0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (1,759 puan) tarafından

Kizlar seneye giymesi için alacağım. Kasımda 1 yaş olacak. 18/24 ay mi alayım yoksa 12/18 ay mi? Hangisi güzel?

image

image

image

12 Cevaplar

0 oy
(1,411 puan) tarafından

En İyi Cevap

Şuan galiba 3 aylık bebeğiniz böyle küçük doğduğuna bakmayın çok hızlı büyüyecek kızım 2.5 kg doğdu 1 yaşında 2-3 yaş giyiyordu. O yüzden büyük alın mutlaka. 1 yaşında giyecekse 2 beden büyük alın. Çünkü çocukların bir çoğu öyle giyiyor. Birde erkek çocuğu ise 2-3 yaş almanızı öneririm. Fotoğraflardaki modellerin hepsi güzel ben olsam 1 i alırdım. Bu fiyatlar oldukça pahalı ama. E bebekte çok daha uygun yarı fiyatına bulabilirsiniz. Ben geçen yıl kızım 3 aylıkken almıştım siz gibi benim kizimda Kasım dogumlu. Bende Şubat'ta almisyim. Suan giyiyor kolları kısa oluyor bir tik. Kızım 14 aylık. E bebeğim bu kendi markasinin ürünleri de oldukça kaliteli 

image

n

(1,759 puan) tarafından

İlk mont biraz soluk gibi geldi bana cnm. Ama üzerinde dinozorlar olmasına güzel. Abim hediye alacak ondan fiyata pek bakmadım:)))) ama e bebegin montlarida çok güzel haklısın. O zaman ben 3 yaş alsam seneye inşallah kızın gibi 1 yaşında olunca sanırım daha mı iyi olur. Çünkü sen 2 yaş almışsın kollar kısa oluyor diyorsun

(1,411 puan) tarafından

Evet canım daha iyi olur. Benim kız birde senin erkek olduğu için daha gelişkin olur. Uzun gelirse kivirirsin seneye de giyer ama küçük gelince para boşa gidiyor. Eşim bana çok kızmıştı ayy bunu çocuk ne zaman giyecek diye :))) şimdi keşke 3 yaş alsaymisiz diyor. Yeni uyku tulumu aldım 3 yaş. O bile tam geldi keşke 4 alsaydım dedim kivirirdim bir sene daha giyerdi. 

-Reklam-
+1 oy
(263 puan) tarafından

Kasımda 1 yaş olacak demişsin ben senin yerinde olsam 3 yaş alırdım montu . Ben hep öyle yaptm mesela şuan kızım 4 yaşında montı 6 yaş hep 2 yaş büyük alıyorm . Montun içind kıyafet giydiriyorz hiç bol olmuyor 

(1,759 puan) tarafından

Çok büyük olmaz mı cnm? 

(263 puan) tarafından

Tabii ki de olmaz canım zaten büyük olmuyor diye de belirttim dikkat edersen

(263 puan) tarafından

Kızım dört yaşına birkaç gün önce girdi Ekim ayından beri 6 7 yaş mont giyiniyor. Dört yaşında olmasına rağmen 5 6 yaş takımlar kısa gelşyor kızıma . Eşofman takımlarını bile 6 7yaş giyiniyor. Şu an için sen kıyafette belki cesaret edemezsin büyük bir yaş almaya ama mont bu mont dediğin zaten bol olmalı bana göre çünkü içerisine de kıyafet giydiriyoruz sonuçta emin ol üç yaş al 2 sene giydirirsin giydirdiğinde dua edeceksin bana iyi ki böyle almışım diye en azından iki sene boyunca giydirirsin bir mont olmuş 1000 TL'den fazla🌸

0 oy
(943 puan) tarafından

Küçükse astronot tulum al hatta ben satayım sana the north face sıfır ayarinda

(1,759 puan) tarafından

Astronotta kolay hareket edemeyenler cnm. Ondan düşünmedim. 1 yaşında yürür belki

0 oy
(20,439 puan) tarafından

İlki daha tatlı sanki

(1,759 puan) tarafından

Saol cnm

0 oy
(5,780 puan) tarafından

2. Güzel bence 

(1,759 puan) tarafından

Tamam cnm 

0 oy
(415 puan) tarafından

İki daha iyi hem köyü renk çocuklar rahat durmuyor kirletir 18 24 ay olsun salaş durur benim kızım 15 Aylik 3 yaş alıyorum ne alsam :)

(1,759 puan) tarafından

Ya o zaman 3 yaş alsam çok mu büyük olur?

(415 puan) tarafından

3 yaş al çünkü gelişimleri hızlı oluyor ;)

0 oy
(1,203 puan) tarafından

Seneye 1 yaş için ayak kısmı açık astronot montlar daha iyi. Oğluma daha 6 aylıkken 12/18 aylık aldım.

Siz de 2 yaş olması daha iyi olur. 

Attığınız fotolardan da en iyisi ilki. Bilek kısmında ribana var, soğuk girmez.

Civilden aldım benimkini, fiyat olarak hem uygundu hemde bayağı sıcak tutuyor. 

(1,759 puan) tarafından

Yeni mi aldın cnm? İlk model biraz soluk durmuyor mu sence?sanırım bende 3 yaş alacağım 

(1,203 puan) tarafından

Yaklaşık 4-5 ay önce aldım. Renk olarak evet canlı değil, üzerindeki baskıdan ötürü tatlı duruyor.

Üç yaş da çok büyük olabilir. Benim oğlum da toplu bir bebek, ilk iki ay çok bol durdu. Şuan daha iyi. Sizin bebiş nasıldır bilemem ama 3 yaş alırsanız bu sefer de çuval gibi duracak. 

0 oy
(13,979 puan) tarafından

ilki güzel. 18-24 ay al. 

bebek bu ne kadar hızda büyüyeceği belli olmaz. küçük geleceğine büyük gelsin

(1,759 puan) tarafından

Haklısın cnm ya evet hatta 3 yaş alacagin

0 oy
(257 puan) tarafından

18-24 alabilirsiniz. 

ikinci mont daha güzel. 

(1,759 puan) tarafından

Saol cnm

0 oy
(1,331 puan) tarafından

Bnm oğlan boynu tam kaplı hiç sevmiyor aldm öyle duruyo kar yağdı bir jac kez oyle oynarken giydi e bebek klasik montlari var o çok kullnisli park vs oynarken de rahat 28-24 al bu arada en azından seneyde giyer

(1,759 puan) tarafından

3 yaş almaya karar verdim cnm. Yorumlar hep büyük al diyor evet

0 oy
(1,011 puan) tarafından

2.3 yaş almalısın bence benim oğlum şu an 15 aylık abisinin 18.24 ay montunu giyiyor ama tam oluyor bir de astronot montu var 12.18 almıştım bacakları açık kalıyor neredeyse 2.3 yaş alsan daha iyi olur altını kalın giydirme durumun falan olur montun biraz bol olması iyi oluyor 

0 oy
(3,560 puan) tarafından

18 24 al canım hatta 24 den bir tık fazla olsun çok hızlı büyüyolar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 98 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde melikeili (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.