0 oy
140 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (20 puan) tarafından

hanımlar yüzümde güneş lekeleri akne  vs var nebtsptıydam geçireceğim güzellik merkezine gitmek istiyorum en iyi sonuç için hangi yöntemi önerirdiniz 

biri yosun peeling dedi ama tecrübesi bilgisi olan fikir verebilir mi 

6 Cevaplar

0 oy
önce (6,234 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

yosun cok yuzeysel soyuyor . 17 sinde randevum var benim deniz koleoglu deniz protokolu instgramdan bak istersen gecen seneki sinucumu eklim du

dogum sonrasi perisan haldeydi yizum koydum

önce (20 puan) tarafından

çok iyi ya ben kıbrıstayım burda yapılıyor mu acaba bu işlem hemen yaptırmak istiyorum 

. yosun cok yuzeysel soyuyor. bu islem deri alti da 40 gun boyunca calisiyor deri altinda gozukmeyen olusabilecek lekeleri de geciriyor. makinada oncesi sonrasi deri alti gozukmeyen lekelerim gitmis sok olmustim.

subesi yok tek sube istanbulda kartalda.  tum turkiyeden sirf bu islem icin sehirdisi gelenler bile var sirf bu islemi yaptirmak icin yani

önce (1,081 puan) tarafından

Yaa neresi ban da söyleyin lütfen 

https://www.instagram.com/denizkoleogluest?igsh=MWx4ZzVreWdzOWZudw== 

surasi canim  baya muazzam memnun kaldim iste gecen sene aralikta yaptirdim bu sene bidaha  yaptircam bana iki seans onerdiler de fiyati cok diye seneye bi seans daha yaptirirm demistim.

-Reklam-
0 oy
önce (5,250 puan) tarafından

Yüzümde ciddi güneş lekesi oluştu bu sene bioderma nın leke serumunu 

kullandım bir haftada lekeler gitti biraz pahalı ama çok etkili 

önce (232 puan) tarafından

Resim Yok cnm 

Ayyy unuttum özür dilerim hemen yüklüyorum 

Bak bu kapağında C vitamini oluyor onu içine kırıp karıştırıp öyle kullanıyorsun 

image

önce (232 puan) tarafından

Tm cnm çok sağol 😘 

Sende sağol canım. İnşallah faydasını görürsün ben gördüm tekrar almayı düşünüyorum ☺️

0 oy
önce (13,878 puan) tarafından

Üç kere yaptırdım kayboluyor muş gibiydi on gün sonra yine beliriyordu Hala benimle beraberler

0 oy
önce (467 puan) tarafından

Ben retinole başladım acnlyse. Çok dikkatli kullanılması gerekiyormuş ama. Haftada 1 ile başladım sivilcem lekem yok ama scar izi gözenek var. Bakalım çok tahriş yaşamadım henüz inşallah düzelecek.

0 oy
önce (20 puan) tarafından

Yosun peeling çöp para karbon yaptırabilirsin ama onu yaptıran iyileşen kişiler gördüm 

0 oy
önce (305 puan) tarafından

Retinaldehit birebir. Bana güven. Araştırman lazım ama çok dikkat edilmesi gereken bir asit türü. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 75 göst.
+1 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
8 cevap 96 göst.

411,449 soru

12,385,724 cevap

43,512 kullanıcı

Kategoriler

...