+2 oy
435 göst.
önce Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

Çok kötü durumdayım kaç gündür uykusuzum moralim bozuk canım sıkkın içimde sıkıntı bitmiyor nasıl böyle hataya düştüm bilmiyorum en yakınimdan biri önerdi merakim belki elime üç beş kuruş gelir diye sanal oyunlar yüzünden hem borçlu kaldım hemde zorda şuan işin içinden nasıl çıkacam bilmiyorum kredi kartımin borcu üstüne bide çevredeki borçlar 10 bin TL eşim duyarsa kıyamet koparır ve haklida Bir daha asla güvenmez ve maddi konuda asla bende birşey bırakmaz ondan gizli altın bile sattım yüzüğümü kayboldu bahanesiyle sattım vicdan azabı çekiyorum şimdi bu borçları nasıl kapatacam en önemlisi nereden getirecem eşime anlatmaya kalksam direk aileme söyleer ve en ufak birşeyde hemen konuşur lafını yapar ve asla da ödemez lütfen kimse beni kınamasın yaptığım çok yanlış ve kötü biliyorum ama bu işin içinden nasıl çıkarım bana akıl verin yoksa gerçekten akıl sağlığım gidecek :( :( :( 

22 Cevaplar

+3 oy
önce (3,649 puan) tarafından

Kusura bakma ama Eline fazla para geçse ne olacak haram sonuçta gelirin yok eşine mecbur söyleyeceksin kenarda altın varsa bozdur sonra yapabilirsen yerine koyarsın 

önce (36 puan) tarafından

Altın var ama eşim anlarsa daha kötü olur benden habersiz ne için sattın diye yaptığımın yanlış olduğunu bende farkındayım ama işte hataya düştüm

önce (3,649 puan) tarafından

Kendine ait eşinden habersiz altın olsa iyi olurdu başka çaren yok söylemek zorundasın o zaman

-Reklam-
+2 oy
önce (699 puan) tarafından

Çok saçma bisey yapmissin ama çalışmıyorsun anladığım kadarıyla yani esine anlatmaya mecbursun başka türlü odenmez

Hem saçma hemde kötü yaptığım farkındayım zaten başka çarem kalmazsa anlatacam 

+2 oy
önce (4,392 puan) tarafından

Kafaya takma takınca duzelmiycek. Eline para geçtikçe ufak ufak ödersin tek bir yere borçlanma şansın varsa öyle yap

Ayy keşke o kadar kolay olsaydı inanın sıkıntıdan kaç gündür kalbim ağrıyor bunalıma girdim çok pişmanım ama ne yaparsanız zamanı geriye alma şansımız yok bir daha asla öyle şeyler yapmayacagim dersimi aldım ama işte o borçlar üstümde bir yük gibi :((

Seni en iyi ben anlarım sebebini sorma :) eşine söyle eğer çalışmıyorsan bir kere yersin fırçayı ya da bir kaç ay ama en azından dertten kurtulursun 

Keşke sadece fırça yesem razı olurdum ama ödemez üstüne bide kötü biri ilan eder beni en ufak birşeyde hemen konuşur 

Ağla knk çok pişmanım filan diye 

+2 oy
önce (1,549 puan) tarafından

Kocana anlat ne kadar asla oynamayacagim desen de eline gecen 2 kuruşu da kumar oynayip borç kapatirim belki diye eline geçeni de kaybedeceksin baska cozum yok bir kere bulasinca devami geliyor 

Evet resmen bağımlılık yapıyor o yüzden bu durumdayim ya :((( ama dersimi aldım bir daha asla zaten sildim herşeyi 

önce (1,549 puan) tarafından

Böyle bir durumda yuvan yikilacak seviyeye gelecekse eşinden 10 bin iste yakin biri borç istiyor diye sonra ufak ufak biriktirir eşine verirsin geri verdiler diye

Aklıma geldi aslında ama çok cimri ya adamdan canını iste ama parasını isteme 😢

+2 oy
önce (1,644 puan) tarafından

Acilen bir ise girmek disnda çare yok

Benim hayatta ki en büyük destekçimdi sığındığım tek limanim yaşama sevincimdi zaten o bittikten sonra bir daha asla iyi olmadim 😢😢😢

Çok uzuldum başınız sagolsun 

Çok sağolun 

Diğer yorumları okudum daha cok uzuldum keşke böyle bir ese sahipken hiç bu işlere girmeseydiniz sizin ise girmekten başka çareniz bence yok baci kardeş olur kaynana gorumce olur 1 ay bile çalışsanız bayağı toparlarsiniz.

Eşimin ailesiyle görüşmüyorum Allah büyük inşallah bir çözüm yolu bulurum 😢

+2 oy
önce (1,783 puan) tarafından

Onun adı sanal oyun değil KUMAR o işlere girenlere allah akıl fikir versin böyle şeylerden kim zengin olmuş ki haydan gelen huya gider derler arkadaşımın eşi o şeker oyununu oynamış oynamış etrafa bir borçlanmış tam 6 milyon altındaki son model araba sıfır daire evleri hepsi gitmiş ve kaynanasının yanına taşınmak zorunda kaldılar 2 çocukla ortada kalacaklardı valla Allâh akıl versin oynayanlara 

önce (1,251 puan) tarafından

O şeker oyununu çok duyuyorum ve çoğu kişi kaybediyor. Sanırım başta kazandırıyor gibi oluyor sonra bağımlısı oluyorlar. 

