0 oy
758 göst.
önce Diğer kategorisinde (895 puan) tarafından

Bugün doktora gittik herkes doktorun kapısının orda bekliyordu bende bekledim kapısına az daha yakındı odadan çıkınca beni gördü " burda niye bekliyorsunuz az ilerde sandalyelerin olduğu yerde bekleyin çağırıyoruz" dedi .bende gittim orda bekledim sonra çıktı hastaları saydı saydı kimse yok bir daha geldi ben tek orda oturuyorum hocam ben varım dedim beni alın dedim yine bağırdı sen kendini çok kurnaz sanıyorsun dedi gitti velhasıl en son beni aldı eşimde geldi iceri senin bu eşin beni bugün çıldırttı dedi estağfurullah dedim sadece kapıda bekledim dedim güldü bu defada.Kan ver gel öğleden sonra 3 te dedi bende 3ü baya geçiyordu geldim kapıdaki sekretere sonuç için giriş yapmam gerekiyormu dedim (genelde öyle oluyor) yok dedi. doktora söyle adını yazacak çağıracak dedi. bende bekledim bir hasta çıkınca girip söyliyeyim derken beni görünce sen dedi bugün hep böyle yaptın azcık beklemiyorsun ama nasıl bağırıyor  hocam dedim sonuç için gelmiştim sekreter dedi doktora söyle  adını yazsın isim yazmıyorum çağırıyorum dedi hocam dedim geç geldim belki çağırdınız ben duymadım bide benim burda olduğumu bilmeden  nasıl çağırırsınız bilemedim  dedim .Bana söylediği şu" sen neden bu kadar streslisin bu çocuğu istemiyormusun" dedi.hiçbişey demedim çok zoruma gitti ilaçlarımı yazdı asansörle indim tekrar yukarı çıktım tekrar indim tekrar çıktım kızımda elimi tutmuştu anne neden inip çıkıyoruz dedi dengem gitti bian nereye inip çıktığımı bilemedim bilinç kapandı o kadar üzüldümki gözüm dolu ağlamak istiyorum ağlamamak için zor tutuyordum eve geldiğimden beri ağlıyorum🥹

29 Cevaplar

0 oy
önce (895 puan) tarafından

En İyi Cevap

Anne olmak çok zor başka biri olsa bunları dese asla hazmedemem  .Gebeliğim riskli bu doktor bu konuda prof.doktorumun sevkiyle geldim .Aşağılandım,hakarete uğradım ,insanların içinde rencide edildim özellikle kızımın yanında yetmedi çocuğu istememekle suçlandım gıkım çıkmadı yeterki tedavimi olayım dedim belkide hamilelikten dolayı aşırı duygusalım  bunları yazarken bile zor yazıyorum

önce (6,290 puan) tarafından
+1

sikayet etsene su dnglagi. okumusta adam olamamis ne hakla yani. ondan baska doktormu yok . doktoruna dersin insan gibi kuamele etmiyordu sagilsun bizi hyvn zannediyor. kendisini baytar zannediyordu. tam sikaye etmelik ne hakla yani. salla basi al maasi bide. babasinin hayrina bakio sanki hastalara. devlet hastanesi heralde boyle densizlik yapdigina gore. baska dr vardir illaki konusunda iyi olan bi bu hint kumasi degildir ben olsam sikayet eder o ada gtmem

-Reklam-
+3 oy
önce (365 puan) tarafından

Ben olsam şikayet ederim 

ben Allaha şikayet ettim 🥹

+2 oy
önce (4,515 puan) tarafından

O doktora bir daha gitmem

gebeliğim riskli doktorum üniverstedeki profa sevketti iyi dedi mecbur geldim başka yok bi o var dedi 

önce (4,515 puan) tarafından

Hadii ya kötü bir anına denk gelmişsindir canım üzülme değmez. Şikayet edebilirsin 

+1 oy
önce (12,822 puan) tarafından

Yavrum orda cevabını verseydin ya niye bişey demedin 

Hocam ben değilde siz streslisiniz sanırım ben sesimi çıkarmadıkça bana yükleniyorusnuz neden bunu yapıyorsunuz diye sorsaydın 

çıkaramadım insanlar çok merhametsiz😔

+1 oy
önce (1,135 puan) tarafından

Bir dah gitme ezik bir insan doktor olunca böyle olur kendini ezikligini insanları ezmekle kamufle ediyorlar 

Asla normal biri değildi dünyadaki hiç bir anne sen bu çocuğu istemiyorsun lafını haketmiyor 😔

0 oy
önce (2,747 puan) tarafından

Bence doktorun hayatında istemediği biseyler var psikolojisi bozulmuş 

bencede asla normal bir insan değil üstelik oda kadın .kadın kadının halinden anlar azda olsa bence 

