0 oy
218 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (95 puan) tarafından

Şimdiden çok çok özür dilerim daha bugün çok az miktarda lekelenmem oldu 1 hafta önce test yaptığımda çift çizgi çıkmıştı yerleşme kanamasından anlayan yardımcı olabilirmi 

image

image

image

Upload failed: [object Object]

11 Cevaplar

+2 oy
önce (1,159 puan) tarafından

Hayatım herkese oglumdada böyle oldu yazmışsın madem öyle  neden sordun ki âdet kanaması gibi duruyor madem oglunda da böyleydi doktora git emjn ol

-Reklam-
+1 oy
önce (2,398 puan) tarafından

Normal regl olmuşsunuz eğer test gerçekten doğruysa kimyasal gebelik olmuş olabilir yarın beta verin yerleşme bu kadar olmaz 

önce (95 puan) tarafından

İlk oglumdada bu şekilde olgum kizimdada aynı şekilde oğlum 2 gün sürdü bu kadar azdı normal regli olurken ilk gün çok geliyodu 

Buda testim 1 hafta önce yaptığım image

önce (2,398 puan) tarafından

Test pozitif evet ama tabi testte sıkıntı yoksa gebelik var gözüküyor yarın beta verin kimyasal gebelikte olabilir benimde böyle oldu bi kere doktor kimyasal gebelik dedi 

+1 oy
önce (944 puan) tarafından

Adet kanamasj bu

Daha önce hiç bu şekilde yaşamadım 

+1 oy
önce (2,102 puan) tarafından

Bu adet kanaması yerleşme ya açık pembe ya koyu kahve oluyor ve çokta gelmiyor leke GB oliyor 

Çok gelmediğini biliyorum fakat oglumdada ben bu şekilde olmuştum 2 gün sürmüştü 1 ped bile dolmamisti anlamadım şuan kafam karıştı 

0 oy
önce (14,752 puan) tarafından

Adet gibi benim çok az gelmişti ilk fotodakinden daha az 

Peceteye silmiştim ben ilk fotoda ikinci foto da ped takmıştım çok az bu şekilde oldu saat 6 da bu şekilde gelmeye başladı bölgede durdu 

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Adet kanaması bu

0 oy
önce (2,703 puan) tarafından

Bebek varsa düşük tehlikesi olabilir. Yerleşme olmasada hamilelikte herhangi bir nedenle kanamada olabilir, acil doktora gidilmeli

0 oy
önce (1,361 puan) tarafından

Bu adet yerleşme değil 

0 oy
önce (12,826 puan) tarafından

Benim kızım da da peçete deki gibi olmuştu henüz 2 haftalık gebelikte 

Peki bı sorun oldumu doktora gitmişmiydi doktor ne demişti 

önce (12,826 puan) tarafından

Planlı gebelik olduğu için 2 haftalık olduğundan emindim. Adet olmam gereken gün olmayınca test yaptım gebelik çıktı. Doktora gittiğimde 7 haftalık olmuştu. Devlet hastanelerine randevu zor buluyor biliyorsunuz. Bir sıkıntı çıkmamıştı 

0 oy
önce (414 puan) tarafından

Düşük kanaması parlak kırmızı olur. 

Düşük rıskı kanaması koyu olur sende her ikisi var kuzu. Eğer hamıleysem direk test yap ilaç falan versinler... Yerlesme bu kadar yoğun olmaz ki

Bakalım inşallah öle değildir ya 1 hafta önce test yaptığımda dakkasinda çift çizgiyi gördüm 

Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.

image

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Bu kesinlikle adet kanaması. Kaset testlere çok güvenmeyin insanı hayâl kırıklığıma uğratıyor. Benimde adetim 7 gün geçti test yapmıştım çift çizgi çıktı sizinkinden daha belirgin. Anneme söyledim 9.gün adet oldum. Şimdi yine çocuk düşünüyoruz erken hamilelik testi yapmıştım adetten 3 gün önce çift çıktı ama 2 gün sonra adet oldum. O yüzden asla güvenmiyorum o testlere

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bal bebek2019 (1 puan) tarafından soruldu

412,156 soru

12,407,607 cevap

44,680 kullanıcı

Kategoriler

...