
Yorumların hepsine cevap veremedim birincisi neden dikkat çekeyim ikincisi buraya uzun zamandır girmiyordu bir umut girer de görür belki dedim WhatsApp durumu falan hiç aklıma gelmedi yalan yok evine iki üç kez gittim her seferindede alt demir kapı aç diye aradım açtı, zili kaç bilmiyorum bile iki minnak bebeğim var gidersem de yoksa falan diye gitmedim o yazar belki dedim ama bir kaç gün daha beklicem olmadı gidicem ♥️🤩🤦
Kız sen miydin komşu 😄
Evet🙈🙈🙈
Ah canım komşum kimsenin dediğini umursamıyorum post açtığım zaman aktiftin burdan ulaşamasam da neyseki gerçek bağımız varmış ki yine kopmadık 😍🤭🤭
Aşko geri gelmene sevindim buraya ☺️
Elhamdulillah canııım beniimm 😍😘😘
Kullanıcı adını bilmiyor musun ozelden yazsana 😊
Aynen öyle dikkat çekmek için acılmıs post gibi olmuş.
🤷🏻♀️😊
Özeli kapalıdır belki
🤔
Olabilir 😊
Komşu çık ortaya komşun seni arıyo
Kız valla arıyorum numaralar silindi kendisi de hayırsız çıktı bir yazmadı WhatsApp dan 🤦😃
Sen watsapp ın profilinde yaz numaralar silindi muhakkak fark eder sana dönüş yapar
Yani gidip gorussen daha mantıklı değil mi eşi evde olsa da kapıdan konuşursun yani
Eşi olursa kusura bakmayın rahatsız ettim dersin Ayşe Fatmaya gorusecektim numarasi silindi dersin evde değillerse zaten kapıyı açmazlar buraya yazınca bildirim gitmiyor dumanla haberleşmek buradan haberleşmekten daha kolaydır 😊
Hahahah çok mantıklı 🤣özel diye bir şey de var ama ;)
Kaybolan yıllarımı da bulabilir miyiz 😅
Etiketle kaybolan yıllarını kim bilir belki o seni bulur😃
@kaybolanyıllarım bul beni 😅🤣
😂😂ses seda yok
Özeline yazmak, ❌
Post açmak ✅
😂😂
Yaaa hafsa 😁
😂😂Canım
Ee kapısına git kız nolacak arayamadim telefon bozuldu de
Eşi ne zaman evde belli olmuyor o yüzden cekiniyorum canım
Kapisini vur sende kusura bakma numaran silindi ulasamiyorum Sana de bisi olmaz bence ne olucak ki
Hu huuu komşu komşun geldiiiii giiii 🤣sen nerdedir
Senmiydin kız komşusu:))
Hoşgelmişssennn komşiiiii 🤣
Numaraların silindiğine dair WhatsApp profil resmine yazı yaz herkese açık yap zaten görürse yazar 😉
Ayy durumdan kastım profil yaa 🤣🤣 profiline yazacak numaralar silindi bana yazın diye ve herkese açık yapacak profilini 😂
Haaaa tamam şimdi oldu 😂😂 Deli seni bende gidip ayarları kurcaladım ben mi yanlış biliyorum diye
Ahahahha kıyamam yaa 😘🤸🏻♀️🤣
Uygulamaya sık giren biriyse etiketlesin direk bulur postu
Sayın komşu aranıyorsunuz 😂😂😂
Hahaha özeli kapalı bari etiket yapsaydın kıza bildirim gitseydi :)😂😂
Belki benim adım gibi etiket te yapılmıyor 😂😂😂😂
Hakkat nasıl kalp kabul etti senin:)))
5 yıl önce kabul oluyordu 😂
Bende hiç değiştirmedim artık 😂😂😂
Çok iyi valla💙😂
Nickla etiketle direk postuna ışınlanır
Yıl olmuş 2025 🤨
Gazeteye ilan ver bence