0 oy
123 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Hanımlar ben 25 yaşındayım 80 kiloyum 170 te boyum  2 tane çocuğum var  Tammam kedimi bildim bileli zayıf bir insan değildim. O yüzden bende demiyorum 50  kilo olim ama en azından 70 kilo olsam iyi olur ama yapamıyorum

Sabahları  bitki çayları bol şu  kahveler  gün içinde bol şu ve egzersiz yapıyıruö akşam 7 gibi kendime diyet tabakları hazırlıyıp yiyorum doyuyorumda  buraya kadar sorun yok 

Ama eşim geç geliyor. Bu saat oldu daha işten gelmedi herzamn bu saatlere kalıyor akşam yemeği onunla yemicem diyorum dayanamıyorum  çoçuklar falan Sofya'nın üstüne gidiyor onlara yediğim derken bi bakıyırum 1 lokma 2 lokma derken   kendimi yerken buluyorım nasıl çozücem bu sorunu

8 Cevaplar

0 oy
önce (4,419 puan) tarafından

Tarçınlı süt iç yemezsin 🤣 bende diyettim bu saatte tarçınlı süt iciyorum acikmiyorum hemde tatlı isteğim olmuyor 

önce (24 puan) tarafından

BBugun geçti artık ama yarın mutlaka denicem Indaşalh

önce (51 puan) tarafından

süt ödem yapar diyette asla süt ve çay içmem

Bana diyetsiyenim verdii yarım yağlı içiyorum 🥺🥺

önce (1,660 puan) tarafından

Sütte seker var bir de tarçınlı sut çok şaşırdım hadi yogurt olsa neyse 

Bilemedim şimdi ki ay ortasında gideceğim o zaman sorucam. 

-Reklam-
0 oy
önce (51 puan) tarafından

bir daha ekstra akşam yemeği yeme 7 zaten geç sen bir de tekrardan yeme geri kalan her şeyi yapıyormuşsun zaten akşam esktra yemezsen gider 

Ya işte güb içinde çok iyi ilerliyorum birde   eşim geldiğinde sü nefsime hakim olsam valla 1 ayda veririm

0 oy

Onlarla otururken eline 1 tane salatalık al aysberg diyet yaparken çok iyi oluyor onu atistir. 2 tane kuru kayısı ye yavas yavas. 

Çoçuklar biri 3 yaşında diğeri 1 yaşında  sofrayı gördüklerinde sanki tüm gün aç kalmışlar gibi saldırıyorlar döküyorlar yemek istiyorlar bende ikisine verirken bir bakıyorum dayanamayıp bende yiyorum sınra pişman oluyorum 

O oda da durmayın eşiniz yesin mutfakta gelsin çocuklarla o ilgilensin ya da

0 oy
önce (6,234 puan) tarafından

yemicen . benim esimin de yemekle arasi yok kilo sorunuda yok kafasina eser 11 de kizartma yer falan . az bi dinlenim oyle yerim der saat 10 olu aksam

yemegine . onu beklesem ohoo 2500 kilo olurum. 6 da yerim ben . he cok canim isterse iki lokma atarim agzima onunkinden cokta aman aman muhim degil

oturup sofra kurmam yani tepsiyle veririm onune

Denicem Indaşalh

0 oy
önce (525 puan) tarafından

Canım bende 80 kiloydum üstelik boyum senden kısa 160 yani daha beterdi durumum kendim diyet yaparken hep bozulurdu. Taki bir diyetisyene gidene kadar hayatımda ilk defa bir diyetisyene gittim ve verdiği listeleri bozamadm hiç çünkü her öğünde foto istiyordu :D bozduğum zamanlar oldu tabi ama bi lokma yiyip kendimi durduruodm çünkü diyrtisyende tartıda belli olucağını biliyordum. Bu şekilde 4 ayda 18 kilo verdim 62 oldum şimdi 21 haftalık hamileyim 2 kilo aldım sadece diyeti bırakmama rağmen yani diceğim oki sağlıklı kilo verince geride hemen almıo sun diyetisyenler gerçekten çok iyi. Ve hiç aç kalmadm aç kalırsam ben aç kaldım diyordum gene veriodu bişeyler gece bile kefir anaans yiyip yatıodm 

0 oy
önce (18,569 puan) tarafından

Sen ben olabilir misin tek fark senden daha kısa daha yaşım fazla ve tek çocukluyum :) 

0 oy
önce (1,251 puan) tarafından

Eşin geldiğinde önce bir bardak su iç sonrada git dişlerini fırçala. Dislerini fircaladigin icin psikolojik olarak yememen gerektiğini düşünürsün belki. 

0 oy
önce (889 puan) tarafından

Anaaaa kız sen benmisin en başından sonuna beni yazmışsın tek fark ben 169 um🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
13 cevap 291 göst.
23 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.

411,457 soru