önce (7,775 puan) tarafından

Hangi şeker oyunu

Tabi canım başta biraz veriyor sonra bir güzel alıyor valla 

Şeker oyunu var şuan piyasada işte bir tür kumar 

+1 oy
önce (7,196 puan) tarafından

Çalışmıyorsan kendi gelirin yoksa kocana anlatmaktan başkada çaren yok canım er yada geç nasılsa öğrenecek 

Elimden geldikce kendim ödemeye çalışacam yapamazsamda mecbur anlatacam bana çare de olmaz üstüne bide en ufak birşeyde başıma kakalar lafını yapar beni kötü ilan eder 

önce (7,196 puan) tarafından

E yaptığın büyük hata ki zaten farkındasın ama yalanlar sarpa sararsa işin dahada zorlaşır bak yüzük satmakla başlamışsın bile işin başında anlat kurtul derim 

Yaptığımin hata ve kötü birşey olduğunun farkındayım zaten inşallah işin icinden çıkarım 

+1 oy
önce (889 puan) tarafından

Abin eşin dostun yokmu güveneceğin biri ona anlat borç iste yavaş yavaş öde sonra

+1 oy
önce (1,080 puan) tarafından

Para hırsı böyle oluyor işte o en yakının da kime artık en yakının olmasın mecbur soyle hala kocam artık para vermez derdindesin sen dua et para hırsı seni daha da batağa atmasın uzar bu konu kocana şöyle Allah görüyor o afetemz yazık günah adam sana guvenmis bari yaln dolan söyleme ytack yerin olmz 

+1 oy
önce (2,221 puan) tarafından

Eşin ödemezse hiç söyleme . Küçük çocuğunda yoksa gündüzleri eşin evde yokken merdiven silmeye filan git para kazan borcunu öde . Başka da bir şey gelmedi aklıma. 

+1 oy
önce (1,251 puan) tarafından

Bir arkadaşım borç istiyor de . O şekilde verirse al ya da borç altin istiyor diyip bozdur. Bir arkadaşınla anlaşman lazım önce. 

+1 oy
önce (18,561 puan) tarafından

Bir şey demeden çıkıyorum posttan. Haram para iyi ki gelmemiş ondan huzur gelmezdi önce aklını başına topla sonra da o tavsiyeyi veren kişiyi bir daha dinleme. 

+1 oy
önce (5,232 puan) tarafından

Akıl sağlığın gitsin gitmeli bence erkekler oynadığı zmn nasıl saydiriyoruz bence bu kadın içinde geçerli 

+1 oy
önce (14,531 puan) tarafından

Kinanacak bişey yok bu bı batak yani,kaybettikce kazanırım yerine koyarım diye tekrar oynatıyor..

Allah vermesin yarabbim çok da zor toparlamak.

Umarım kimsenin haberi olmadan halledersin 

+1 oy
önce (758 puan) tarafından

Ailen falan yok mu ?

+1 oy
önce (943 puan) tarafından

Haberlerde çıkmıştı kadının bir kumar oynamış epey de borçlu eve hırsız girmiş süsü verip altınlarını satmış daha sonra polisler çözmüştü olayı korkusundan kocasına söyleyemediği için eve hırsız girdi rolü yapmıştı Allah kimseyi şaşırtmasın bir daha öyle bir şeye kalkışma eşinden de gizleme hiçbir şey gizli kalmaz

+1 oy
önce (414 puan) tarafından

Kınamak dehıkde bacım evıne haramı nasıl bulastırırsın be 

+1 oy
önce (613 puan) tarafından

Bian postu ben açtım şandim Arkadaşlarınla güne girip odeyebilirsin gram altın veya parasına böylelikle eşinde duymaz ama bırak ben bıraktım -15 bin borcum var çeyrek ltin gününe girdim Mart'ta hepsini ödeyip kurtulcam gerçekten bu sanal kumar çok kötü bişey kimse bulaşmasın 

+1 oy
önce (10,405 puan) tarafından

Erkekler yapınca boşan diyoruz kocan da seni boşamaya kalksa vallahi haksız sayılmaz. Şu devirde ne günlere kaldık

0 oy
önce (250 puan) tarafından

Kusura bakma ablacım  Merak iyi değildir valla baştan beri düşünecektin 10 bin çok değil az bişi eşini anlatırsan Borcunu ödesin ama odemes diyorsan Sen girip çalışıp kapatacaksin başka çare yok ve Allah yardımcısi olsun şimdiden 🙏

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 604 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde creazygirl34 (3,125 puan) tarafından soruldu
+2 oy
105 cevap 1,786 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.