0 oy
önce (64 puan) tarafından

Sıkma hiç canını başka doktora git canım kendini üzdüğüne değmez keşke bir kaç lafta sen deseydin 

gebeliğim riskli doktorum sevketti profosor diye bende gittim sesim çıkmadı dedim tedavi etsin ilacımı yazsın başka bisey istemedim

önce (64 puan) tarafından

Insallah bir dahaki gittiğin de bu şekilde davranmaz birsuru hastayla uğraşıyorlar ters bi anına gelmisindir belki iyi bir doktor çok kıymetli isini güzel yapsın yeter 

0 oy
önce (20,298 puan) tarafından

Seninle uğraşmış resmen. Sen neden bu kadar sakin kaldın dostum. Ağlama değmez. Dengesiz insan için. Doktorların bir çoğunda egoistlik var 

gebeliğim riskli tansiyon sorunum var ciddi derecede bu doktor iyi bu konuda prof.başka doktorun sevketmesiyle geldim anne olunca bebeğim iyi olsunda sesimi çıkaramadım  çok zoruma gitti

önce (20,298 puan) tarafından

Boşver o zaman söyle en azından üzüldüğünü bilsin. 

0 oy
önce (7,264 puan) tarafından

Heryere şikayet eder birdahada gitmezdim Dr olabilir ama kimseye böyle davranmaya hakkı yok kim oluyor o ya ukala sonradan görme

Allaha şikayet ediyorum 😔

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Seninle bu tarz konusmasi cok yanlis o doktor sende hastasin sana bakmak zorunda.Heleki bir kadinsin ve hamilesin.

kendide kadın belki de bir anne nasıl der sen istemiyorsun bu çocuğu ölsem kimseye böyle bir laf demem 

0 oy
önce (1,719 puan) tarafından

Hemen oradan çıkıp hasta haklarına gitseydin 

0 oy
önce (956 puan) tarafından

Onların işi de kolay değil doğru ama yaptığı çok yanlış bir şey gerçekten. Keşke sende deseydin hocam ben değil ama siz stresli gibisiniz , karşınızda hamile biri var ona göre biraz kibar davranmalisiniz . 

önce (290 puan) tarafından

İnsan olmayı öğrensin önce işi kolay değilse 

önce (956 puan) tarafından
+1

İnsan olmayı kendisi öğrenemediyse bizden öğrenecek değil ! Yaptığını doğru bulmuyorum zaten 

0 oy
önce (915 puan) tarafından

İnsanlık okumayla olmuyor işte

0 oy
önce (2,325 puan) tarafından

Diploma insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik baki kalır.

Canını sıkma haram zıkkım olsun böylelerinin aldığı para sanki biz zorla o bölümü oku doktor ol dedik kendilerini bir halt sanıyorlar son zamanlarda zıvanadan çıkmış durumdalar..

0 oy
önce (1,285 puan) tarafından

Bnde.lohusayim bu donemde en cok eşim bni üzdü hakkımı helal etmiyorum 

0 oy
önce (1,011 puan) tarafından

Onun sana yaptığı haksızlığa gerekli tepkiyi veremediğin için içinde kalmış.. hiç üzülme..o kendi egosunda boğulsun..aslında böyle durumlarda insan kendini yetersiz hissediyor..bi de seni çocuğundan vurmaya kalkmış ne kadar merhametsizmis..cok yazık 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Devlet hastanesindeki doktor yapmıştır bunu kesin özelde asla olmaz

0 oy
önce (2,905 puan) tarafından

Doktor iyi değil çok belli. Aşırı gergin ve işini tiksinerek yapıyor. 

Fakat sen de böyle insanlara prim vermemelisin. Doktor ne kadar netse sen ondan daha net olmalısın. Sen sana sahip çıkmazsan kimse çıkmaz. Sen seni savunmazsan kimse savunmaz. Susmaya çok alışmışsın. Ben daha o dakika binadan çıkmadan şikayetimi yazardım CİMERe.

0 oy
önce (2,375 puan) tarafından

Bacım Allah'a şikayet etmeye gerek yok,o kalbinin durumundan haberdar. Sen kendini savunmamışsın ki.. Kadına agzının payını vermemişsin. Deseydin ya asıl siz çok stresli gözüküyorsunuz,yoksa bu işi sevmiyormusunuz diye. Yada bi resmi kuruma şikayet etseydin. Bu şekilde gidersen seni daha çok kırarlar. Sanırım bu karakterin,hamiilelik vs değil

0 oy
önce (18,714 puan) tarafından

Hayırdır sizde karinizla mı kavga ettiniz ne bu öfkeniz derdim sanırım kadınsa da kocanızla mı kavga ettiniz derdim veya ben kadın doğum uzmanı diye geliyorum size psikoloji ile de mi siz ilgileniyorsunuz derdim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 375 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 961 göst.
10 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu

412,009 soru

12,403,118 cevap

44,506 kullanıcı

Kategoriler

...