0 oy
113 göst.
önce Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından

Kızlar Masalı kafama o kadar çok takıyorum ki artık kafayı yiycem ve zamanımız azaldi 4yas 3aylik artık sosyal iletişimin olmasını istiyorum çok çabalıyorum ama kızım asla almak istemiyor. Yaramazliga gelince aklı herşeye çalışıyor ama yapmıyor yapması gerektiğini 26ocak 2023te otizm spektrum bozukluğu tanısı aldık. İki yıldır ilerleme var ama bizim cabaladigimiz kadar kızım cabalamiyor urfadayim. Kötünün iyisi öğretmen bulduk ona gidiyor bugün şikayetçi olduğum konuları anlattım herkeste kızılcık şerbeti de ki Nursema gibi anca boyun bukuyorlar. Kızımin engelli okuluna gitmesini gerçekten istemiyorum ama öğretmeni bugün bana kendinizi sartlamayin kafaya takmayın diyor çözüm bulamıyorum bu yollardan geçenler varmı süreci nasıl yonettiniz

4 Cevaplar

0 oy
önce (14,531 puan) tarafından

Hiç bilgim yok rabbim yardimciniz olsun insallahh

önce (90 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 

-Reklam-
0 oy
önce (985 puan) tarafından

Geçen izlediğim belgesel tarzı programda bu tür otizm belirtileri olan(farklı düzeylerde) öğrencileri konu alıyordu. Kaç yıllık eğitimden sonra diğer normal okullarda kaynaştırma öğrencisi olarak gitmeye başlayanlar vardı. Demek istediğim, başlangıçta ona uygun bir eğitim ile, sonrasında diğer öğrenciler arasında başlayabilir belki de. 

önce (90 puan) tarafından

Onun için öğretmen bir kere engelli okuluna baslrsa devlet okulu almzz dedi böyle çocukları da özel okullar almaz dedi ondan sonra bu kadar kafaya takmaya başladım 

önce (985 puan) tarafından

Çok saçma ama. Aradaki farkı kapattıktan sonra neden almasınlar. Başka kişilere de danışın bence. Sadece o öğretmeni.çn dediğiyle bu kadar strese girmeyin. 

0 oy
önce (2,698 puan) tarafından

İldeki rehberlik araştırma merkezine gittin mi canım bence orda vardır bu konuda bilgi verecek birileri , hani daha sonra normal okula gidebilir mi veya gideceği yer kızınız için uyumlu mu, belki öğretmen demiş olabilir ama RAM uygun görmeyecektir

0 oy
önce (20 puan) tarafından

Canim nerden cikardin onu antepde benim komşum otizmli lydi oğluşu özel eğitime gidiyordu bu yıl Anaokulu için devlete gönderdiler 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 788 göst.
29 Nisan 2019 Diğer kategorisinde ❤❤❤Fısdığım❤❤❤ (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
11 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 438 göst.
3 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu

411,461 soru

12,385,931 cevap

43,520 kullanıcı

Kategoriler

...