0 oy
56 göst.
önce Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 14 aylık 4 ayından beri her ay hasta öksürük burun akıntısı ciğerlerine kadar iniyor 4 aydan beri her ay antibiyotik ve hava kullanıyorum doktor bağışıklığı düşük olabilir dedi ama testleri yaşına göre normal geldi başka bir doktora gittim o da yaşına göre normal değerler dedi bağışıklık güçlendirici bir şurup söyledi ve 3 ay conteir dedi hava kullan dedi 3 ay sonra kontrole çağırdı ama bebeğim bu ay gene hasta oldu burun akıntısı öksürük ve hırıltı var neden sürekli her ay hasta oluyor böyle çocuğu olan var mı lütfen yardımcı olun

3 Cevaplar

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Aşı olduğu için başka sebep arama 

önce (364 puan) tarafından

Aşılar mi hasta yapıyor?

önce (45 puan) tarafından
+1

Araştırmani tavsiye ederim uzun uzun yazamam ama benimde iki evladım var ilkine iki yaşına kadar aşılarıni yaptırdım çocuk sürekli hastaydı hergun hava veriyordum sürekli bronşit oluyordu kekelemeye başlamıştı ismini bile unutuyordu  ikinci oğlum 9 aylık maşallah Rabbim nazarlardan korusun doğduğundan beri hiç hasta olmadı resmen yaşayarak tecrübe ettim ikisi arasındaki farkı 

önce (1,087 puan) tarafından

Burda yeni mısın ☺️

önce (364 puan) tarafından

Hangimiz 😆

-Reklam-
0 oy
önce (1,087 puan) tarafından

Akgünluk sakızı kullan çok iyi geliyor öksürük hırıltı balgam için 

0 oy
önce (689 puan) tarafından

Canım bence bir alerji uzmanı görsün. Benim oğlumda sürekli burun akıntısı öksürük sürekli antibiyotik bitiyor yine aynı yine aynı. Sonra boğazında beze oldu kulak Burun doktoru alerji ilacı yazdı çiğneme tableti alerji doktoruna götürdük nazal alerjisi vardır dedi sonrasında şikayetler azaldı. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
+1 oy
5 cevap 143 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 175766 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 97 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 248 göst.

412,097 soru